Bildirim
eFootball PES 2021 (Season Update) & MyClub [PC ANA KONU] (4. sayfa)
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
saat 9 oldu oyun yok hala bu nasıl iş anlamadım ya offfff -
hayır yani sonuçta oyun oynıyacaz zevk yapacaz derken insanları sinir strese sokarak ne kazanacaklar ki
2 ay önceden 15 eylül diyorsan 15 eylülün ilk saatinde oyunu açacaksın. -
Oyun açılır açılmaz olumsuz yorumu döşeyeceğim. Hakettiler bunu. Konsola 00:01'de çıkardılar, PC'ye gelince nerdeyse 16 Eylül oldu ama oyun ortada yok. -
Saat 21:00'de açılması lazımdı oyunun, niye açılmadı bu? -
Konami pc oyuncularını iplemiyor. Hareketlere bak zahmet etmesinler açmaya. -
Yorum yazmak için oynamaya gerek var mı? Gerek yoksa bende yapıştıracağım direkt saçmalığa bak ya -
Galiba gerekiyor ama tam emin değilim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sağ olun teşekkür ederim -
Benden de olumsuz bir yorum olacak PES21 için. Yaptıkları terbiyesizlik, sabahtan beri oyun açılsın da indirip kafa dağıtıyım diyorum. -
aynı oyunu cıkartıyorsun onu da zamanında cıkar bi zahmet japon askerleri -
Steam Pes 2021 tartışma konusunda yorumların bazılarında bu sorunun Konami'den ziyade steam ile ilgili olduğunu okudum. -
Şuan pes21 indirmeye açıldı steamde arkadaşlar. -
Evet indirme başlamıştır. Yumulunnn -
sonunda iniyor -
21 GB indiriyor peki az değil mi? FIFA mesela 40 GB falandı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yav ben 10 dk filan geç farkettim ama olsun iniyor bakalım my club oynayacak arkadaşlara başarılar ve iyi şanslar orda top açma vs var sanırım iyi oyunlar herkese -
Ekmek çıktıııı -
bende 23.1 gb iniyor ps4 te 36.78 gb anlayamadımquote:
Orijinalden alıntı: Guest-781808C66
21 GB indiriyor peki az değil mi? FIFA mesela 40 GB falandı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X