Şimdi Ara

Efetur Rezilliği: Yardımcı Olun Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 gün önce iş gezisi için istanbula gittim . Dönüş için efetur dan bi otobüs bileti aldım İstanbul harem ankara arası neyse ciktik yola düzce de tesislerde durdu. Muavin hicbi ananos yapmadi indik asagi bende tesise girdim sira vardi hemen yanindaki tesise gidip yemek aldim ve yedim hepitopu 20dk surdu ya da sürmedi. Tesisten çıktım bi baktım otobus gidiyor. Anons yapmışlar 3-4kere. Simdi boyle bi durumda Muavin yolculari bilgilendirir 10dk mola vericez ona göre hareket eder yolcularda. Muavin birsey soylemedi hurra indik zaten. Hadi onu da geçtim bu bilet yazılırken tc ve cep numarası almalari zorunlu degil mi? Bu otobusteki yolcular sigortali degil mi? Tc numarası olmadan nasıl bilet basabiliyorlar. Cep numarami almis olsalardi arayip ulasabilirlerdi. Velhasıl kelam ben Düzce'de kaldım musteri hizmetlerini arayip durumu anlattım. Gece 3te bi otobus gelip alacakmista. Benim çantam diger otobüste kaldi onu geçtim 3te otobus gelecek beni alacak ben 6da ankarada olucam sabah erken ise gidecem bu durumda magduriyet ustune mağduriyet. Musteri ilgisi sıfır. Baska bi firmaya rica edip ücreti mukabilinde bindim simdi yoldayim. Arkadaslar bu durumda Ankara ya gittiğimde nasıl bi yol izlemeliyim tüketici haklarina mi sikayet edeyim otogardaki gorevliden ucret iadesi mi istiyim yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.