Şimdi Ara

EFFORTLESS ENGLISH - POWER ENGLISH SETINE BASLAYANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 TEMMUZ ITIBARI ILE , UZUN ZAMANDIR ERTELEDIGIM BU SETE NIHAYET BASLADIM.
    DUN TAMAMINI BIR KEZ DINLEDIM.
    GELISMELERI BURDAN AKTARACAGIM.
    LUTFEN SIZ DE BILGILERINIZI PAYLASIN, AYRICA KONU DISI SORULARDAN UZAK DURALIM LUTFEN..

• oppssss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eqageke -- 14 Temmuz 2013; 23:52:56 >
  • *1.konuyu dün itibari ile bitirdim hatta vakitsizlikten dün gece 12 civarı dinledim ama dinledim atlamadım.

* her gün sadece 1 kez dinledim.

* ilk dinlememde ufak bir şaşkınlık oldu çünkü vocabulary de anlattıgı kelimelerin hicbirini bilmiyordum , anlatımdan birseyler cıkardım ancak
    yine de once ingilizce-ingilizce sonra da ing-turkce sozluge bir kez baktım.

* sonraki her dinlememde yeni bir sey yakaladıgımı farkettim.

*bugun 2. konuya baslıyorum , umarım 6-7 ay sonunda bu sorunu çözmüş olarak sizlerle tecrübelerimi paylasmaya devam ederim..

selamlar & güzel günler

• Meyy hayırlı başlangıçlar olsun..

Buraya sürekli rapor halinde yazarsan motivasyonun yükselir görev tamamlandı gibi moral olur..

Power, efforlesten daha kapsamlı bildiğim kadarıyla, kolay gelsin..zaman hızla geçiyor 1 hafta bitti bile.
  • tesekkur ederim , inşallah ..
    İngilizceye hakim olamamak su yuzyılda buyuk kambur.Universite okudum , master yaptım ama şu ingilizceyi adam akıllı
    çözemedim. Bu kez niyetim saglam , gorecegiz hepberaber.. :)
  • 2. konu da bitti, 3 gün şehir dışındaydım ve calısmaya zaman bulamadım, ben de eve dönünce mevcut sürenin üstüne 3 gün ekledim ve devam ettim.
    yani bundan sonra cuma dan cumaya yazacagım :)

power english güzel gidiyor arkadaslar , kelime dagarcıgım artıyor , sanki her dinlemede yeni birsey kesfediyorum.

Okumak icin can attıgım Murat Menteş ve Alper Canıgüz kitaplarından sonra ingilizce roman okumaya baslayacagım.. sanırım bu surec 1,5 - 2 ayı bulur..
    Bu arada da ingilizcem de power english sayesinde biraz daha gelismis olur insallah..
  • Hocam benim daha temel ingilizce yok.Effortlese başlamama daha zaman var :(

Effortles öncesi; effortlesi anlayabilmem için hangi sete başlamalıyım? (Temel ingilizce için elementry di sanırım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Hocam benim daha temel ingilizce yok.Effortlese başlamama daha zaman var :(

Effortles öncesi; effortlesi anlayabilmem için hangi sete başlamalıyım? (Temel ingilizce için elementry di sanırım)

Muhammethttp://forum.donanimhaber.com/m_78476623/tm.htm bu konudan başlayıp pre elementary seviyesine ancak hocanın anlattığı şekilde gelirsen bence yeterli olabilir....Başka fikri olan varsa yazabilir elbette, eğer ki effortlesi dinleyip %60 ını anlayabiliyorsan başlayabilirsin deniliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

quote:

Muhammethttp://forum.donanimhaber.com/m_78476623/tm.htm bu konudan başlayıp pre elementary seviyesine ancak hocanın anlattığı şekilde gelirsen bence yeterli olabilir....Başka fikri olan varsa yazabilir elbette, eğer ki effortlesi dinleyip %60 ını anlayabiliyorsan başlayabilirsin deniliyor..

Teşekkür ediyorum hocam.İlgileneceğim.

Ayrıca İngilizce kategorisine verdiğiniz hizmetlerden dolayı; Ayrı teşekkürü bir borç bilirim.
    Saygılarımla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

quote:

Teşekkür ediyorum hocam.İlgileneceğim.

Ayrıca İngilizce kategorisine verdiğiniz hizmetlerden dolayı; Ayrı teşekkürü bir borç bilirim.
    Saygılarımla

Ben teşekkür ederim sevgili kardeşim ilgi gösterdiğin için..

• beyler bu.ing setleri.nasil bir kisaca anlatabilirmisiniz size zahmet.ne ise yariyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.konu da bitti , kelime bilgim artıyor bunu farkediyorum.
    bu partta anlamadıgım ve zorlandıgım kelimeler oldu o yuzden bazı günler 2 ser kez dinledim.
    ve sunu farkettim hic sıkılmadım sanırım anladıkca keyifli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: meyyy

3.konu da bitti , kelime bilgim artıyor bunu farkediyorum.
    bu partta anlamadıgım ve zorlandıgım kelimeler oldu o yuzden bazı günler 2 ser kez dinledim.

usta bu sette ne yapildigini ne ise yaradigini anlatirmisin.sadece ses dosyalari var heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVET SADECE SES DOSYALARI VAR , AYNI KONUYU HER GUN 1 HAFTA BOYUNCA DINLIYORSUN.

BELLI BIR INGILIZCEN SEVIYEN OLMALI YOKSA ANLAYAMAZSIN.

INGILIZCE TEMELIM VAR AMA KONUSAMIYORUM YA DA YAZILI IFADEM KISITLI DIYENLER ICIN FAYDALI..

YOK AMA HALA AM/IS/ARE SEVIYESINDEYSEN KELIME DAGARCIGIN KISITLIYSA DAHA ALT DUZEYDE BASLAMAN GEREKIR.

TUM SEVIYELERDE SETIN AMACI AYNI ,DINLEYEREK DEEP LEARNING SAGLAMAK, FARKINDA OLMADAN KELIMELERI KALIPLARI BILINCALTINA YOLLAMAK..

DAHA FAZLA DETAY ICIN GOOGLE DAN ARASTIRMA YAPABILIRSIN..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyyy

3.konu da bitti , kelime bilgim artıyor bunu farkediyorum.

hadi reis hadi.. Çok güzel gidiyorsun

OLACAK BU İŞ!!!!

• hocanın tekniği çok iyi, detaylarla değil, direk konuşma üzerine gidiyor. Konuştuktan sonra dil bilgisi ( gramer ) isteyen sonradan kolayca öğrenir diyor. Ama gramer çalışan konuşamaz. Biz sıralamayı yanlış yapıyoruz önce gramerden başlıyoruz.
  • beyler ben 7 gb'lik olanı indirdir original english klasöründe bende 1. ders "Day of the Dead." dosyanın içinde ise şunlar var

Day of the Dead Audio

Day of the Dead MS

Day of the Dead Vocab

Day of the Dead.pdf

Şimdi ben hangi sırayla bu dosyalara çalışmalıyım?
  • 5. konudayım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.