Şimdi Ara

Efsane formalarımızı yeniden tasarlıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim arkadaşlar, amaç paylaşım iki adet daha paylaşım yapıyorum. teki yine @Fainus_Odessus arkadaşımızın konusunda en çok beğenilen formalardan bir tanesinin rötüşlu versiyonu.

Efsane formalarımızı yeniden tasarlıyorum

• sondakinin farklı bir havası var. Tekstilci olsam durmam üretime başlardım
  • son forma çok güzel ama lacivert ağırlıklısı nasıl olurdu fenerbahçenin ana renginden dolayı?

• Lacivertteki arma baskısı olmasa daha sade ve şık olurmuş. Şu arma baskılarına oldum olası uyuz gidiyorum zaten göğüsünde armayı taşıyorsun zaten baskıya ne gerek var. Onu dışında gayet güzel. Diğerinde ise sarının tobu daha iti olabilirmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enion

Lacivertteki arma baskısı olmasa daha sade ve şık olurmuş. Şu arma baskılarına oldum olası uyuz gidiyorum zaten göğüsünde armayı taşıyorsun zaten baskıya ne gerek var. Onu dışında gayet güzel. Diğerinde ise sarının tobu daha iti olabilirmiş.

2 sn sadece forma rengini lacivert yaptım, ellemedim fazla nasıl göründüğünü görmek için...
  • Seninkine dememiştim dostum I907 üstte 2 tane forma yapmış onlara yorum yapmıştım :)

• quote:

Lacivertteki arma baskısı olmasa daha sade ve şık olurmuş. Şu arma baskılarına oldum olası uyuz gidiyorum zaten göğüsünde armayı taşıyorsun zaten baskıya ne gerek var. Onu dışında gayet güzel. Diğerinde ise sarının tobu daha iti olabilirmiş.

doğrusun hocam ama dediğim gibi diğer bölümde en çok beğenilen çalışmaları güncelliyorum arasırada kendi yaptıklarımı ekliyorum. dediğin armalı formayı yaparken bundan yola çıktım.

• quote:

Seninkine dememiştim dostum I907 üstte 2 tane forma yapmış onlara yorum yapmıştım :)

sonradan farkettim ama editleme şansım olmadığı için yazmadım bir daha :)
  • Siyah forma mükemmel.

•  Efsane formalarımızı yeniden tasarlıyorum

• Siyahı kulübe postalıyalım siyah taraftar için çıksın en azından.

• Siyah formaya hasta oldum.yazıların rengindeki saridan birde sort olsa siyah çizgili mükemmel ötesinde olur.ellerine sağlık

• Çubukluyu on numara yapmışsın. Harika resmen içim gitti .
  • o kadar maaş alan tasarımcılar formaları yapamıyor da forumlardaki arkadaşlar amatör 1-2 çalışmayla ortaya neler çıkarıyor. laf olsun diye söylemiyorum gerçekten hepsi birbirinden güzel olmuş. özellikle mavi olanı çok beğendim.
  • Son forma harika olmus Cardozo'ya tercih ederim siyah formayi
  • Orijinalden alıntı: I907

@Fainus_Odessus arkadaşımızın açtığıhttp://forum.donanimhaber.com/m_78509591/tm.htm konudan ilham alarak eski ve efsane olarak nitelendiğimiz formaları bir kaç rötüş yaparak yeniden tasarlamaya karar verdim. aralarına kendi yaptığım tasarımlarıda eklemeye devam edeceğim.

çubukluya bittim resmen ne güzel göründü gözüme şöle forma yapsalar bi giyer daha çıkarmam üstümden ciddi ciddi tekstil işinden anlayan arkadaşlar falan varsa toplaşın basın şu formadan

• Mavi çok hoşuma gitti diğerleri de fena değil
  • Birinci ve sonuncu forma gerçekten güzel olmuş eline sağlık. Bence forma tasarımında 3 formadan en az bir tanesini taraftarın içinden tasarımcılar tasarlamalı ve resmi sitede oylamaya sunulmalı. En çok oy alan forma 3. forma olarak basılmalı, kazanana'da kombine ve ya benzeri bir ödül verilebilir. Sonuçta bu işi gönülden karşılıksız yapacak çok insan var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

son forma çok güzel ama lacivert ağırlıklısı nasıl olurdu fenerbahçenin ana renginden dolayı?

mükemmel

• tebrik ederim harika tasarımlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.