Şimdi Ara

Efsane Kaleciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jose Luis Chilavert dan iyi kaleci bulmak çok zordur :D pek azınız bilir o efsaneyi frikiklerin ustasıydı Paraguay milli takımının ve VELEZ in efsanesidir. Bana kalırsa dünyada onu geçebilcek çok az kaleci vardır, Rene Higuita da çok iyidir futbola zevk katan insanlardı bunlar, Mesela Higuita olmasa dünya gol sevinci nedir öğrenemiycekti :) yada Akrep Kurtarışını kimse bilemiycekti Iker Casillas hep büyük kaleciler ile çalıştı onlardan çok şeyler öğrendi(Bodo Ilınger ve Santiago Canizares) ama artık büyüdü koca adam oldu maşallah daha köseyken ki halini bilirim bizim İlker in :D ben bi liste yapacak olursam;

1-) Jose Luis Chilavert

2-) Rene Higuita
     Efsane Kaleciler

3-) Peter Schumeichel
     Efsane Kaleciler

4-) Harald 'Toni' Schumacher
     Efsane Kaleciler

5-) Oliver Kahn
     Efsane Kaleciler

6-) LEV YASHIN (SSCB NİN EFSANE ''AHTAPOTU:))

Efsane Kaleciler

7-) Wakabayashi
     Efsane Kaleciler

8-) Claudio Taffarel
     Efsane Kaleciler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oe93 -- 4 Kasım 2010; 10:12:59 >

• Wakabayashi süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merseyside

Wakabayashi süperdi
    en büyük efsane ordakilerden LEV YASHIN dir, bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: oe93

Alıntıları Göster
    Sen bence biras daha çalış bu liste için.Dino Zoff'u bir araştır mesala frikikten gol atmaktan veya ofsayt olan pozisyonda saçma sapan ayaklarıyla kurtarış yapan kalecilerden çok daha iyidir..

• quote:

Alıntıları Göster
    Dasiev
    Dino Zoff
    Zenga
    Van Brukellen (fan burukilın diye okunuyordu , yazılışı böyle olmaybilir Hollanda milli takım kalecisi idi)

çocukken hayranı olduğum kalecilerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Dasiev
    Dino Zoff
    Zenga
    Van Brukellen (fan burukilın diye okunuyordu , yazılışı böyle olmaybilir Hollanda milli takım kalecisi idi)

çocukken hayranı olduğum kalecilerdi.

Alıntıları Göster
    Andreas Kopke.

En çok sevdiğim kalecilerdendi. Kahn'ın ustası diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beckhir

Andreas Kopke.

En çok sevdiğim kalecilerdendi. Kahn'ın ustası diyebiliriz.

Alıntıları Göster
    Dikkat ettiyseniz bu kaleciler futbola renk katan insanlardır, yazdığınız kalecilerin hepsini biliyorum walter zenga antepe hoca olarak bile geldi Dino Zoff 40 yaşında dünya kupası aldı Kopke Kahn ın manevi babası... ama bu saydğım kaleciler benim için çok özeldir bunlara extra olarak eski Deportivolu JOSE MOLİNA var deportivonun altın yıllarında kaleciydi sizde beğendiğiniz kalecileri paylaşın forumlar paylaşım alanıdır

• quote:

Dikkat ettiyseniz bu kaleciler futbola renk katan insanlardır, yazdığınız kalecilerin hepsini biliyorum walter zenga antepe hoca olarak bile geldi Dino Zoff 40 yaşında dünya kupası aldı Kopke Kahn ın manevi babası... ama bu saydğım kaleciler benim için çok özeldir bunlara extra olarak eski Deportivolu JOSE MOLİNA var deportivonun altın yıllarında kaleciydi sizde beğendiğiniz kalecileri paylaşın forumlar paylaşım alanıdır

Alıntıları Göster
    Higuita tam bi show kalecisiydi ve superdi ama bence gelmis gecmis en iyisi Oliver Kahn veya Dida nin en iyi zamanlari

• quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

Higuita tam bi show kalecisiydi ve superdi ama bence gelmis gecmis en iyisi Oliver Kahn veya Dida nin en iyi zamanlari

Alıntıları Göster
    Higuita çok komik bi elemandı :D hele bütün takımı çalımlayıp bi gol atmış diye bi şehir efsanesi vardı doğru mu gerçekmi bilinmez ama çok güzeldir :D
  • quote:

Higuita çok komik bi elemandı :D hele bütün takımı çalımlayıp bi gol atmış diye bi şehir efsanesi vardı doğru mu gerçekmi bilinmez ama çok güzeldir :D

Alıntıları Göster
    birde GS LI Hayrettin vardi...bazen inanilmaz goller cikarirdi ve bir o kadarda yerdi

( PSG 4 - GS 0 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muavinkonsolos -- 4 Kasım 2010; 15:10:58 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Jean Marie Pfaff
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

Jean Marie Pfaff

Alıntıları Göster
    Şenol Güneş

1978-79 sezonunda tam 1112 dakika süreyle kalesinde gol görmeyerek, ulaşılması zor bir rekora imza attı. Üst üste 12 maç kalesini gole kapatan Şenol Güneş, 13. maçta ''gol orucunu'' bozdu.
  • quote:

Jean Marie Pfaff

Alıntıları Göster
    Canizares'e hayrandım bende . Valencia dedin mi aklıma Canizares gelirdi ilk .
  • quote:

Jean Marie Pfaff

Alıntıları Göster
    Stingaciu

Vansporda oynarken yaptigi kurtarislar ile Vansporun ( 1996 ) ligde kalmasini saglamisti..
    ..ve Trabzonsporumu sampiyonluktan etti

Efsane Kaleciler

• quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

Stingaciu

Vansporda oynarken yaptigi kurtarislar ile Vansporun ( 1996 ) ligde kalmasini saglamisti..
    ..ve Trabzonsporumu sampiyonluktan etti

Efsane Kaleciler

Alıntıları Göster
    Birbirinden ayırt etmek zor ama bildiklerim arasında bana göre en iyisi Peter Schumeichel.
    Son yıllarda ise Buffon ve Julio Cesar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Birbirinden ayırt etmek zor ama bildiklerim arasında bana göre en iyisi Peter Schumeichel.
    Son yıllarda ise Buffon ve Julio Cesar.

Alıntıları Göster
    İzleyemediklerim arasında en iyisi tartışmasız Lev Yashin ve Dino Zoff'tur.

İzleme şansım olupta bugün oynamayanlardan en iyileri öncelikle tartışmasız Peter Schmeichel daha sonra Walter Zenga, Sergio Goycochea, Thomas Ravelli, David Seaman, Oliver Kahn, Cladio Taffarel, Sebastiano Rossi, Hans van Breukelen, Jorge Campos, Rene Higuita, Angelo Peruzzi ve Andoni Zubizaretta hatırladıklarım. Hepsi mükemmel kalecilerdi.

Günümüzde oynamaya devam edenler arasından ise öncelikle tabiki Gianluigi Buffon daha sonra Iker Casillas, Edvin Van Der Sar, Julio Cesar ve Grégory Coupet aklıma ilk gelenler.

Gelecek vadedenlere gelirsek te 2 isim söylerim onların 1.si David de Gea, diğeri ise Manuel Neuer...

Tüm bu isimler arasında en iyi kim derseniz uzak ara Peter Schmeichel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 4 Kasım 2010; 16:37:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

İzleme şansım olupta bugün oynamayanlardan en iyileri öncelikle tartışmasız Peter Schmeichel daha sonra Walter Zenga, Sergio Goycochea, Thomas Ravelli, David Seaman, Oliver Kahn, Cladio Taffarel, Sebastiano Rossi, Hans van Breukelen, Jorge Campos, Rene Higuita, Angelo Peruzzi ve Andoni Zubizaretta hatırladıklarım. Hepsi mükemmel kalecilerdi.

Günümüzde oynamaya devam edenler arasından ise öncelikle tabiki Gianluigi Buffon daha sonra Iker Casillas, Edvin Van Der Sar, Julio Cesar ve Grégory Coupet aklıma ilk gelenler.

Gelecek vadedenlere gelirsek te 2 isim söylerim onların 1.si David de Gea, diğeri ise Manuel Neuer...

Zubizeretta'ya katılmayacağım hocam.
    Guti2nin neden milli takımda oynamadığına ilişkin bir topic'de konu İspanya'nın bundan 10 sene öncesinde aslında başarılı bir takım olduğuna kadar gelmişti.
    İspanya'nın başarısızlığının mimarlarındandır Zubi. Teşbih de hata olmaz derler ben bizim Yaşar'a bile benzetiyorum.

Goycochea'yı unutmuştum mesela.iyi hatırlattın.
    Ravelli şu İsveçli kalecimiydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: OzgurOz

quote:

Guti2nin neden milli takımda oynamadığına ilişkin bir topic'de konu İspanya'nın bundan 10 sene öncesinde aslında başarılı bir takım olduğuna kadar gelmişti.
    İspanya'nın başarısızlığının mimarlarındandır Zubi. Teşbih de hata olmaz derler ben bizim Yaşar'a bile benzetiyorum.

Zubizaretta'nın son 4-5 yılı gerçekten kötüydü. Ama formda olduğu dönemde gerçekten iyi ve güven veren bir kaleciydi. Meşhur 4-0 lık Milan-Barca maçı onun ve kariyerinin sonu oldu diyebilirim. Sonra gittiği Valencia'da da kariyerinin düşüşü devam etti. Milli takımda da ciddi hatalar yaptı. Ama Barca yıllarında çok iyi bir kaleci olduğunu söyleyebilirim.

Ravelli İsveç'liydi evet. Ben çok beğenirdim oynadığı dönemde. Tek dezavantajı büyük takımların kalesini korumadı hiçbir zaman. Ama çok yetenekli ve farklı bir stili olan kalecilerden biriydi. Yan toplara devamlı tek elle çıkıp aldığını bilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OzgurOz

quote:

Zubizaretta'nın son 4-5 yılı gerçekten kötüydü. Ama formda olduğu dönemde gerçekten iyi ve güven veren bir kaleciydi. Meşhur 4-0 lık Milan-Barca maçı onun ve kariyerinin sonu oldu diyebilirim. Sonra gittiği Valencia'da da kariyerinin düşüşü devam etti. Milli takımda da ciddi hatalar yaptı. Ama Barca yıllarında çok iyi bir kaleci olduğunu söyleyebilirim.

Ravelli İsveç'liydi evet. Ben çok beğenirdim oynadığı dönemde. Tek dezavantajı büyük takımların kalesini korumadı hiçbir zaman. Ama çok yetenekli ve farklı bir stili olan kalecilerden biriydi. Yan toplara devamlı tek elle çıkıp aldığını bilirim.

Alıntıları Göster
     Efsane Kaleciler

• quote:

Orijinalden alıntı: Curly

Efsane Kaleciler

Alıntıları Göster
    Valla benim izlediğim bizim ligde en iyi kaleci Schumacher di. Birebirde eller uzardı. Ayaklarından çok top almıştır forvetlerin. Cepheden de o kadar yemez yan topu da fena değildi. Ondan sonra Taffarel gelir. Taffarel bize geç geldi tabi. Ama katkıları yadsınamaz. İnanılmaz yer tutuşu ve mermi gibi gelen topları pamuk şekeri gibi eline alışıyla hafızamda yer edindi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.