Şimdi Ara

efege Bakarmisin Herkezde bakabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KÜPE suan bende dual hr +1 var oyle gözüküyo asli +0 galiba

RİNG dual rol var

NECK +2 pp var

BELT ske belt

DAGGER dual 8 shard

ARMOR 7 kro set var

atagi artirmak için nelr yaparbilirim bütcem cok fazla degil suan 2107 ap var

LW 79

• öncelikle hrleri artılarsan hr den baya dex gelir ne blm +3 felan yap ama aslı +2 ıolan
    sonrada rolleri +layabilirsin
    sol elede 8 dv alırsan atağın artar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISpecter

KÜPE suan bende dual hr +1 var oyle gözüküyo asli +0 galiba

RİNG dual rol var

NECK +2 pp var

BELT ske belt

DAGGER dual 8 shard

ARMOR 7 kro set var

atagi artirmak için nelr yaparbilirim bütcem cok fazla degil suan 2107 ap var

LW 79

Amacın attack ise dual hr yi sat.Hr +3 veya +4 olmadan işini görmez.HR leri satıp dual 16 dex 3 hp küpe al.Yüzüklerin dual old rol kalabilir(Defansı fazla olduğu için işini görür)Belt olarak ske belti satıp elf belt +2(En az) alabilirsin.Neck olarak pp+2 işini görür.Daggerların dual 8 shard olarak kalabilir.

İron set takmana gerek yok sanırım.Krovaz +7 set senin iron set ihtiyacını verdiği özellikler ile birazda olsa karşılar diye düşünüyorum.Ne de olsa senin amacın attack.

Fakat bana sorarsan.Asas biraz defans ağırlıklı olmalı.Örneğin;

7 krovaz setin kalacak.İron set(iron neck + iron belt) alacaksın.Küpelerin dual 16 dex olabilir üstte dediğim gibi.Yüzük olarak bütçe sıkıntın varsa dual old rol işini görür.Daggerlarda dual 8 shard kalabilir.Fakat 8 shard ve 8 dark vane daha güzel olur diye düşünüyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ben prensip olarak iron setsiz oynamamaktan yanayım

• dual 16 dex 3 hp küpe alsam . rol ler old degil bu arada ona göre yorumda alabilirim :)
  • quote:

dual 16 dex 3 hp küpe alsam . rol ler old degil bu arada ona göre yorumda alabilirim :)

Pardon ben rolleri old sandım.Eğer bütçe sıkıntın yoksa rol lerdense foverin de tercih edebilirsin.Mesela +2 veya +3 foverin verdiği diğer özelliklerle baya iyi bir item.Belki bir kaç kişi bana karşı çıkacak ama denemeyen bilmez tabiRol leri + layabilirsin.Legionnaire band da iyi bir tercih olabilir.tabi en az +2 olduğunda ciddi anlamda sana yararı dokunur bu takıların.+2 yapamam diyorsan şimdilik +0 kullan rol leri.İlerde bütçen olduğunda + larsın

• yukarda belirttim bütce fazla degil keske tümden okusaydin :)
  • quote:

yukarda belirttim bütce fazla degil keske tümden okusaydin :)

Hepsini okudum fakat bütçen az olsa bile ne kadar keşke onu belirtseydin
  • 100-150 lira arasi degişir
  • Herkezde bakabilir kısmını görmeseydim açmıcaktım çok saol söylediğin için Ske belti değiştir. Küpeleri 2 le. 1 tanede 9 md bul.
  • elf belt te yazan yuzde 20 atak işe yarıyomu?
  • efege ye belediye baksın... x)
  • bütcem 100-150 lirasi diyorum !!
  • quote:

bütcem 100-150 lirasi diyorum !!

O zaman dediğim gibi yüzükler kalsın.küpeleri dual 16 dex yapkemeride elf 2 yada 3
  • Asaslar dagitmasin sonra :)
  • fs 7 falan varsa shardları sat 9md al
    küpeleri hr yerine 16 dex al rollerini legio yap resist kalmaz yoksa yapabiliosan +1 al.PP resmen çöp item onun yerine +2bdn falan al paranda kalır beltinide iron belt veya glass yap krovaz seni kurtarmaz antidef şart yok ben kaçarım ederim diyosan onuda +1 +2judi veya elf belt yapabilirsin
  • quote:

Asaslar dagitmasin sonra :)

İyide sen attack char yapmak istiyorum demedin miAttack fazla olsun dersen defansdan ödün vermek zorunda kalırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.