Şimdi Ara

[EFSANE BAŞLADI] GODZİLLA TÜRKİYE TOPRAKLARINA KAMP KURDU. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.331
Cevap
78
Favori
191.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
276 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Puro

4 günlük bandan sonra hepinize merhaba. Forum işi gücü bıraktı bana 4 gün verip duruyor Neyse muazzam bir sistem gelecek gibi duruyor. Şu an GFS başladı. Hadi bakalım.

HOŞGELDİN AĞBEY , KİM YAPABİLİR BUNU SANA HESABINI ALALIM

Darbe yapalım mı çılgın şey

• Adamın yazım şeklini sevmiyorsanız çekin gidin. Bizim hoşumuza gidiyor.
  • quote:

4 günlük bandan sonra hepinize merhaba. Forum işi gücü bıraktı bana 4 gün verip duruyor Neyse muazzam bir sistem gelecek gibi duruyor. Şu an GFS başladı. Hadi bakalım.

Geçmiş olsun hocam ao nao guncellemesinen sonra gfs coşturdu efsane verdi

• quote:

• Şu an bu sitede zafer havası var !
    Hava Forum I Meteorolojik Hava Durumu Sitesi
    Hava Forum I Meteorolojik Hava Durumu Sitesi
    http://www.havaforum.com/index.php
    SANIRIM GERÇEKTEN GELİYOR ! BİR SONRAKİ HAFTA SONU KARIŞIYOR ORTALIK

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

Havaforum'dakiler de çıldırdı. Efsane bir şey geliyor gibi. Azar birazcık daha güçlenirse metrelik kar gelir diyorlar ve olma olasılığı yüksek sanırsam. Kop kop

• HAZIRMIYIZZZ BEYLERRRR. KONU ŞİMDİ EVRİM GEÇİRECEK ŞEKİLDE DÜZENLENECEK. HAZRIMIYIZZZZZZZ ULANNNNNNNNNN

• Hocam konunuzu takipteyim cografya mi okuyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nallart

HAZIRMIYIZZZ BEYLERRRR. KONU ŞİMDİ EVRİM GEÇİRECEK ŞEKİLDE DÜZENLENECEK. HAZRIMIYIZZZZZZZ ULANNNNNNNNNN

Nallart azorun kuzeye hareket etmesi sonucu metrelik kar gelebilirmiş. Baya güzel bir sistem geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Puro -- 8 Ocak 2016; 19:51:22 >
  • hazırızzzzzz

• Her daim destekçinim Nallart kardeşim. Allah'a yüksek sesle yalvardım. Göm bizi dedim. Bu kar kestane değil efsane olsun. Herkes yola gelsin.

• quote:

quote:

HAZIRMIYIZZZ BEYLERRRR. KONU ŞİMDİ EVRİM GEÇİRECEK ŞEKİLDE DÜZENLENECEK. HAZRIMIYIZZZZZZZ ULANNNNNNNNNN

Nallart azorun kuzeye hareket etmesi sonucu metrelik kar gelebilirmiş. Baya güzel bir sistem geliyor.

hiçte metrenin altında kar yağmıyor mübarek

siz hiç metrelik kar gördünüz mü gençler? 2004 senesinde bursada tam 1 metre, yükseklerde 2- 3 metre kar yağdı. hani gömülmek diyor ya 2004 te bursa bunu yaşadı. tam 2 ay o kar kalkmadı erimedi. yere yapışıp kaldı buz oldu. çamur vıcık bataklık gibi pis simsiyah birşey oldu.

en iyi kar 10- 15 santim olup ikinci gün eriyendir. ayrıca cumhuriyet savcılıklarına suç duyuruları yağmış tatil kararları hakkında. valiler iki değil on defa düşünecek tatil kararı vermeden önce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C310C162A -- 8 Ocak 2016; 20:21:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

quote:

quote:

hiçte metrenin altında kar yağmıyor mübarek

siz hiç metrelik kar gördünüz mü gençler? 2004 senesinde bursada tam 1 metre, yükseklerde 2- 3 metre kar yağdı. hani gömülmek diyor ya 2004 te bursa bunu yaşadı. tam 2 ay o kar kalkmadı erimedi. yere yapışıp kaldı buz oldu. çamur vıcık bataklık gibi pis simsiyah birşey oldu.

en iyi kar 10- 15 santim olup ikinci gün eriyendir. ayrıca cumhuriyet savcılıklarına suç duyuruları yağmış tatil kararları hakkında. valiler iki değil on defa düşünecek tatil kararı vermeden önce...

Ben 87'yi de gördüm merak etme :) Modeller onu gösteriyor dostum model yalancısıyız biz :)

• KONU DA DÜZENLEMEYE GİDİLDİ...

8 OCAK 2016 SAAT 20:15 EDİT:

Değerli Forum arkadaşlarım.Sevgili Misafirler.Ve Muhterem Kar Maşukları

Sabrettik,Ümit ettik,Sebat ettik,Yılmadık,Yıkılmadık,dimdik ayakta kaldık.O umut daima vardı.Onun gelmesini ve bizi gömmesini ama iyi,net ve temiz bir şekilde gömmesini çok ama çok özledik.Bugün günlerden 8 ocak Cuma.Çok ama çok önemli bir gün. Bugünün önemi ne diye soracaksınız? Öncelikle bugün Cuma. Bundan dolayı
    Hepinizin Cuması mübarek olsun. Bir diğer önemli yönü ise GODZİLLA dan önceki günlerden sadece biri. Godzilladan önceki tüm günler bizim için HAYIRLIDIR,GÜZELDİR VE ADETA AREFE NİTELİĞİ TAŞIMAKTADIR. GODZİLLA nın geldiği gün ise BAYRAMDIR.

Bugün modeller çok iyi idi. Gün geçtikçe modeller bize doğru sinyali yakmaya başladı. Bu ayın 16 ila 19 u arasında bir tarihte geleceğini düşündüğüm sistemin sinyalleri iyive kuvvetlendi. Önümüzde daha10 gün var. Bu 10 günün her günü ve her günün her 4 vakti güncellenen modellerle hop oturup hop kalkacağız. Özellikle ama özellikle son 5 güne girene kadarki modeller tarihi önem taşımaktadır. Bugünden başlayarak ayın 13 üne kadar çok önemli güncellemeler yaşayacağız. Bu 5 gün içinde modeller bir bozacak bir düzelecek. Şu an yüzde 50 lik bir şans bizim efsane yaşamamız yönünde. Yılbaşı sistemini nasıl çekip aldıysak ALLAHIN İZNİYLE BUNU DA SİZLERİN DUALARI,COŞKUSU VE AŞKIYLA ÇEKİP ALACAĞIZ.

EYYYYYY KARDEŞLERİM. EYYYYY AHALİ. EYYYY FORUMDAŞLAR

BU GODZİLLA SEVGİSİNİ YÜREĞİNİZDE TAŞIDIKÇA ODA GELECEK VE GÖMECEKTİR.BUNDAN KURTULUŞ YOKTUR. ALLAH BİZİ BUNA ERENLERDEN VE GÖMÜLENLERDEN EYLESİN İNŞALLAH. O GODZİLLA YI HZ MİKAİL ARACILIĞLA TÜRKİYENİN ÜZERİNE ÇÖKERTİP BİZİ GÖMMESİNİ SAĞLAYACAĞIN GÜNLERİ İPLE ÇEKİYORUZ. BİZİ O GÜNLERE ERİŞTİRENLERDEN EYLE .AMİN AMİN AMİN. VELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN...

• Amin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sömestr a denk gelmesin godzillaya ilet nallart

• Sanki 500 yil önce fetva veriyorsun gibi komik ve cirkin bir üslubun var. Hani keşke her şey abarttığın kadar olsa, sen bu 2 yıldır yaşadığımız karlara efsane diyorsan hiç gercek kar görmemişsin demektir. Ayrıca işsizlik başa bela halk eğitimin kurslarına filan yazıl bari bir şeyler öğrenirsin en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilfred Fizzlebang

Sanki 500 yil önce fetva veriyorsun gibi komik ve cirkin bir üslubun var. Hani keşke her şey abarttığın kadar olsa, sen bu 2 yıldır yaşadığımız karlara efsane diyorsan hiç gercek kar görmemişsin demektir. Ayrıca işsizlik başa bela halk eğitimin kurslarına filan yazıl bari bir şeyler öğrenirsin en azından.

Ses kes!
    Zorla oku diyen yok. Konuya bakarsın sarmazsa çeker gidersin.
    Milletin zevkinin içine etmeyin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos1977 -- 8 Ocak 2016; 20:48:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuma hutbesi dinliyor gibi hissettim kendimi :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.