Şimdi Ara

Efsane Kampanyalar Türk Telekom'dan! 1000dk,1000sms,20 GB=45TL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
9
Favori
46.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Efsane prime 20gb tarifesi geçen sene 45+2 tl idi
    Zaten kullandığım tarife ve ücreti 47tl toplamda 53yapalım dediler
    İndirim peşindeyim aslında ama yine de iyi diyip +12 daha ok dedim 53 e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sileustun S kullanıcısına yanıt
    Banada bugün aynı teklifle geldiler beğenmedim başla cazip teklifiniz yoksa perşembe günü farklı operatöre taşıcam dedim not alıyorum size en geç çarşamba günü yeni teklifle döneceğiz dediler bakalım ne çıkacak. Büyük ihtimal yedek hat olarak taşıyıcam çok cazip bişey sunmazlarsa turkcell deki hattıma güzel kombinasyon sağladım 1 sene işimi görecek paket içeriği oldu. Sunacakları teklif mantıklı gelirse paylaşırım buradan.
  • banada aynı teklifle geldiler bugun. sanırsam 20 gb efsane prime kullanan herkese aynı teklif tanımlanmıs. dedim daha surem var 26 mayıs tahhut bitiş ozamana kadar beklicem dedim.
  • Geçen sene efsane prime ı kaçırmıştım 45tlye 20gb olanı ve prime avantajları

Sonra sarı pakete geçtim, faturasız 10gb 30tl idi güzeldi

Sonra geçen haftalarda bu kampanyaya geçtim 35lye 15gb faturalı
    Prime olsa güzel olurdu, avantajları fena değil

Avea ya vowifi gelse süper olacak, tek eksikliğini hissettiğim şey o
    Turkcell de çok güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 22 Nisan 2019; 18:54:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degerli Prime musterimiz, Efsane Prime 20GB Tarifesi ne ait taahhutunuz iki fatura donemi sonra sona erecektir.Tarifenizin taahhutsuz fiyati uzerinden ucretlendirileceksiniz. Size ozel kampanyalar icin turktelekomprime.com u ziyaret edebilirsiniz.
    Bugun bu sms geldi.
    Bize teklif gelmeyecek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fc Karaelmas1907 -- 25 Nisan 2019; 12:22:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fc Karaelmas1907

Degerli Prime musterimiz, Efsane Prime 20GB Tarifesi ne ait taahhutunuz iki fatura donemi sonra sona erecektir.Tarifenizin taahhutsuz fiyati uzerinden ucretlendirileceksiniz. Size ozel kampanyalar icin turktelekomprime.com u ziyaret edebilirsiniz.
    Bugun bu sms geldi.
    Bize teklif gelmeyecek sanırım.
    Kasım ayıydı sanırım, 25 GB 63 TL teklif etmişlerdi. Daha erken deyip reddetmiştim. Bir daha da arayan olmadı :) 27 Haziran'da taahhütüm bitiyor, ne olacak bakalım
  • Müşteri hizmetleri ile görüştüm.53+2=55lira teklif edildi.2 ay surem sonuna kadar beklemekte fayda var gibi.simdi kampanyaya dahil olsam 55 ten odemeye baslicam.sure sonuna kadar beklemek daha iyi gibi.

• Turk telekoma geçiş yapıcağım dediğiniz prime pakete baktım yalnız şöyle bir şey yazıyor

10 Ocak 2019 itibarıyla Efsane Prime 20GB Tarifesi'nin taahhütsüz aylık ücreti 65 TL olarak revize edilmiştir. Tarife taahhüdü devam eden müşterilerimizin aylık ücretlerinde değişiklik yapılmayacak olup; ilgili müşterilerin aylık ücretleri, taahhüt bitiminden sonra güncellenecektir.

Şimdi yeni numara taşıcağım 65 tl mi dicekler bana ?

• Faturalida 10 gb 1000 dk 1000 sms 10 gbpaketindeyim buna nasl geceblrm

• quote:

Orijinalden alıntı: fc Karaelmas1907

Müşteri hizmetleri ile görüştüm.53+2=55lira teklif edildi.2 ay surem sonuna kadar beklemekte fayda var gibi.simdi kampanyaya dahil olsam 55 ten odemeye baslicam.sure sonuna kadar beklemek daha iyi gibi.
    Siz mi onları aradınız onlar mı sizi aradı ?
  • fc Karaelmas1907 F kullanıcısına yanıt
    Ben de tam olarak aynı durumdaydım ancak 2 ay sonra bu kampanya kalır mı kalmaz mı emin olamadığımdan teklifi kabul ettim.

Elimdeki 1 kuş havadaki 2 kuştan daha iyi diye düşündüm.
  • yiyin birbirinizi ete para vermeyin 😁

• theblackside T kullanıcısına yanıt
    Ben aradım.

• Bunu nasıl alabilirim yeni müşteir olarak?

• Merhaba hocam iş için yazlık yerde olacağım. Bana 5 aylığına idare edebileceğim interneti bol faturasız tarife lazım şuan turkcell kullanıyorum geçiş yapmak istiyorum, turkcellde bana uygun paket bulamadım. Turk telekom veya başka operatör bana uygun önerebileceğiniz interneti bol (50 tl civarında 15-25GB) tarife bakıyorum yardımınızı bekliyorum.
  • Benim de taahhüt bitmek üzere, ama kimse aramadı.

• serkangzcn S kullanıcısına yanıt
    15 GB,25 GB ve faturasız diyorsunuz ve 50 TL olsun diyorsunuz. Zor bir durum. 20 GB Doyasıya paketi var 55 TL numara taşıyana. Yalnız konuşmak için 200 dakika veriyor. Ayda 200 dakika size yeterse en uygunu bu.

Yada 25 yaş altı genç tc girip selfy sosyal x large 15 GB 44 TL.

Şu yazım sizin için de geçerli,tüm seçenekler mevcut. Mobilden giriş linki:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=137734930

• Hocam cevabınız için teşekkür ediyorum verdiğiniz linkteki sayfaya baktım. sizce verdiğiniz iki paketten hangisi daha avantajlı ikisinde de ektra verdikleri hediye (GB vs.) aynımı oluyor yoksa farklılık olabiliyormu çünkü selfy gençlere yönelik olduğu için belki daha fazla hediye verebiliyorlardır diye sordum. çünkü bana internet ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur, konuşmayı bi şekilde idare ederim. bide bu iki tarifeden birine geçtim diyelim beğenmeyip daha sonra diğer pakete tarifeye aynı şartlarla geçme şansımız olabiliyormu.kusura bakmayın çok soru oldu yardımınıza ihtiyaçım var. en kısa zamanda geçiş yapmam lazım.

not: turkcell hattımda 52tl yüklü onu tekrar alabiliyormuyuz bu konuda bilginiz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangzcn -- 11 Mayıs 2019; 1:6:45 >
  • serkangzcn S kullanıcısına yanıt
    30 gün kullandın karar değiştirdin digerini kullanacağım dersen numara taşıma kampanyası hakkın düşer,indirimli kampanyalı fiyattan alamazsın. Mesela selfy x large 44 tl degil,65 TL olur.
    Turk Telekomda Turkcell gibi uygulamalarla falan yarış atı gibi koşturarak hediye sistemi yoktur. Bir sil supurden internet gelir,bir de genellikle 1.aydan sonra yukle kazan teklifleri olur,35 TL yukle 4 GB,5 GB ekstra gelsin gibi. Bu teklif genelllikle gelir zaten. Garanti gibi. Bir de zamanla paketine ek bedava GB ve dakika tanımlanıyor. Bunun için yapılması gerekenleri de atlattım,onu da hattini tasinacagi gün gel linkini vereyim.
    Xlarge 15 GB internet iceriyor 44 TL,Turkcell hosgeldin 5gb 35 TL ve net 9 GB iceriyor. Arada 6 GB fark var. Turkcellde ilk ay hediyelerle en az 10 gb daha rahat alirsin,ama kabul edelim 2.ve 3.aydan itibaren hediyelerin garantisi yok. Kampanya olursa koşturur alırsın. Çoğu günlük veya saatlik zaten.
    Hediye kovalamak için vakti olanlar için Turkcell zarar ettirmez,ama uğraşamayanlar için kesinlikle TurkTelekom. Tabi numara taşıyarak gelip kampanyalı fiyattan alarak.

• Arkadaşlar Telekom da egm 7 tarifesindeyim taahut 10 gün sonra bitiyor bu tarifeye nasıl geçerim ?
    Bilen akıl versin lütfen

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.