burdan şahin getirecek kadar akıllıysa o arkadaş bence o ilanı da verebilir. Yahu git supra al ona turba neym taktır.
bencede yaaani =) burdan oraa sahini nasıl götürmüş
modifiye edip uçarak götürmüştür. hey allahım yarapbim makaraya almış desem böyle bir makarayı düşünmek bile komik. her silindire bir tane turbo taksaymış bari.
Garanti yalan yuh artık
Üstte de "Rollce Roys" var 25000$ ona da bi de limosinmiş
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetdede
quote:
Orjinalden alıntı: IMID
burdan şahin getirecek kadar akıllıysa o arkadaş bence o ilanı da verebilir. Yahu git supra al ona turba neym taktır.
bencede yaaani =) burdan oraa sahini nasıl götürmüş
Bu arabalar amerika da satıldı anlamıyorsunuz galiba?
Dostum sen tam okumadın galiba. 131 Fiat demiyor 75 model de demiyor. 1999 Model Tofaş Bursa fabrikası çıkışlı diyor. İlk yazında yazmıyayım dedim ama 2. sini okuyunca dayanamadım
yaw o motordan nası 282 bg çıkmış anıyamadım + amerikada yaşayan bi tip nası ingilizce kelimeleri yazamaz buda şeye benziyo herhal avrupa yakasında bi macaları vardıya 20 yıldır almanyadayım tek kelime almanca bilmem diye böbürleniyodu bu adamda öyle herhal ingilizce bilmemekle övünüyo.
adamın biri sıkmış siz de burda
quote:
Orjinalden alıntı: KED@Y
arkadaslar yokmudur milletler arası arama imkanı olan? bi arayıp pazarlık yapsa otonun fotolarını istese?????
hatta turkiye ye getirebilirmisin burada kullanacam masrafı neyse verelim desek (götürdüğü gibi getirsin)
Valla iyi akıl ettin. Kardeşime göndereyim de şu ilanı bi arasın varsa fotosu falan...sıkmadıysa tabi... alsın bakalım. Buraya koyalım heheheh Pek zannetmiyorum ya
quote:
Orjinalden alıntı: duduco
quote:
Orjinalden alıntı: KED@Y
arkadaslar yokmudur milletler arası arama imkanı olan? bi arayıp pazarlık yapsa otonun fotolarını istese?????
hatta turkiye ye getirebilirmisin burada kullanacam masrafı neyse verelim desek (götürdüğü gibi getirsin)
Valla iyi akıl ettin. Kardeşime göndereyim de şu ilanı bi arasın varsa fotosu falan...sıkmadıysa tabi... alsın bakalım. Buraya koyalım heheheh Pek zannetmiyorum ya
sıksa nolur sıkmasa nolur.
ben neyi bu kadar kurcaladığınızı çözemedim.
131 amerika da ne işi var diye mi kurcalıyorsunuz?
yoksa niye mod var diye mi?
herkes istediği şeyi yapmakta özgür.
İşte biz de son cümlende de dediğin gibi istediğimizi yapıyoruz
iyide siz adamı yargılıyorsunuz.
yargılama yapamazsınız.
yok niye götürmüş yok sıkıyor.yok supra alsın
yalandan ilan vermiş.
adamla bir probleminiz varsa açar tel sorarsınız buraya yazmanın ne alemi var???
quote:
Orjinalden alıntı: cosworth
walla gercekten turboluysa hiç bi seye degişmem o arabayı acaip gidiyo turbo sahinler
turbo sahin kullandınmı hiçç???
Evet arkadaşlar aynı şehirde okuyan kardeşimin cevap mailini kopyalıyorum
ya olm cidden inandiniz mi siz buna :)) bu ilan junk mail olarak dolasiyor bile ortalikta :)) ama acikcasi yine de aradim numarayi... bi turk kizin telesekreteri cikti.. alakasiz yani.. buyuk bir ihtimalle birisi kizla dalga gecmek icin verdi bu ilani..
nasil aradim hala inanmiyorum kendime :))))))))))
haydi hoscakal, emre
quote:
Orjinalden alıntı: duduco
Evet arkadaşlar aynı şehirde okuyan kardeşimin cevap mailini kopyalıyorum
ya olm cidden inandiniz mi siz buna :)) bu ilan junk mail olarak dolasiyor bile ortalikta :)) ama acikcasi yine de aradim numarayi... bi turk kizin telesekreteri cikti.. alakasiz yani.. buyuk bir ihtimalle birisi kizla dalga gecmek icin verdi bu ilani..
nasil aradim hala inanmiyorum kendime :))))))))))
haydi hoscakal, emre
işte kız iş olur belki arkadaşına bööle ce şahin bi yuva daha yapmış olur.. o ilana ömür boyu dua edip mutlu mesut yaşarlar ne kurgu ama
quote:
Orjinalden alıntı: crepassio
YOK ARTIK E.A. ALİ SAMİ YANİ.....
+1903.....
bu ilanı yazan tam bir gerzek...Bu kadar da dalga geçilmez ki...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme