Şimdi Ara

EF 81 KULLANANLAR SİZE SELENİYORUUUM!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
18.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dsensoy

Arkadaslar dün ef81 siparisimi verdim ve bgn de tedarik asamasinda siteye unutmasinlar die 512 mb lik hafiza karti durumunu da hatiarlattim.Ne zmn yollarlar bilmiyorum ama umarim yarin elimde olur. Ef81 kullananlara özellikle bir sorum var 2gb lik hafiza kartini takip düzgünce çalistiraniniz oldu mu? Kart olarak Micro SD kart takioruz sanirim degil mi?

Arkadaşım benimde dün akşam geldi ef81 im, Sandisk 512mb micro sd hafıza kartı + sd adaptör kutudan çıkıyor zaten, ben ayrıca 2gb Kingston micro sd kart sipariş etmiştim o da geldi, kartın yaklaşık 1gb kısmı dolu, sadece ilk taktığımda biraz geç tanıdı, (sim kartı da ilk defa takmıştım) 5-10 dk. sonra düzeldi zaten, gayet sorunsuz ve hızlı bir şekilde çalışıyor, o bakımdan kafan rahat olsun, ama Sandisk kartların sorun çıkardığını okumuştum forumda bir yerde, o yüzden ben Kingston aldım ve sorunsuz...

Telefondan bahsedeyim birazda, acaip hoşuma gitti, korkuyordum acaba menüler gerçekten çokmu yavaş diye, hatta biryerde -menüler arası gezerken çay koy demle, bakkala git-gel- gibi yorumlar yapmışlar ki, çok rahatsız etti beni bu durum, ama gördüm ki öyle bir durum yok, tabi bir miktar var gerçi ama, o kadar yavaşlama (2gb ms takılı ve full dolu) w810i - k750i telefonlarımda da vardı.

Telefonun ses kalitesi mükemmel, w810 dan iyi geldi ki hiç bir ayar yapmadan dinlememe rağmen, kapaktaki tuşlardan kapağı açmadan çağrı cevaplama, kamerayı aktif hale getirme, müzik dinleyebilme olayı çok kullanışlı, menüler arası geçişte dediğim gibi hiç bir şekilde rahatsız edici bir yavaşlama filan yok...

Telefonun en güzel tarafı, benzersiz şıklığıdır sanırım, o kadar hoş duruyor ki, telefonun başına bir iş gelirse eğer kesin nazardan şüphelenicem, şaka bir yana ele oturuşu, ışıklandıması gayet çekici, ancak bence kötü bir yanı kapağın 2 konumda açılması, yani kapağı açtığımızda hemen en sona gitmiyor, kameranın daha iyi kullanımı açısından bu şekilde bir durum yapmışlar ki bence gereksiz olmuş, tek elle kapağı açmak biraz sorun çıkardı bana, ama zamanla alışırım diye düşünüyorum...

Bunun dışında diğer bir konu vodafone kullanıyorum ve hücre bilgi mesajlarını bir türlü ayarlayamadım, gerçi fazlada uğraşmadım ama alan bilgisini göremiyorum ekranda, nasıl nerden ayarlanır, yardımcı olursanız sevinirim...

Telefonla ile ilgili izlenimlerimi inceledikçe yazarım yine, şimdilik bun kadar, umarım yardımcı olmuştur...

DÜZELTME : İmla

EKLEME : Yurtiçi KArgo İzmir / Balçova şubesinide kargoyu akşam 19:30 da teslim ettikleri için kutluyorum ve bir Yurtiçi geleneği diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mTm -- 8 Kasım 2007; 15:07:51 >

• Darkside biraz senle tartisalim su konuyu
    Hangi siteden aldin ef81 i ben hepsiburadadan söylettim havale sabah ulasti ama hala tedarik asamasinda telefon. Ben de 2 gb lik kingston kart almayi düsünüyorum ztn madem sende hiç sorunsuz çalistirdi ben de alayim. Kaça hangi siteden aldin karti bir magazaya sordum 40 ytl dediler ama spot magaza oldugu için güvenemedim Bende de vodafone var ayarlari ben halledebilirsem gelince seninle paylasirim. Tele çogu kisi yavas diodu sen ii diosun yazilim yüklemeden mi böyle yoksa yükledin mi Çok soru oldu kusura bakma
    Çabucak gelse de su tel bi incelesem çok sabirsizlaniyorum walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eeny.Meeny -- 8 Kasım 2007; 15:34:18 >

• Hiç korkulacak bi durum yok yavaşlık konusunda, kafana takma bende rahatsız olmuştum ama dediğim gibi, rahatsız edecek bir yavaşlık yok, w810i de menü geçiş hızı nasılsa ef81 de o şekilde, 2Gb kartı Kingston al, Sandisk sorun çıkarıyor diye okumuştum, ben gayet sorunsuz kullanıyorum, ama hala şu alan bilgisi olayını yapamadım ya, o sinir etti beni, ses mükemmel, bluetooth dosya aktarım hızı gayet iyi, w810i kadar yani, ayrıca henüz bir yazılım yüklemedim, akşam eve gidince bakarım artık yüklenecek olaylara, ayrıca bir nokta daha bu StarWars teması oldukça sinir bozucu, plasma adında bir theme var onu kullanıyorum, thema da bulmak lazım buna...

Gelelim nerden aldığıma, yeterkiiste.com dan aldım diğer alacağım ürünlerle birlikte en uygun fiyat orada vardı( daha uygun fiyat vardı ama diğer ürünler yoktu, hepsini bir arada almak istedim yani),
    faturada yazılan tutarlar, ef81 için 283,59ytl+kdv ve 2gb kingston transflash 32,30ytl+kdv şeklinde, başka kalemlerde olduğu için bu şekilde yazdım, ürünler banada bir gün gecikmeli şekilde kargoya verildi, ancak dedim ya ben telefon harici üründe aldım, o yüzden olabilir, fazla tercih edilen bir model olmadığından olsa gerek, tedarik sürecinde sıkıntı yaşanıyor sanırım, merak etme seninkide gelir en kısa sürede, yazdıklarım umarım yardımcı olmuştur sana...

• Çok saol fazlasiyla yardimci oldun da bilgisi olayiyla ne demek istedigini anlayamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dsensoy

Çok saol fazlasiyla yardimci oldun da bilgisi olayiyla ne demek istedigini anlayamadim

Alan-Bölge bilgisi, (yani telefonun sinyal aldığı baz istasyon ismini ekranda görebilme) kodu girmeme(55) ve hücre bilgi mesajı alımını açmama rağmen bir türlü yapamıyorum, dur bakalım...
  • Hımm anladım Benimki de bi gelsin de ben de bi arastirayim bakalim.Saol verdigin bilgiler için
  • Rica ederim, sevimli bir alet, aklıma geldikçe yazarım fikirlerimi...
  • Darkside merhaba..Su linkini verdigim sd card uyumlu mu telefona

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=BilgisayarVirtual&productid=EL44818(51000000)

öleyse bunu alayim diyorum ne dersin
  • Merhaba; linkini verdiğiniz ürün sd kart, ef81 ile uyumlu değil, micro sd kart telefonumuzla uyumlu olandır ve estore de ben kingston 2gb micro sd kart bulamadım, başka bir siteden yada mağazadan almayı deneyin, cihazla uyumlu olan kart aşağıdaki linkte olan üründür, bende bu siteden almıştım...

http://www.yeterkiiste.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=413957&langId=-12&categoryId=17990&parent_category_rn=17990

• Çok saol Darkside çok yardimin dokundu bana..Telim de suan kargoda yarın elimde olur sanirim sabirsizlaniyorum
  • Rica ederim, hayırlısı olsun diyelim...
  • Sonunda ef81 im bi kaç saat önce elime geçti.Çok hosuma gitti açikçası 2-2,5 saatlk şarjını da yaptm.Daha pek kurcalamadim. Telefonun çikardigi sorunlarin giderilmesi ve biraz olsun hizlanmasi için hangi firmware i yüklemeliyim yardimci olabilir misiniz?

PS: Yurtiçi kargoya inanilmaz tesekkür ediyorum istanbul içi kargoyu 3 günde teslim ettikleri için!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eeny.Meeny -- 10 Kasım 2007; 16:47:06 >
  • Kullananlar hangi temayı tercih ediyolar onuda yazarlarsa iyi olur.En hızlısı hangisiyse onu kullanacam
    Bide kapak açma kapama seslerini nerden bulabiliriz acaba.
  • @dsensoy; Cihazın hayırlı olsun, umarım sorunsuz memnun kalırsın, Yurtiçi Kargo ya gelince benide her seferinde çileden çıkartan bir firma, Ege Bölge Müdürlüğünü arayıp şikayet belirtmedikten sonra teslimatları savsaklıyorlar sanki, illa ki bölge yi aramak lazım yani...

@ozgur; benim gördüğüm kadarıyla cihazla birlikte gelen standart temalardan Starwars teması dışında hepsi hızlı, yada hepsi aynı hızda, starwars teması berbat etmiş sanki, ayrıca http://themes.modopo.com/index.php?language=de&m=18 adresinden ef81 ile ilgili temaları ücretsiz olarak bulabilirsin, ancak sözkonusu site almanca dolayısıyla sesler konusunda bir bilgi bulamadım, araştırabilirsin...

• Hocam biliyorum o siteyi ordan biraz tema indirdim ama çokta tatmin etmedi.Ayrıca yukarda alman bayrağına tıklayıp ingilizce yapabilirsin siteyi.
    Bide zedge.net var ordada video ve ses dosyaları bulabilirsin
  • Çok teşekkürler, birde şöyle bir durum var ben bu starwars temasını silsem sorun olurmu acaba, istemiyorum onu ya...
  • Sil gitsin niye sorun olsun Aslında bende daha güzel bişey beklerdim starwars temasını.
    Hani kapağı açınca ışın kılıcı ciiiyuv ciiyuv ses çıkarsaydı falan
  • Arkadaşlar bu telefona video atarken hangi formata çevirmeliyiz?
    En yüksek görüntü kalitesi formatı hangisi, genelde en çok ne kullanılır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Da®ksiDe©

@dsensoy; Cihazın hayırlı olsun, umarım sorunsuz memnun kalırsın, Yurtiçi Kargo ya gelince benide her seferinde çileden çıkartan bir firma, Ege Bölge Müdürlüğünü arayıp şikayet belirtmedikten sonra teslimatları savsaklıyorlar sanki, illa ki bölge yi aramak lazım yani...

@ozgur; benim gördüğüm kadarıyla cihazla birlikte gelen standart temalardan Starwars teması dışında hepsi hızlı, yada hepsi aynı hızda, starwars teması berbat etmiş sanki, ayrıca http://themes.modopo.com/index.php?language=de&m=18 adresinden ef81 ile ilgili temaları ücretsiz olarak bulabilirsin, ancak sözkonusu site almanca dolayısıyla sesler konusunda bir bilgi bulamadım, araştırabilirsin...

Saol arkadasim walla bugün kurcaladim baya telefonda milletin bahsettigi hiçbir sorun yok ne yavaslik ne bisey.Suanlik en azindan.Yurtiçi kargoyu sikayet ettm ztn bugün.Bölgeyi de inan 3-5 defa aradm anca geldi.İnanir misin evin önünden geçtiler ama durup birakmadilar! Pes dogrusu.
    Ya ben dosya atarken direk hafiza kartina atmayi beceremedim.Haliyle büyük boyutlu dosyalar da atamadim simdilik.Bir de tel hafizasina atip sonra dosyadan hafiza kartina tasi dedigimde niyeyse bir sarki disiinda hiçbirini tasimadi onu da çözemedim

• Arkadaslar telefonun wmv dosyalarını açması için ne yapmam gerekiyor açamadim bi türlü ya bileniniz varsa yardim edebilir mi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.