Şimdi Ara

Efsane: Ejderhalar Mirası(Yeni OYUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende biraz önce buldum. Oldukça hoşuma gitti. Savaşları izleyebiliyoruz ve atackaları biz seçiyoruz. Görüntü oldukça kaliteli ve öyle uzun süre beklemeli bi oyun değil. Şu anlık Bende fazla birşey bilmiyorum ama oyunda 2 ırk var ve oldukça eğlenceli. Buyrun linki vereyim eğer beğenirseniz rehberini hazırlayabilirim

Bu arada arkadaşlar oyuna başladıktan sonra mutlaka neyi nasıl yapıcağımızı okuyun. Yoksa çok karmaşık gelir oyun

LİNK:http://dwar.gen.tr/

KÜÇÜK Bİ REHBER ( FORUMDAN ALINTI )

«Efsane: Ejderhalar Mirası» – her oyuncunun tamamen bedava oynayabileceği online fantasy MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) oyunudur.

Oyuna girdiğinizde Feo dünyasında kendinizi buluyorsunuz. Bu dünyada iki hakim ırk bulunmaktadır: magmarlar ve insanlar. Düşmanlıkları çok eskilere dayanan bu iki hakim ırkın aralarındaki savaş çoktandır devam etmektedir. Oyuna kaydolup oynamaya başladıktan sonra, birbirine kin besleyen bu iki taraftan birine katılıp, çatışmalarda yer almanız gereklidir.

Oyun içerisinde çeşitli zırhlar ve silahlar ile oyun karakterinizi yaratıp geliştirebilirsiniz. Değişik iksirler ve sihirli maddeler sizlere amansız dövüşlerinizde rakibinizi yenmekte yardımcı olacaktır.

OYUN ÖZELLİKLERİ

"Efsane'nin" diğer MMORPG browser oyunlarından en büyük farkı - yeni çatışma sistemidir.
    Dövüşteki tüm hareketleriniz animasyonludur, bu yüzden sonucu görebilirsiniz. Artık logları okumak yerine, dövüşü bigisayar ekranında izleyerek dövüşlere katılabilirsiniz.
    Karakterinize giydirdiğiniz elbiseler ve silahlar sadece "Karakter Bilgisi" penceresinde değil, dövüş esnasında bilgisayar ekranına da yansıyacak. Karşınızda kim olduğunu anlamak istediğinizde, ekrana bakmanız yeterli olacaktır.

PVP HER YERDE

Bir soru sorabilirsiniz: zıt fraksiyonla dövüşler olacak mı? Doğrusu - kendi şehrinizi terk ettiğinizde, bu dövüşlere katılmamanız mümkün olmayacak!
    Büyük şehirler haricinde, aynı fraksiyona ayıt tüm şehirlerde, karşı ırktan düşmanlarla karşılaşıp saldırabilirsiniz.

QUESTLER

Bilmece çözmeyi sevenleri, "Efsane'de", çeşitli questler bekliyor. Büyük şehirlerde ve diğer yerleşimlerde, yüksek sayıda NPC ( Non-Player-Character), yer alacaktır. İlginç vazifeler (ve tabii ki ödüller) sizi bekliyorlar. Faaliyetlerinizin sonucu farklı durumlardaki tepkinize bağlıdır. Questlerin çoğu karmaşık, bu yüzden, faaliyete geçmeden önce düşünmeniz gerekecek.

BOTLAR

Oyunda, dünyanın her köşesinde, çok ve çeşitli oyun sakini yer almaktadır.
    Ayrıyetten, oyunda ilerleyerek, her isteyen kendine bir hayvan edinebilir, hayvan dövüşlerde zafer kazanmayı ve neşeli zaman geçirmenizi sağlayacak. Hayvanınıza özen göstermeniz ve bakmanız gerekeceğini de unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 19 Mayıs 2009; 3:04:36 >

• Kardeşim Şuan Üye Oluyorum.Irkını Söylersen Beraber Birşey Yapabiliriz..
  • Irk Magmar oldum. Şu anda Quest yapıyorum. Anladığıma görev level atlamak biraz zor. Ama yinede çok eğlenceli.
  • Senin Tavsiyenle Başlıyorum Hadi Hayırlısı..
  • Başla dostum başla. Manyak sarıyo. Deli gibi uykum vardı ama buna başlayınca birden tüm uyku kaçtı Ama yinede birazdan yatarım sabah erkenden kalkıp bunu oynucam 2 lvl lik kalkan geldi

Bu arada bi taktik veriyim. Eğer yaratıklara Ayakla vurursanız bazen(çoğunlukla) Süper Vuruş oluyo ve yaratığa +2 dmg daha fazla vuruyon

NOT: Evet arkadaşlar neden bu kadar zor kasıldığını öğrendim. Çünkü bu oyunda 1 level diğer oyunlarda 5 levele denk geliyomuş ama benim yinede yarısı doldu sayılır Exp çubuğunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 19 Mayıs 2009; 3:10:32 >

• Daha Cözemedim Dolanıyorum Öle Yaratıkları Bile Bulamadım..
  • Dostum ilk başta yardım kılavuzunu oku yoksa çok zorlanırsın. Yaratıkları avlamak için yukarıdaki menüden avlan linki var ona tıkla
    Hadi iyi geceler yarın gelirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zindan ve Ejderhalar Kutu Oyunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki Kardesim. Bende Yatıyorum Yarın Bakarız.. Senle Beraber.
  • lvl kasması zor bı oyun 1 lvlı 5 lvle deger
  • Ben Daha Cözemedim Yav Yardımcı Olsanız Biraz
  • neyını cozemedınkı quetler yapıyosun devamlı lvl almak ıcın avlanıcaksın
  • Evet zaten oyunda 1 level diğer oyunların 5 leveline eşit bu oyundada yazıyor. Şu anda 2 lvlim. Arenada savaşıyom çok eğlenceli. Ha bide yeni gördüm oyunda 3 lvl dan itibaren meslek seçiyomuşuz. Kuyumcu falan bile varmış
  • evet itemlerinde ıyı oldummu kolay kolay olmezsın
  • Eyvallah Egecan bakıyorum.
  • Güzel oyuna benziyor başlıyorum
  • Arkadaşlar Bunda Party Gibi Birşey Kuramıyormuyuz Kurabiliyorsak Hep Beraber Kasalım.
  • Dün başladım güzel oyun
  • Oyun güzel önceden oynayıp 3 lvl yapmıştım ama charımın mail adresini unutmuşum. Baştan başladım.
  • Bende bakıyordum ne zaman konu açılacak diye. Yanlız abc98 abc99 nickli çok oyuncu var bebe deposu yani. abc00 da var mı bilmiyorum. Yoksa güzel oyun ama kasması zor. 3 lveli aralıksız kasarsanız 5 saatte oluyorsunuz. Tahminimce 4 10. 5 20. 6 40.

Ayrıca naytta kiralık item gibi bunda da denemelik quest geldi. 3 setten birini seçip 3 günlüğüne deneyebiliyorsunuz. Güzel bir uygulama fakat tek kullanımlık. 3 level olmanız lazım. Ayrıntılı bilgi zaten sitede var.

VE ŞUNU HALA BİLMİYORUM ARKADAŞLAR HER ITEM QUESTTE VERILIYOR MU YOKSA DROP ILE FARKLI EŞYALAR ALABİLİYOR MUYUZ ?

Boss gördümde. 11lik. İsteyen varsa birlikte dalarız keseriz öperiz. He tabi magmar lütfen.

devil msn ekle ozan34_ist@hot oke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 20 Mayıs 2009; 9:12:54 >

• Bir türlü çözemedim oyunu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.