bu dersler için verebileceğiniz tavsiye var mı? |
eem 1.sınıf bahar dersleri
-
-
Hepsi kolay dersler de sizde neden malzeme dersi var hem de 1. sınıfta olm?
Hangi okul?
-
bilkent
-
Bilkent ee curriculum ezberimde resmen değil bu
-
bülent ecevit
-
Hocam Zonguldak memleketime selamlar. Kolay dersler hocam derse girin, çıkmış varsa iyice çözün rahatça yaparsınız sağlıcakla.
-
geçiş mi yaptın la, sen özeldeydin sanki
-
evet özelden bülent ecevit geçtim
-
hocam 1. dönem mat ve fizik kaldım derslere bile gitmedim bu dönem asılıcaz inşallah aleyküm selam.
-
masallah
-
-
Puhahaha bu ne hangi üni bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Desten 20 kişi geçti, 150 kişi kaldı mı?
Programlamaya giriş epey kolay bir ders bir de... Tek zorlu kısmı pointer matematiği olabilir belki.
-
Hocam itüde elektrik elektronik fakültesinde malzeme bilimi dersi veriliyor seçmeli olarak elektrik ehb kon eee programlarına
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bizim de fizik 1 bu şekil öğrenci kapasitesi midir hoca mı sıkıntı pek fikrim yok.
-
Bizim ee'de de 2021 öncesi zorunlu kısıtlı seçmeliden statik, thermo, malzeme'den birini mete, aee, me'den birinden almak gerekiyormuş da iyi ki kaldırmışlar. Bence malzeme, özellikle seçmeli değil zorunluysa dünyanın sen saçma şeyi zaten gerekli malzeme dersleri 4. sınıf opsiyonlarında var.
-
Lab dersi hariç çerez hepsi. Malzemede zorlamazlar sizi. Lab'da hocaya bağlı yorabilir sadece o yüzden sıkıntı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA8F8B1E8 -- 29 Ocak 2025; 0:23:9 >
hocam işte deney yapıyoruz rapor yazıyoruz onlar toplanıyor vize-uygulama-final şeklinde değerlendiriliyor.
-
Dersi veren hoca kıl bir tip sorular zor ve kağıt kalem kullanıyorsun en ufak noktalama işareti hatasında puan kırıyor.
Kocaeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X