Merhaba. Bundan 1 ay öncesine kadar sorunsuz bir şekilde eFootball PES 2020 oynuyordum. 1 aylık bir süreçtir eFootball PES 2020'yi açtıktan sonra bilgisayar normal çalışmaya devam ediyor. Menülerde dolaşırken hiçbir sorun olmuyor. Ne zaman ki bir maça gireyim maç içerisinde 1 dakika bile geçmeden bilgisayar aniden donuyor, tuhaf bir takılma sesi geliyor ve ekran takılıyor. Fps değerlerine baktığımda ise 250-350 değerleri arasında bir fps değeri alıyorum. Ve hiçbir arkadaşım bu sorunu yaşamıyor. Diğer hiçbir oyunda sıkıntı olmuyor. Ses bilgisayarın donanımlarından gelmiyor, kulaklığı çıkarttığımda ses almıyorum ancak takılma sesi kulaklıktan geliyor. Örneğin GTA 5'i yüksek ayarlarda oynayıp ekran kartımı zorlamama rağmen 11-12 saat aralıksız oyun sonrasında bile sapasağlam çalışıyor. Deceit, Witcher, Hearts of Iron, Assasins Creed gibi oyunlarda da bir sıkıntı olmuyor. Ekran kartı driver'ı da güncel. Bilgisayar kontrole gitti, format attırıldı ve SSD taktırıldı ona rağmen devam ediyor sorun. Oyunu önce SSHD'ye yükleyip denedim sorun çözülmedi. Ardından SSD'ye yükleyip denedim ancak sorunum yine çözülmedi. Video linkitedir. Sistem: -i7 4770 -Asus GTX 960 4 GB -Asus Z87 Pro Anakart -DDR3 16 GB RAM -Toshiba 240 GB SSD (550 MB/S okuma) -500W Aero VX-500 PSU -Seagate 1 TB SSHD 7200 RPM |
Bildirim