Şimdi Ara

EFSANE GERİ Mİ DÖNÜYOR ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ErmanPac

10 sene öncesine kadar Türkiye'nin her konuda en büyük spor kulübü olan EFSANE! (gerçi hala öyle).
    Size 6 atan EFSANE!
    Her maçta şu UEFA kupası olan takımı rezil rüsva eden EFSANE!
    Türkiye'de en çok kupaya sahip EFSANE!

Hala çıkaramadıysanız size ipucu; "Şu anda TSL'nin lideri olan EFSANE!"

Şampiyon Liginde 0 çekene efsane
    yenildiği takım olan kiev'in 2 maçta 9 gol yediği
    Hazmedemezliğinizi resmi sitenizde belirten efsane
    pendikspora yenilen efsane
    halen çıkartamadınız.....Yayla kupasında Final oynuyan efsane.......

• çok ciddi bir soru soracağım.biz fenerbahçeyi hiç yenemedik mi.
  • Bir takımın her iki maçta da yenildiği PSV'yi yenen EFSANE!
    Aynı takımın 100. yılında şampiyon olan EFSANE!
    Yine aynı takımı 4-0 yenip 3 topu direkten dönen EFSANE!
    41 yıl aradan sonra Manchester'ı Old Trafford'da yenen EFSANE!

• sacma bir soru sordun.
    tabi ki yendınız

***bu arada efsane geri mi dondu dıye sorulur mu ya. 2001 yılında donmustu. gecen sene bize de geldi bi ara.
    quote:

Orjinalden alıntı: recep41

çok ciddi bir soru soracağım.biz fenerbahçeyi hiç yenemedik mi.

• ewet efsaneee geriii döndüüüü
    Ali Desiderroooo..

sapına kadar Derby..
    Haydi hayırlı TRAŞLAR...

• quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Aziz Yıldırım efsanesimi Kaleci çok basit goller yemiş bana bişeyleri hatırlatıyor

penaltıda köşe gösteren kaleci gibi mi?
    yada zalad?
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraqovic

quote:

Aziz Yıldırım efsanesimi Kaleci çok basit goller yemiş bana bişeyleri hatırlatıyor

yada zalad?

sözde avrupa fatihi(!) psvden iki maçta da puan bile alamazken biz onları Kadıköy'de 3-0 gibi bir sonuçla ezmiştik geçen sezon...96-2000 sezonlarındaki mesut yılmaz-haluk ulusoy ikilisinin marifetleri sonucu şeylerle övünüyor Galatasaray hep...biz ise onlara karşı aldığımız şerefli zaferlerle...

• en büyük fb o kadar... şimdi dağılabilirsiniiiz
  • bir tezahürat vardır, bilirsiniz ''Efsane Geri Dönmüş, Nefsanesi ?....'' diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

quote:

quote:

yada zalad?

sözde avrupa fatihi(!) psvden iki maçta da puan bile alamazken biz onları Kadıköy'de 3-0 gibi bir sonuçla ezmiştik geçen sezon...96-2000 sezonlarındaki mesut yılmaz-haluk ulusoy ikilisinin marifetleri sonucu şeylerle övünüyor Galatasaray hep...biz ise onlara karşı aldığımız şerefli zaferlerle...

buna nedemeli ,avrupa fatihli fenerbahceli arkadasim?

1978 1. Tur İstanbul Fenerbahçe - PSV Eindhoven 2 - 1
    Eindhoven PSV Eindhoven - Fenerbahçe 6 - 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 4 Kasım 2006; 17:19:52 >

• ben evropa fatihimis galatasaray ı biliyorum cok hoştur
    özelliklede son kısmını
    hepte sözümüzü tutarız yapıcaz dedikmi yaparız
  • 7-0'cılar, profosyenel futbolun oynandığı zamana dönün biraz. Bırakın 1910'lardaki maçları falan..

Manchester United'ın Anderlecht'i 10-0 yendiğini kaçınız biliyor? Peki ya Milan'ın Real Madrid'i 5-0 yendiğini? Geçiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozderemy

bazıları fenerbahçe karsısında kendini EZİK hissediyor anlasılan..bukadar üzülmeyin

bazılarının fenerbahçe karşısında ezik olması için,öncelikle fenerbahçenin sportif başarısı olması gerekiyor.şampiyonlar ligi gibi,uefa gibi,super kupa gibi bilmem anlatabildimmi? ama yok sen 6-0 dan gurur duyuyorsan orası başka

6-0 = 3 puan

5-1 = bilmem kaçıncı Türkiye Kupası.

buna rağmen çoğu galatasaraylı 5-1'i hatırlatmaz bile.siz sürekli 6-0 hatırlatısınız ya o bakımdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

bazıları fenerbahçe karsısında kendini EZİK hissediyor anlasılan..bukadar üzülmeyin

bazılarının fenerbahçe karşısında ezik olması için,öncelikle fenerbahçenin sportif başarısı olması gerekiyor.şampiyonlar ligi gibi,uefa gibi,super kupa gibi bilmem anlatabildimmi? ama yok sen 6-0 dan gurur duyuyorsan orası başka

6-0 = 3 puan

buna rağmen çoğu galatasaraylı 5-1'i hatırlatmaz bile.siz sürekli 6-0 hatırlatısınız ya o bakımdan

galatasarayi kurulus amaci Turk olmayan takimlari yenmek,buyuk hedefler koymak
    fbnin kurulus amaci ise galatasarayi yenmek

• senin dediğinle ne alakası var.6-0 la 5-1 i kıyaslamakmı aradaki farkı böylemi yorumluyorsun?ilginç.
    quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

6-0 = 3 puan

• quote:

quote:

quote:

yada zalad?

Avrupa Fatihi olmak için PSV'yi yenme şartımı var?Avrupa'da kupalar aldık,yenmediğimiz takım azdır ama sözde Avrupa Fatihi'yiz...eee sercan siz PSV'yi 3-0 yendiniz işte şimdi siz gerçek Avrupa Fatihi'misiniz?

Ayrıca 2001-2002 sezonunda Ali Sami Yen'de PSV'yi 2-0 yenmiştik.(Hemde rakip 10 kişi değildi) ve Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmıştıkYok yani PSV'yi yenme şartı var diyosan onun için söyledim

Ha birde Avrupa'daki yaptıklarımızda Ulusoy+Yılmaz ın payı ne?

• quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

quote:

Orjinalden alıntı: Nnevermind

Ya neden olmasın. Yeryüzünde sonucu oynanmadan bilinen tek maç hangi maç?Ve bunu sağlayan hangi takım?

Ne yani şimdi Barcelona-Çorumspor,Chelsea-Çemişgezekspor,Real Madrid-Mardinspor,Manchaster United-Kırıkkalespor....

Maçları olsa bu kategoriye girmicekmi?

Ayrıca Galatasaray-Fenerbahçe rekabetindeki bütün maçları falan kazandınızmı siz?

Arkadaş herhalde derbi maçlar açısından söylemiş "sonucu her zaman belli olan" diyerek...

Ne yani Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki fark; Barcelona-Çorumspor,Chelsea-Çemişgezekspor,Real Madrid-Mardinspor,Manchaster United-Kırıkkalespor takımları arasındaki farka mı eşit?

Peki, bu özeleştiriyi getirdiğin için teşekkür ederiz.

• Gene konu dönmüş avrupaya gelmiş

Yazık ya bu kadar mı acınız var bu konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

quote:

quote:

quote:

yada zalad?

buna nedemeli ,avrupa fatihli fenerbahceli arkadasim?

1978 1. Tur İstanbul Fenerbahçe - PSV Eindhoven 2 - 1
    Eindhoven PSV Eindhoven - Fenerbahçe 6 - 1

ben diyorum geçen sene sen bi örnek veriyorsun yıl:1978

bu arada cem sormuşsun ulusoyla yılmazın payı ne diye onlar olmasa Türkiye'de şampiyon olabilir miydi Gs?olmayınca da oralara nasıl katılacaktı ki?

• Benim cevabım bu değil.Peki Avrupa'ya zorla katıldıysak nasıl başarılı olduk?Hani birileri ittirdiyse bizi?!

Ayrıca 1978 tarihin dışındamı kalıyor

@silincer
    kendin sorup kendin cevaplamışsın farkındaysan.Birde senle girmicem tartışmaya.Sen kendi kendine benim yerime mesajlar at onlardan alıntı yapıp cevap verhatta şifremide verim istersen
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.