Bildirim
Efsane kasa corollayı efsane yapan özellikler (2. sayfa)
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konu sahibi kadar efsaneleşmiş bir araç. -
Renocudan sonra bir de bu çıktı başımıza.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk başta biraz komik geldin ama sonradan açtığın konularla can sıkmaya başladın. öyle ki kendin 100 bin liraya araba alacam demişsin ondan efsane kasayı satacağım demişsin ama başka bir konuda 95 bin liralık tavsiye isteyene bile efsane kasa tavsiye etmişsin. senin ve snein gibiler yüzünden otomobil genel ayağa düşüyor. yapmayın böyle gidin başka yerlerde eğlenin. -
quote:
Orijinalden alıntı: manalaus
ilk başta biraz komik geldin ama sonradan açtığın konularla can sıkmaya başladın. öyle ki kendin 100 bin liraya araba alacam demişsin ondan efsane kasayı satacağım demişsin ama başka bir konuda 95 bin liralık tavsiye isteyene bile efsane kasa tavsiye etmişsin. senin ve snein gibiler yüzünden otomobil genel ayağa düşüyor. yapmayın böyle gidin başka yerlerde eğlenin.
efsaneyi satalı 1 yıl oluyo maksat eğlence.
ayıptır söylemesi f30 var bende -
bu haftaki konumuz da bu efsane kestane
şu konular da olmasa neye gülüp geçicez -
quote:
Orijinalden alıntı: Erestor
quote:
Orijinalden alıntı: manalaus
ilk başta biraz komik geldin ama sonradan açtığın konularla can sıkmaya başladın. öyle ki kendin 100 bin liraya araba alacam demişsin ondan efsane kasayı satacağım demişsin ama başka bir konuda 95 bin liralık tavsiye isteyene bile efsane kasa tavsiye etmişsin. senin ve snein gibiler yüzünden otomobil genel ayağa düşüyor. yapmayın böyle gidin başka yerlerde eğlenin.
efsaneyi satalı 1 yıl oluyo maksat eğlence.
ayıptır söylemesi f30 var bende
peki açtığın konulara ne diyorsun. sende her ne varsa var burası otomotiv bölümü eğlence bölümü değil. millet snein eğlenceni okumak zorunda değil. ve her nedense dediğin hiçbirşeye inanmadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sahin261
Arkadaşım bozulacak bir aksamı yok ki. Bomboş araba işte. Özelliksiz, bozulacak birşeyi olmadığı için sağlam.
Madem öyle, Reno Toros bence daha efsane ve daha dayanıklı.
Çok sığ dusunuyorsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence yeni yenidir.Istedigi kadar coralla olsun sonuçta 20 yaşında .20 yaşındaki arabaya aklı olan varsa 20 bin tl vermez.Bence ederi 14 15 16....
Kullandınız mı hiç?
Şimdi tamam araba benimde hoşuma gider. Geçen sene araba alacaktım 17-18 civarına . Bakalım dedik Corolla ilanlarına. Zaten 200.000 altında bulmak zordu. Servise sorsan bu arabaların motorları 600-700.000 km anahtar değmeden gidiyormuş . Neyse ilanların her 3 tanesinden 1 inde motor yenilenmiştir ibareleri oldukça çoktu. Sorunsuz diyorsunuz adam yazmış mesela ilana ön takım değişti , marş ,şarj değişti o oldu bu değişti vs vs . Ee bunun neresi sorunsuz derler adama. Her arabanın yaptığı arızalar gidip başka arıza yapmıyor ki arabalar zaten. 1 kez bile yolda bırakmıyor diye bu arabaları alan adamlar hiç sanayiye bakıma gitmiyor . Yağ su değiş devam kafasındalar. Ama arabayı bi kaldırıyorsun alt takım ölmüş mesela. Sonra çat birinde patlıyor. Velhasıl kelam 16-17 den fazla verilmez o arabalara. Güvenlik yok mesela. -
istediğin zaman kıçını kaldırabiliyor
Bende de var 95 model xei gerçekten konforlu atik seri araba sadece üstünde solma var güneşten dolayı
Yıkamaya götürüyorum sat bana
Benzinli ge gidiyorum sat bana
Pikniğe gidiyorum sat bana
Arada sileceklere oto galeri kartları sıkıştırıyorlar :)
Düğünlere gidiyorum gerçekten efsane çok temiz siz simdi arabanıza böle ilgi varken satmak ister misiniz ?
26 bin tl'ye temiz 2005 laguna sattım dokunmatik navigasyon ekranlı, çift yönlü dijital klimalı yağmur sensörlü falan.
efsane corolla 20 bin den başlıyor. ne olursa olsun şu an ki fiyatını kesinlikle hakketmiyor.
10 sene önce kral araçtı ama artık 20. yılına geldi ve bu fiyatla bence cazibesi kalmadı. -
İç malzeme kalitesinin yeni nesil çoğu Çin malı malzemeli benzer segment arabalardan daha iyi olması sebebiyle.
Yalnız 90'larda babamın sıfır aldığı arabanın kaput altı paslandı ve Toyotasa o zaman fabrikasyon hatayı kabul etmeyip Japonya'dan getirdikleri sprey ve işçilik parasını yarı yarıya bize ödettikleri için benim gözümde leş, apaçi, şark kurnazı firmadır.
Kırmızı dohc motora sahip 2.0 156 hp lik alman tankı vectrayla tek özelliği sorunsuz motor olan teneke yi bir tutmayın bikere segmentleri farklı
quote:
Orijinalden alıntı: FaRaKaN
Beyinsiz bir millet yetelidir. Corolla nın efsane olmasına gerek yok.
Hırsızı başkan yapan millet için vasıf önemli değil.
Eskiden millet ekmek, yağ, tüp kuyruğunda beklerken şimdi Iphone 7 kuyruğunda bekliyorsa bunun sorumlusu Diktatör Erdoğandır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cladeusx
O kadar efsane olmaya aday otomobil varken,bizim ülkemizde teneke yığınları oluyor işte
Efsane yakıştırması dünya genelinde yapılıyor, bizim ülkemize has bir şey değil, cahil ergen, sen portakal içindeyken, bu araba yollardaydı ve rakibi yoktu.
O değil de bu Corollalarda harbiden güzel bir egzoz sesi var benim baskı balata değişince arabanın sesi birden değişti aynı Corolla gibi oldu sesi neden acaba.
Üslubunuz beni mest etti.Ayrıca nerede efsaneymiş bu araç merak ettim ? Senin efsaneyi dünya genelinde domates fiyatına satıyorlar hatırlatayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-403204792 -- 19 Nisan 2017; 20:46:43 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X