Şimdi Ara

Efsane i8910 Kardeşliği ve Apple-İPhone Paylaşım Mekanı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.915
Cevap
10
Favori
150.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradayim da etrafi kollamaktan kafayi yiyecegim artik. Birakin pesimi yahu. Bana zevkle telefonu kullandirtmiyorsunuz. Gozum devamli arkamda. :)
    Bir suru yeni ozellik kesfediyorum Ios 4 de ve binlerce program arsinda boguldum nerdeyse. Bos zamanimi fazlasiyla ona harcamak zorunda kaliyorum. Eskiden forumda program arar dururdum symbiyana. Akilli secim yaptigimi wavein forumundaki yorumlarida okudukca dahaiyi anliyorum. Bada bence fiyaskoya dogru gidiyor. Yazilim sorunlarindan daha sik bahsediliyor oldu. Ustelik tekbasina samsung destegiyle cikan prolar ve ucuncul program yapimcilarinin henuz tam destek vermemesi de onemli bir handikap. Ama android pek oyle degil gibi. Giderek gelisiyor ve uygulama yapicilarinda ilgisini cekmeye basladi. Ama ios u yakalamasi ve gecmesi epey uzun surebilir kanaatindeyim ve o kadar beklemeyede tahammulum olmazdi i 8910 dan sonra. Kafama gore crackli ve free , ucreti odenmis onlarca pro yukluyorum ve kaldiriyorum. Jailbreakin ozgurluk keyfini kullaniyorum. Guncel prolar hemencecik cikyor orn: imsakiye sizi sahur ve iftarda uyarmaya ayarlanbilyor. Hersey giderek guzellesiyor benim icin her gecen gun tele bagimlilim artiyor. I 8910 u aldigim ilk gunlerin heyecanin yasiyorum devamli. Daha hic resetlemedim format atmak zorunda kalmadim bu kadar ugrasmama ragmen. Qaya dogru tercih yaptin ama yanlis yoldan gidiyorsun. Lutfen yasal yollari kullan dostum. :).
    Saygilar.

• Böyle ballandıra ballandıra anlat sonra peşini bırakmamızı umut et :-) bu sözler beni daha bi kamçıladı yav:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: lk1973

Buradayim da etrafi kollamaktan kafayi yiyecegim artik. Birakin pesimi yahu. Bana zevkle telefonu kullandirtmiyorsunuz. Gozum devamli arkamda. :)
    Bir suru yeni ozellik kesfediyorum Ios 4 de ve binlerce program arsinda boguldum nerdeyse. Bos zamanimi fazlasiyla ona harcamak zorunda kaliyorum. Eskiden forumda program arar dururdum symbiyana. Akilli secim yaptigimi wavein forumundaki yorumlarida okudukca dahaiyi anliyorum. Bada bence fiyaskoya dogru gidiyor. Yazilim sorunlarindan daha sik bahsediliyor oldu. Ustelik tekbasina samsung destegiyle cikan prolar ve ucuncul program yapimcilarinin henuz tam destek vermemesi de onemli bir handikap. Ama android pek oyle degil gibi. Giderek gelisiyor ve uygulama yapicilarinda ilgisini cekmeye basladi. Ama ios u yakalamasi ve gecmesi epey uzun surebilir kanaatindeyim ve o kadar beklemeyede tahammulum olmazdi i 8910 dan sonra. Kafama gore crackli ve free , ucreti odenmis onlarca pro yukluyorum ve kaldiriyorum. Jailbreakin ozgurluk keyfini kullaniyorum. Guncel prolar hemencecik cikyor orn: imsakiye sizi sahur ve iftarda uyarmaya ayarlanbilyor. Hersey giderek guzellesiyor benim icin her gecen gun tele bagimlilim artiyor. I 8910 u aldigim ilk gunlerin heyecanin yasiyorum devamli. Daha hic resetlemedim format atmak zorunda kalmadim bu kadar ugrasmama ragmen. Qaya dogru tercih yaptin ama yanlis yoldan gidiyorsun. Lutfen yasal yollari kullan dostum. :).
    Saygilar.

Evet dostum, yorumlarınıza katılmamak mümkün değil. Wave'nin sayfasına arada bir giriyorum ve sonuç aynen dediğiniz gibi. Kendimi i8910 topiğinde zannediyorum. Artık uygulama hataları ve program aramaktan gına geldi. Bu Samsung'dan cacık olmaz. En kısa zamandan i4 ile tanışmanın zamanı geldi.
    Telefonunuzu güle güle kullanın. Bunu en fazla hakedenleden birisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92837&ad=iPHONE-4G-SiYAH-CEP-TELEFONU-Cep-Telefonlari

GOLD satışa başlamış .. 2.695 TL cikk ..

yuh bu ne fiyat böyle!

• quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

quote:

Orijinalden alıntı: lk1973

Buradayim da etrafi kollamaktan kafayi yiyecegim artik. Birakin pesimi yahu. Bana zevkle telefonu kullandirtmiyorsunuz. Gozum devamli arkamda. :)
    Saygilar.

Evet dostum, yorumlarınıza katılmamak mümkün değil. Wave'nin sayfasına arada bir giriyorum ve sonuç aynen dediğiniz gibi. Kendimi i8910 topiğinde zannediyorum. Artık uygulama hataları ve program aramaktan gına geldi. Bu Samsung'dan cacık olmaz. En kısa zamandan i4 ile tanışmanın zamanı geldi.
    Telefonunuzu güle güle kullanın. Bunu en fazla hakedenleden birisiniz.

Tesekkur ederim dostum. Dilerim sizlerde kullanirsiniz. Ama fiyati biraz problem yukarda denildigi gibi. Ben garanti sorununu goze alarak 1400 yakin bir fiyata aldirdim biliyorsun. Ama turkiyede anormal talep nedeniyle anormal fiyatlar olusuyor acikcasi. Yurtdisinda da yogun talep var takip ettigimiz kadariyla. 32 gb in normal fiyati turkiye de en cok 1600-1800 bandinda olamasi lazim. Sahibinden ve gitti gidiyorda da cok uckagitci var bu aralar, aman oralardan alirsaniz onodeme falan yapmayin sahsa. Birkac kisi dolandirilmis bu ip4 arzusundan dolayi.
    Saygilar.

• evet arkadaşlar ben bu aralar gerek dh ikinci el bölümünü gerek sahibinden ve gitti gidiyoru çokça takip ediyorum bizim dh çok iyi fiyatta geliyor bazen (1400 e buldum ama alamadım) İK dedigi gibi get sistemi ya da elden almadan para filan göndermeyin elden alırkende kutusu açılmamış olsun.sanırım ben 1.2 ay sonra yurt dışı alıcam türkiye fiyatları kazık olacak gibi kontratlıda işime gelmiyor.:-)
  • türkiye ye gelecek ip4 lerin sürümü ne olur 4.2 degildir inşallah :-)
  • Jailbreak yapılabilen versiyonları bile takip ediyorsun leon. Anlaşıldı senin yolda çizilmiş artık. Ama legal olsun lütfen. Yaziktir elimizde gizli gizli kullanıyoruz telefonu. Kullanmadığım zamanlarda bileğime kelepceliyorum. :)
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lk1973 -- 28 Ağustos 2010; 23:39:19 >
  • Dostlar ip4 alacaklar bir liste oluşturalım mı ?? .. İyi bir fırsat çıkarsa (yurt içi yurt dışı ) pazarlık imkanı olur hem .. ne dersiniz ??

1.tgezer
    2.qaya
    3.osman364
    4.MKA1881
    5.....

dileyen eklesin ismini
  • quote:

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92837&ad=iPHONE-4G-SiYAH-CEP-TELEFONU-Cep-Telefonlari

GOLD satışa başlamış .. 2.695 TL cikk ..

Yuh ki ne yuh.Benim motosikletim bile 2000 lira enazından üstüne binip istediğim yere gidebiliyorum.Bunada binilip istediğin yere gidersin ama sadece sanal.

• quote:

Dostlar ip4 alacaklar bir liste oluşturalım mı ?? .. İyi bir fırsat çıkarsa (yurt içi yurt dışı ) pazarlık imkanı olur hem .. ne dersiniz ??

1.tgezer
    2.qaya
    3.osman364
    4.MKA1881
    5.leon5366
    dileyen eklesin ismini

tabi bir tarih koyulması ve ve tarihte mütabakata varmak lazım
    ha birde ben ve qaya her an bu listeden çıkabiliriz ama yerimize ik1973 ü koyabiliriz kelepçesiyle birlikle hemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon5366 -- 30 Ağustos 2010; 0:14:21 >
  • quote:

Dostlar ip4 alacaklar bir liste oluşturalım mı ?? .. İyi bir fırsat çıkarsa (yurt içi yurt dışı ) pazarlık imkanı olur hem .. ne dersiniz ??

1.tgezer
    2.qaya
    3.osman364
    4.MKA1881
    5.....

dileyen eklesin ismini

Dostum, sanıyorum Hollanda'ya gittiğimde alabilirim. Ama yine de ismim kalsın. Uygun bir şey olursa neden olmasın. İngiltere fiyatı şuan 500 sterlin. Ekimde muhtemelen yaygınlaşınca fiyat düşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon5366
    quote:

1.tgezer
    2.qaya
    3.osman364
    4.MKA1881
    5.leon5366
    dileyen eklesin ismini

tabi bir tarih koyulması ve ve tarihte mütabakata varmak lazım
    ha birde ben ve qaya her an bu listeden çıkabiliriz ama yerimize ik1973 ü koyabiliriz kelepçesiyle birlikle hemde

Suleyman Demirel' bir kez daha hatirlatirim sana leon.
    Gecen aksam telefonu arabada unutmusum. 10 dakika basibos kaldi garibim. Hemen kosup aldim saglama. Site guvenligine arabanin etrafinda dolasan varmi diye sordum. Soyle izmirliye falan benzeyen. Yok dediler rahatladim :)
    Saygilar.

• halbuki izmirli degilde urfalıya benzeyen birini görüp görmedigini sorsaydın dogru cevabı alacaktın :-) şaka bir yana bu aralar 2.el bölümü,gittigidiyor türü yerlere bakmaktan nevrim döndü ufaktan ufaktanda para biriktirme işine girdim :-) bu aralar Qaya dan hiç ses çıkmıyor endişelenmeye başladım :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon5366 -- 30 Ağustos 2010; 23:07:30 >
  • Qaya mesai saatleri disinda nete takilmiyor.
  • ilk1973'ü bulmak için yaptığımız çalışmalar,
    route66'nın yanlış yönlendirmeleri,
    samsun'un kayalık zemini,tünel kazıları,
    ameliyathane yerine leonla birlikte morgta 1 gece geçirmemiz ve
    sonrasındaki travma'dan dolayı çok yorulmuştuk.
    3 günlük bir çeşme iyi geldi..
    tabiki tatilde boş durmadım ve her şeyi en baştan planladım.

ilk1973 çok haklı,neden ıphone peşinden koşuyoruz?
    bir ıphone için bu kadar uğraşmaya değer mi?
    samsuna kadar git,yalnızca iphone al ve gel!!!!

arkadaşların isteklerinide göz önünde tutarak ;

iphone+ipod ikilisini yürütmeye karar verdik.

bu dönemde işimiz daha kolay olacak,
    birimiz arabanın başında nöbet tutarak mutlaka ele geçiririz.

mka dostumuzun" bu iş kazma kürekle olmaz,kepçe kiralıyalım" teklifi kabul edilmiştir.
    duran abi'nin hastahane bahçesine çadır kuralım,orada konaklarız teklifini hastahane yönetimi reddetmiştir.
    bu durumda mecburen gürol abinin evinde konaklayacağız.
    gürol abi çok konuksever ama iki sorun var,nasıl söyleyeceğiz bilmiyorum
    1) öğlen ve akşam yemeklerinde yalnızca hamsi var.( kahvaltıyada getirebilir)
    2) akşamları uyutmuyor ,sürekli symbian N8 alın,ben n8 isterim deyip motivasyonumuzu bozuyor.
    Osman364, lütfen yanlış anlama ama "ben 364 gün çalışmam bu benim nickimde yazıyor" deyip işten kaçamazsın!
    tgezer;toplu ipad almak için liste oluşturulursa, ilk1973 dostumuzu en başa yazalım.

leon;morgtaki travmayı atlatman için iphone aylık kullanım süreni 1 haftadan,
    2 haftaya çıkarma talebin; gösterdiğin üstün performans göz önünde tutularak 1 hafta iphone+1 hafta ipod kullanımı
    şeklinde değiştirilmiştir.

hedefimiz; "şeker bayramını,şeker tadında geçirebilmek için operasyonu başarılı bir şekilde tamamlamak"

• :-)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881
    Bu Samsung'dan cacık olmaz.

mka dostumuz en sakin olanlarımızdan biridir.
    (bende tam tersi )
    kolay,kolay tepki vermez.

yanlış mı okudum? dedim ama resmen o yazmış. çok şaşırdım valla,

• leon,

aklıma bir fikir geldi.
    tgezer'in imzasına bakarmısın. resminide koymuş
    (2010 Renault Megane III HB 1.5 Dci 105 HP Privilège )

şu ip4 işini hallettikten sonra 2010 megane III' e ne dersin?
    14 gün sende, 14 bende
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.