Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Yine bebelere balon tadında bir NFS. Pek satmaz bu oyun. Çok daha kalitelileri varken.

şimdiye kadar çıkmış en iyi nfs olabilir

sebepler;

1-)criterion games yapıyor +
    2-)oyundaki araç sayısı yeterli (70 civarı) ayrıca listede yer alan araçlar çok iyi +
    3-)hasar modellemesi var +
    4-)gece gündüz değişimi var. +
    5-)dinamik hava koşulları var +
    6-)polis olabiliyoruz +
    7-)oyundaki harita bayağı bir büyük +

• quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Yine bebelere balon tadında bir NFS. Pek satmaz bu oyun. Çok daha kalitelileri varken.

sebepler;

2-)oyundaki araç sayısı yeterli (70 civarı) ayrıca listede yer alan araçlar çok iyi +
    6-)polis olabiliyoruz +

1- Criterion ergen kesime hitap eder.
    2- 70 artı dediğin aynı arabaların dğeişik modelleri var. Kokpit yok.
    3- Hasar modellemesi 20 yıl öncesinin seviyesinde.
    4- Voov ne büyük yenilik. Daha önce hiç kullanılmadı gerçekten.
    5- Bkz. 4
    6- Bkz 4.
    7- Değil.

• quote:

quote:

quote:

sebepler;

6-)polis olabiliyoruz +

5- Bkz. 4
    6- Bkz 4.
    7- Değil.

bebe oyunu olduğu için mi 15-20 inceleme sitesi 10 üzerinden 9 verdi

biraz mantık lütfen

bu oyun nfs tarihinin en iyi oyunu olacak.ha sen beğenirsin beğenmezsin beni ilgilendirmez hzevkler ve renkler.

ama genelleme yapman mantıksız.

• az bir zaman kaldi cikmasina soyle guzel bi nfs oynariz umarim baya bir arac var modifiye seceneginin olmayisi kotu oyunda...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sebepler;

6-)polis olabiliyoruz +

5- Bkz. 4
    6- Bkz 4.
    7- Değil.

bebe oyunu olduğu için mi 15-20 inceleme sitesi 10 üzerinden 9 verdi

biraz mantık lütfen

bu oyun nfs tarihinin en iyi oyunu olacak.ha sen beğenirsin beğenmezsin beni ilgilendirmez hzevkler ve renkler.

ama genelleme yapman mantıksız.

Ben inceleme sitesi mitesi anlamam. Hepsi bal tutan parmağını yalar misali çalışıyorlar. Ver para adamlara seni dünya güzeli göstersinler.

Bana mantığın tanımını yapar mısın?

Yavaş olsunda saçı başı dağılmasın. Zevkler renklerde tartışılır. Cenazeye pembe giyip gitmek olmaz. Tarhana çorbasına şeker katılmaz.

Bu oyun NFS falanda değil. Bildiğin Burnout 5...

• Oyunu oynamadan infaza başlamış herkes

Bebe oyunu dersinizde niyeyse High Stakes ve Hot Pursuit benzetmesi yapılmış oyuna.
    Daha eski stil işte ne güzel hep modifiyeli mi olcak abuk sabuk kariyer mi olcak.
  • ben de daha yeni izledim videosunu ve burnout'a benzettim fazlaca. nfs özüne dönüyorsa eğer biraz ciddiyetle dönmesi gerekirdi. bu oyundan muzur bi hava aldım niye bilmiyorum. sanırım nitronun biraz çocuksuluk kattığından ve kazalardan olabilir. nfs, underground'dan önce daha ciddi ve gerçekçi bir oyundu. sabırsızlıkla bekliyorum yine de.
  • Ön sipariş veren varmı arkadaşlar nerden verebiliriz? kutulu olarak düşünüyorum ama
  • ya allah aşkına şu oyunun neresini beğenmediniz?

bir arkadaş kokpit yok demiş.arcade oyunda kokpitin ne işi var?

arabalarımı beğenmediniz?
    yollarımı beğenmediniz?

siz artık otomotiğe bağlamışsınız.her nfs oyununa çıkmadan önce KÖTÜ deyip geçiyorsunuz.
  • quote:

Test Drive Unlimited ve Race Driver GRID de arcade oyun ama ikisinde de kokpit kamerası var.
    Neymiş? Arcade oyunlarda kokpit kamerası olabiliyormuş. Yani kokpit kamerası bir yarış oyununun simülasyon olduğunu göstermezmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Test Drive Unlimited ve Race Driver GRID de arcade oyun ama ikisinde de kokpit kamerası var.
    Neymiş? Arcade oyunlarda kokpit kamerası olabiliyormuş. Yani kokpit kamerası bir yarış oyununun simülasyon olduğunu göstermezmiş.

bu oyunlar %100 arcade değil.

bunlar yarı simulasyon oyunlardır.Bu oyunların ayar kısmında sürüs yardımı ve direksiyon hassasiyeti vardır.dikkatli baktığında görürsün.yani bu şu demek;

GRID ve TDU yu yapımcılar gerçekçiliğe yaklaştırmak istemiş.

ama sen hot pursuit te sürüs yardımı ayarını göremezsin demek istediğimi anladın umarım

• Halen çıkmadı nfs hot pursuit?

piyasaya çıkmakta acele etmezse.. Gran Turismo 5 Tsunamisinde boğulacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 14 Kasım 2010; 22:09:13 >
  • Nitro ve limitsiz drift dışında bir Hot Pursuit oyunundan beklenenleri karşılıyor. Bahsettiğim bu iki özellik bazı arkadaşların da önceden belirttiği gibi Hot Pursuit ruhunua cok ters ve benim gözümde oyunu HP değil bir burnout yapıyor. GT5 de gelirken bu oyunu almayı düşünmüyorum.
  • bu oyuna burnout kopyası diyen akıllılar takedown olayı haricinde burnout ile ne alakası olduğunuda açıklarsa daha güzel olur. ps3 te demosunu oynadım bildiğin eski nfs oyunlarının aynısı işte ne börnaut mörnaut diye sayıklayıp duruyosunuz. ki zaten bütün eski nfs lerde polislerle didişme olayı vardı. most wanted da polislerin üstüne bişeylerde düşürebiliyoduk hatta. bu oyunda da sadece daha kolaylaştırmışlar ve zaten kendi oyunları olan burnout tan 1 tane özellik eklemişler. ee nolmuş yani direk burnout mu oluyor oyun öyle yapınca. nfs özüne dönmüş bence bu oyunla ve harika olmuş demosundan edindiğim izlenime göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eturkmarmara

bu oyuna burnout kopyası diyen akıllılar takedown olayı haricinde burnout ile ne alakası olduğunuda açıklarsa daha güzel olur. ps3 te demosunu oynadım bildiğin eski nfs oyunlarının aynısı işte ne börnaut mörnaut diye sayıklayıp duruyosunuz. ki zaten bütün eski nfs lerde polislerle didişme olayı vardı. most wanted da polislerin üstüne bişeylerde düşürebiliyoduk hatta. bu oyunda da sadece daha kolaylaştırmışlar ve zaten kendi oyunları olan burnout tan 1 tane özellik eklemişler. ee nolmuş yani direk burnout mu oluyor oyun öyle yapınca. nfs özüne dönmüş bence bu oyunla ve harika olmuş demosundan edindiğim izlenime göre.

Bir kere haddini bilerek konuş hitap tarzına dikkat et adamın canını sıkma!

Aç bak bakalım sürüş modeli, oyun tarzı hangi oyuna benziyor? Eski NFS den kaç tanesini oynadın da gelip ahkam kesebiliyorsun. Çok çok "NFS Andırgırand" oynamışındır internet kafe köşelerinde... Eskileri bilsen Nfsler zaten böyle türünden konuşamazdın. Bunun da Most Wanted ile polisten gayri benzerliği yok. Hot Pursuit Nfs 3 ile ilk olarak girdi bu seriye.

Burnouttan özellik mi eklenmiş burnout mu yapılmış acep? İyi izlenim edinememişsin kanımca. Nfs in özünü anlaman için daha çok oyununu oynaman lazım idi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eturkmarmara

bu oyuna burnout kopyası diyen akıllılar takedown olayı haricinde burnout ile ne alakası olduğunuda açıklarsa daha güzel olur. ps3 te demosunu oynadım bildiğin eski nfs oyunlarının aynısı işte ne börnaut mörnaut diye sayıklayıp duruyosunuz. ki zaten bütün eski nfs lerde polislerle didişme olayı vardı. most wanted da polislerin üstüne bişeylerde düşürebiliyoduk hatta. bu oyunda da sadece daha kolaylaştırmışlar ve zaten kendi oyunları olan burnout tan 1 tane özellik eklemişler. ee nolmuş yani direk burnout mu oluyor oyun öyle yapınca. nfs özüne dönmüş bence bu oyunla ve harika olmuş demosundan edindiğim izlenime göre.

Bir kere haddini bilerek konuş hitap tarzına dikkat et adamın canını sıkma!

Aç bak bakalım sürüş modeli, oyun tarzı hangi oyuna benziyor? Eski NFS den kaç tanesini oynadın da gelip ahkam kesebiliyorsun. Çok çok "NFS Andırgırand" oynamışındır internet kafe köşelerinde... Eskileri bilsen Nfsler zaten böyle türünden konuşamazdın. Bunun da Most Wanted ile polisten gayri benzerliği yok. Hot Pursuit Nfs 3 ile ilk olarak girdi bu seriye.

Burnouttan özellik mi eklenmiş burnout mu yapılmış acep? İyi izlenim edinememişsin kanımca. Nfs in özünü anlaman için daha çok oyununu oynaman lazım idi.

nfs oyunlarını oynamaya nfs 4 ile başladım. daha sonrasında nfs 2-3 ü falan da oynadım. tek oynamadığım nfs 1 dir heralde. onun için biliyorum nfs nin olayını rahat ol sen. yaşım o kastettiğin "andırgırand" seviyesinde de değil. bunlara göre diyorumki bu oyun eski nfs lere burnouttan daha çok benziyor. hatta o takedown olayı olmasa hiçbiriniz çıkıp bu oyun aynı burnout olmuş demezdiniz bile. ki o olay da burnout ta daha çok amaca yönelik bir olay. burda sadece polisleri haklamak için bir araç. burnout oyunlarında yarış bahanedir. asıl olay kavga gürültü kazalar falandır. bir taraftanda yarışıyosun işte. hatta hiç yarışın olmadığı birçok modları var oyunun sırf kaza yapmak üzerine. bu oyunun olayı ise aynen eski hot pursuit oyunlarında olduğu gibi gaz müzikler eşliğinde lüks arabalarla kıran kırana yarışmak. bir taraftanda seni engellemeye çalışan polislerle uğraşmak. ee bu oyunda yaptığımızda tamamen bu. oyunun geçtiği mekanlar, yol tipleri, araçlar, müzikler herşey eski oyunlarla aynı. 1-2 tane artık bu tür oyunların gerekliliği olan özellik (sınırsız nitro gibi) eklendi diye hemen kopya oyun damgası yapıştırmak mı gerekiyor. zaten burnout oyununu da yapan firma bunla aynı. dolayısı ile bu oyuna 1-2 özellik aktarması kadar doğal birşey olamaz. hemen gaza gelip gözü kapalı eleştiriler yapmak yerine önce bir oyunun çıkmasını bekleyip, saatlerce oynayıp, bu 2 oyun arasındaki amaç ve mantalite farkını iyice özümsedikten sonra bu tür eleştirileri yapman gerekir idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEZ1R -- 14 Kasım 2010; 23:26:37 >

• @eturkmarmara

Muhtemelen biliyorsun Most Wanted polisli bir nfs underground idi. Bir Hot Pursuit değildi. Kalan noktalarda da Hellmarch'a katılıyorum.

Belirtmek istediğim son bir şey var, oyunun demosunu oynadım ve 2.pistte turumu geliştirmek için yaklaşık 10 defa yarıştım. Keyif verici olmadığını asla iddia edemem; grafikler göze hoş geliyordu, araç modellemeleri ve seslerine diyecek yoktu, arkadaşlarımla online zaman karşılaştırması harikaydı. Ancak aracı sürmekten değil etraftaki aksiyondan ve rekabetten keyif aldım. Bu oyunun amacı da bu. Burnoutta olduğu gibi değil mi?

Tersine; NFS 3, 4, 5 hatta 6da bile emektar ms sidewinder'ımla sürüşten keyif aldığımı hatırlıyorum. Sonrasındaki seri de bence Undercover da dahil oynanabilecek seviyede oyunlardı ve klavyemle oynarken keyif aldım. Ancak bugün NFS 3'ü ve 5'i hala bilgisayarımda saklıyorum bir underground'u değil.

Onun dışında oyun piyasayı gayet tatmin edecek gibi duruyor, başarılı bir yapım olmuş. Ama ben satın almayacağım cünkü driftten drifte koşup arada nitro basmak bir süreliğine eğlenceli olsa da bir ay sonra bana kendini oynatmaz.

Saygı çerçevesinde kalınması dileğiyle

• quote:

nfs oyunlarını oynamaya nfs 4 ile başladım. daha sonrasında nfs 2-3 ü falan da oynadım. tek oynamadığım nfs 1 dir heralde. onun için biliyorum nfs nin olayını rahat ol sen. yaşım o kastettiğin "andırgırand" seviyesinde de değil. bunlara göre diyorumki bu oyun eski nfs lere burnouttan daha çok benziyor. hatta o takedown olayı olmasa hiçbiriniz çıkıp bu oyun aynı burnout olmuş demezdiniz bile. ki o olay da burnout ta daha çok amaca yönelik bir olay. burda sadece polisleri haklamak için bir araç. burnout oyunlarında yarış bahanedir. asıl olay kavga gürültü kazalar falandır. bir taraftanda yarışıyosun işte. hatta hiç yarışın olmadığı birçok modları var oyunun sırf kaza yapmak üzerine. bu oyunun olayı ise aynen eski hot pursuit oyunlarında olduğu gibi gaz müzikler eşliğinde lüks arabalarla kıran kırana yarışmak. bir taraftanda seni engellemeye çalışan polislerle uğraşmak. ee bu oyunda yaptığımızda tamamen bu. oyunun geçtiği mekanlar, yol tipleri, araçlar, müzikler herşey eski oyunlarla aynı. 1-2 tane artık bu tür oyunların gerekliliği olan özellik (sınırsız nitro gibi) eklendi diye hemen kopya oyun damgası yapıştırmak mı gerekiyor. zaten burnout oyununu da yapan firma bunla aynı. dolayısı ile bu oyuna 1-2 özellik aktarması kadar doğal birşey olamaz. hemen gaza gelip gözü kapalı eleştiriler yapmak yerine önce bir oyunun çıkmasını bekleyip, saatlerce oynayıp, bu 2 oyun arasındaki amaç ve mantalite farkını iyice özümsedikten sonra bu tür eleştirileri yapman gerekir idi.

Kardeş boş yere yorma kendini..Daha oyun çıkmadan hatta demosunu bile oynamayıp oyunun videosunu izleyip bu oyunun burnout'a benzediği kanısına varmış arkadaş..Ama sadece Takedown ve grafik olarak Burnout'a benziyor geri kalan herşey nfs'nin eski oyunlarında olan özellikler..Ha bir eksik le Nfs 3 HP'de araç çok hızlı duvara çarpınca patlıyordu hatta yanıyordu oynayanlar bilir.

• @Hellmarch!

İncelemelerde NFS Hot Putsuit ve High Stakes'e benzer bir oynanışa sahip yazmışlar.
    Burnout 2001 çıkışlı. Takedown benzeyebilir her oyun her oyundan birşeyler kapıyor bu devirde.
    3 ve 4 ise bildiğin üzere 98 ve 99 çıkışlı.

Oyunu daha oynamadım.
    Full sürüm daha oynanmadı.
    Oyunu bir oynayalım yorumu yaparız.

Kaliteli müzikler beklemiyorum zaten. Nerde Saki Kaskas müzikleri.
    Showcase'de olmayacaktır büyük ihtimal

Kokpit kamera olmaması çok büyük eksik o ayrı bir nokta

NFS 3 ve 4'e benzetim videolara bakarak.
    Umarım oynanışta öyledir Ergen Motorlu bu oyun ile biraz nostalji yaparız. Çocukluğumuza döneriz.
  • yatmadan şöyle bir bakayım dedim...hiçbir şey yok daha... bayram gelmeden çıksa bari...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.