|
Bildirim
|
len tırt frhtoztrk banmı yedin sen? çok üzüldünmü velet değdimi yani şimdi hile yapıp ban yediğine?? rezil olduğunla kaldın
|
Bilgilendirme;
Oyunun mevcut liglerinin ve takımlarının lisans yaması çıkışını yaptı. Fifa 20'de olup da PES 20'de olmayan bütün Avrupa liglerinin de mod çalışmalarına başlandı (Bundesliga, Eredivisie vb.) Ayrıca Türkçe Spiker çalışmalarına da başlandı ve tahmini kasım ayında hazır duruma gelmiş olur. |
memo31 buralardaysan senin sülaleni tokatlıyım. Maç 3-1 dk 84 oyunu durdurdu değişiklik yapıcak sandım tabi. Sonra tık diye sorunsuz 84dk oynadığımız maç hükümsüz sayıldı. Bu elemanı direk engelleyin arkadaşlar. Oyundan soğutuyonuz adamı be kardeşim düşürdünde ne oldu şimdi? 100 maçlık galibiyet serisi yapsan ne olacak? İyi bir pes oyuncusu olduğunu zannedeceksin kendi çapında. Belli ki arkadaşlarına hava atacaksın peste ilk 10dayım diye sonra lise çıkışında ( yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum. ) arkadaşların gel ps kafeye dediğinde tek yiyincede dersin ben ilk 10dayım diye picigeto seni.
|
Sonunda oyunu satın aldım, Fifa'nın kariyer modu adam olucağı yok ! Oyun çok oturaklı,top fiziği mükemmel,kamera açısı çok iyi,futbol oynadığımı hissediyorum sonunda.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |