Bildirim
Efootball 2023 | XBOX Ana Konu | F2P (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geleni geçeni yeniyorum oyunda
-
Kadronu görelim hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Mütevazi kadroya bak
PS4 ten XBOX'a geçtim, kadroyu tekrar kuruyorum
-
Oyuna yeni update gelmiş, henüz serverlar açılmamış ama gameplay olarak biraz geliştirmeler var. Şutlar biraz daha doğal olmuş, oyuncuların animasyonları da daha akıcı gibi geldi.
-
5 tane legendary nasıl geldi yaw?
En başta mı verdi?
-
Evet en başta verdi, sanırım 2 ve ya 3 tanesini Pes 2021 oynadığım için verdi.
-
Oyuna girebilen var mı 3 gündür sunucu bakımı yapılıyor yazıyor bende series s
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme ile oyun daha akıcı hale gelmiş, hantallığı yok fakat bu seferde fazla hızlanmış gibi.
Animasyonlar iyileştirilmiş dikkat ettiğim kadarıyla.
Sunucular bakımda bugün açılıyor. Şu oyuna neden hala offline modlar gelmez anlamıyorum...
reddit
Online vs Offline responsiveness: Why eFootball 1.1 feels like a different, much more responsive game offline, compared to 1.1 online.https://www.reddit.com/r/eFootball/comments/vbhyxm/online_vs_offline_responsiveness_why_efootball_11/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
offline ve online arasında muazzam fark varmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba arkadaşlar Xbox one s aldım 2.el efootball 23 te kasma yapıyor oyun oynarken aynı durumda olan varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X