Şimdi Ara

[eFİFA] Xbox 360 Fifa 14 Turnuvası (5-6-7.Hafta Maçları) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portekiz 5-1 Italya tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManUnitedTv -- 22 Temmuz 2014; 0:10:19 >
  • Arjantin 4 Almanya 2 tebrikler
  • 1.fikstür maçı Almanya- 1 İspanya-2
    2.fikstür maçı İspanya-1 Almanya-1 rakibimi tebrik ederim.
  • Arkadaşlar neden maclarimizi yapmıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManUnitedTv -- 23 Temmuz 2014; 21:05:29 >
  • Niye durulduk arkadaşlar? Cuma günü saat 6 gibi çıkacağım bitirebilirsek çok güzel olur ben şuan livedayım maçı kalan gelsin yapalım.
  • İtalya 0-4 Arjantin, tebrikler
  • Kimse. Yok ortalalıkta

• Beyler çok çabuk bıraktınız be yarın akşam gidiyorum bari şampiyonu belirleyelim
  • Benim tek macim kaldi yasin maclarini tamamlayabilirse belli olur şampiyon

• Arkadaşlar Bana live üzerinden mesaj atabilirsiniz. ben smartgalss tan bakıyorum.
  • Live'de bulunduğum sürelerde çok azınıza denk geldim, kimi cevap atmadı kimi sonra dedi. Birazdan Giresun'a yolculuğum başlıyor. Maçlarımı yapamayacağım malesef. Matematiksel olarak şamp. ihtimalimde kalmadığından çok sorun değil. Başta Berk olmak üzere hepinize teşekkürler elinize sağlık. Şimdiden iyi bayramlar.
  • Arkadaşlar , bu akşam tatile çıkıyorum. Şampiyon kim olursa tebrik ederim.

İyi bayramlar .
  • Ben de bu akşam tatile çıkıyorum arkadaşlar farkındayım biraz zamansız olmuş turnuva Ama fazlasıyla güzel hoş sohbetli bir turnuva oldu zaman olmadığı için sıkıştırmaya çalıştım biraz kusura bakmayın. Aynı ekip yeniden buluşmak isterim hepinize iyi bayramlar, sanırım turnuva burada sonlanıyor maçlarını yapıp şampiyonluğu kapan efeyi tebrik ederim. Hepinize teker teker teşekkür ederim.

İyi bayramlar
  • hepinize hayırlı bayramlarherkes 10 numara saygılı efendi kişiler hepinizi tanıdığıma memnun oldum.birdahaki turnuvada görüşmek üzere:) saygılar:)
    şampıyonu tebrik ederim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.