Şimdi Ara

Efs dosya şifreleme sorunu (şifre elimde mevcut)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar efs dosya şifreleme ile ilgili sorunum var.Dosyalarıma şifre koydum yoğun bi zamanımda sistemim çöktü ve format atmak zorunda kaldım ancak efs yi unuttum.Format sonrası 4000 resimlik arşivim açılmaz oldu dosya isimleri yeşil yazılı ve iznim olmadığı için açılmayacağını söylüyordu herşeyi denedim ancak şifre olmadığı sürece hiç bi şekilde açılmayacığını öğrendim resimleri silicektim ancak bi umut ve vazgeçtim 6 ay sonra yani bu gün varlığını bile unuttuğum bi flash belleğin içinde dosyanın kurtarma anahtarını buldum ancak not defteri içinde.Yani şifre var ama nereye giricem biraz araştırdım sanırım export importmu mu ne etmem gerekiyormuş ondan sonra advanced efs die bi program anahtarı bulup dosyayı açıyormuş bide konsol kökü diye biyer var sanırım anahtarı ordanda buldurabiliyoruz ayrıca exporta edebiliyo burası ancak nasıl.internette bi kaç bişey buldum ancak xp de ve benim işletim sistemim ise windows 7 yani bi yere kadar herşeyi yapıyorum ancak bi noktadan sonra adımlar değişiyo.Alttaki linkte kurtarma bölümünde yapmak istediğim şey mevcut ancak dediğim gibi xp üzerinden anlatım olduğu için adımlar bi noktadan sonra değişiyor kurcaladım biraz ama bulamadım.Yardımlarınız çin şimdiden teşekkürler.

http://www.cozumpark.com/blogs/gvenlik/archive/2009/10/31/encrypted-file-system-efs-kullan-m.aspx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Mac te Dosya Gizleme [Çözüm]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.