KÜPE suan bende dual hr +1 var oyle gözüküyo asli +0 galiba
RİNG dual rol var
NECK +2 pp var
BELT ske belt
DAGGER dual 8 shard
ARMOR 7 kro set var
atagi artirmak için nelr yaparbilirim bütcem cok fazla degil suan 2107 ap var
LW 79
öncelikle hrleri artılarsan hr den baya dex gelir ne blm +3 felan yap ama aslı +2 ıolan sonrada rolleri +layabilirsin sol elede 8 dv alırsan atağın artar :)
quote:
Orijinalden alıntı: ISpecter
KÜPE suan bende dual hr +1 var oyle gözüküyo asli +0 galiba
RİNG dual rol var
NECK +2 pp var
BELT ske belt
DAGGER dual 8 shard
ARMOR 7 kro set var
atagi artirmak için nelr yaparbilirim bütcem cok fazla degil suan 2107 ap var
LW 79
Amacın attack ise dual hr yi sat.Hr +3 veya +4 olmadan işini görmez.HR leri satıp dual 16 dex 3 hp küpe al.Yüzüklerin dual old rol kalabilir(Defansı fazla olduğu için işini görür)Belt olarak ske belti satıp elf belt +2(En az) alabilirsin.Neck olarak pp+2 işini görür.Daggerların dual 8 shard olarak kalabilir.
İron set takmana gerek yok sanırım.Krovaz +7 set senin iron set ihtiyacını verdiği özellikler ile birazda olsa karşılar diye düşünüyorum.Ne de olsa senin amacın attack.
Fakat bana sorarsan.Asas biraz defans ağırlıklı olmalı.Örneğin;
7 krovaz setin kalacak.İron set(iron neck + iron belt) alacaksın.Küpelerin dual 16 dex olabilir üstte dediğim gibi.Yüzük olarak bütçe sıkıntın varsa dual old rol işini görür.Daggerlarda dual 8 shard kalabilir.Fakat 8 shard ve 8 dark vane daha güzel olur diye düşünüyorum.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Ben prensip olarak iron setsiz oynamamaktan yanayım
dual 16 dex 3 hp küpe alsam . rol ler old degil bu arada ona göre yorumda alabilirim :)
quote:
dual 16 dex 3 hp küpe alsam . rol ler old degil bu arada ona göre yorumda alabilirim :)
Pardon ben rolleri old sandım.Eğer bütçe sıkıntın yoksa rol lerdense foverin de tercih edebilirsin.Mesela +2 veya +3 foverin verdiği diğer özelliklerle baya iyi bir item.Belki bir kaç kişi bana karşı çıkacak ama denemeyen bilmez tabiRol leri + layabilirsin.Legionnaire band da iyi bir tercih olabilir.tabi en az +2 olduğunda ciddi anlamda sana yararı dokunur bu takıların.+2 yapamam diyorsan şimdilik +0 kullan rol leri.İlerde bütçen olduğunda + larsın
yukarda belirttim bütce fazla degil keske tümden okusaydin :)
quote:
yukarda belirttim bütce fazla degil keske tümden okusaydin :)
Hepsini okudum fakat bütçen az olsa bile ne kadar keşke onu belirtseydin
100-150 lira arasi degişir
Herkezde bakabilir kısmını görmeseydim açmıcaktım çok saol söylediğin için Ske belti değiştir. Küpeleri 2 le. 1 tanede 9 md bul.
elf belt te yazan yuzde 20 atak işe yarıyomu?
efege ye belediye baksın... x)
bütcem 100-150 lirasi diyorum !!
quote:
bütcem 100-150 lirasi diyorum !!
O zaman dediğim gibi yüzükler kalsın.küpeleri dual 16 dex yapkemeride elf 2 yada 3
Asaslar dagitmasin sonra :)
fs 7 falan varsa shardları sat 9md al küpeleri hr yerine 16 dex al rollerini legio yap resist kalmaz yoksa yapabiliosan +1 al.PP resmen çöp item onun yerine +2bdn falan al paranda kalır beltinide iron belt veya glass yap krovaz seni kurtarmaz antidef şart yok ben kaçarım ederim diyosan onuda +1 +2judi veya elf belt yapabilirsin
quote:
Asaslar dagitmasin sonra :)
İyide sen attack char yapmak istiyorum demedin miAttack fazla olsun dersen defansdan ödün vermek zorunda kalırsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme