vw golf olsunda ne renk olursa ben binmeye razıyım.Bazıları ise sadece çamur atmakla ilgileniyor.Artık nasıl denir ''kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş''hesabı.
ahhh be arkadasım 3 tane VW kullandım istesem yine VW kullanırım sen rahat olll VW isimine para veremem artık aldıgı parayı haketmeyen aracla işim olmaz Bu çamur atmaksa sana göre öledirrr...Ama ben camur atmıyorum düşüncelerimi yazıyorum
307ye binipte vw e mok atmak biraz komik degilmi?
ama düsüncene saygi duyuyorum,abartilmadigi sürece herkez düsüncesini yazmali
arkadasım benım dusuncemde su herhangi bir pejo 'ya sağ kapıdan vursam sol kapıdan cıkarımm ...
Aynen bende öyle düşünüyorum.Bu pegocular vw ye laf atınca çok komiğime gidiyor ya şaka gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: mlh07
arkadasım benım dusuncemde su herhangi bir pejo 'ya sağ kapıdan vursam sol kapıdan cıkarımm ...
Öncelikle çok güzel topiç olmuş ama araçlar birbirinden güzel oldugu kesin özelliklede Golf r32
R-GT resimleri
2.0 tfsı 400 hp
Bu Golf4 çok abartı ve çirkin olmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: GREvV
Ama bu sade ve hoş durmuş, beğendim. Yalnız kaput havalandırması işi bozmuş sanki. Benimkinin poposunu da böyle yapmak kaça patlar acaba
Ben de biraz resim koyayım bakalım
Passat R36 Gücünü fazla belli etmeyecek sadelikte bir farklılık....
Tek mesaja sığmıyor.
Arkadan görünüm:
Sedan arkadan görünüm
İkisi birlikte:
Hepsi çok güzel
İç mekan: Metal kaplamalarla farklılaştırılmış. Koltuklar spor tarza yakın. Recaro tarzı olmasa da sportif. Genel hatlar aynı.
Codelinker hocam, yarışalım mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Woodpecker
İç mekan: Metal kaplamalarla farklılaştırılmış. Koltuklar spor tarza yakın. Recaro tarzı olmasa da sportif. Genel hatlar aynı.
Codelinker hocam, yarışalım mı?
bu iç mekanı türikiyede yaptırabılırmıyım acaba_?
arkadaslar bıse daha sorcamm_!?? ... yukarıda abt nın ıc mekan resmınde abt direksiyon , vites paspas v.s gıbı aksesuarlar varr...ancak ben alırken bunlar verılmedı...bu konu hakkında bılgısı olan varmı_?....
onlar isteğe göre olmalı ama benm gördüğüm doğuş otodaki abt kitinde çoğu vardı
quote:
arkadaslar bıse daha sorcamm_!?? ... yukarıda abt nın ıc mekan resmınde abt direksiyon , vites paspas v.s gıbı aksesuarlar varr...ancak ben alırken bunlar verılmedı...bu konu hakkında bılgısı olan varmı_?....
@Woodpecker yok hocam kalsin.uzun zamandir egzoz tozu yutmuyorum yutmakta istemem haddimizi biliriz yani bir gun arkamizdan bi rs36 gelirse araci saga ceker yol veririz yani
selam ve dua ile...
quote:
Orjinalden alıntı: _codelinker_
@Woodpecker yok hocam kalsin.uzun zamandir egzoz tozu yutmuyorum yutmakta istemem haddimizi biliriz yani bir gun arkamizdan bi rs36 gelirse araci saga ceker yol veririz yani
selam ve dua ile...
quote:
youtube dan PUG un carpısma testlerini izleyebilirsin dostum dikkat ette kapılardaki saclar ölüm bariyeri gibi pedalların ordan o sevimli VW nine girmesin...Kimse GOLF 5 kötü arabadır demiyorrrr...Ama verilen paralara yazıktır diyoruz ve VW önceden tasıdıgı öncü kaliteyi artık tasımıyor sadece isim satıyor ARGE leri çalışmıyor...GOLF 6 ta iiyice görücez AUDi kopyası arabayıı
Malik delikanlılık senin gibi hodri meydanlık değil burda bildigin varsa konusursun...Kaçıncıya ban yedin sayamadım