Şimdi Ara

EFSANE KASA TOYOTA NEDEN BU KADAR TUTULUYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
7.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Halbuki 18 lira bu hurdalara verip Canını cebini tehlikeye atacağına 1-2 sene para biriktirip 25-28 civarında neredeyse Sıfır ,ucuz ,garantisi bitmemiş bazı arabalara ulaşmak mümkün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene anlayamadığım bir garip psikolojide şu.bu araba sahipleri arabamız eskı özellıksız donanımsız bılıyoruz ama gücümüz buna yetti idareden buna biniyoruz diyecekleri yerde arabayı efsane yapıyorlar,neredeyse hepimiz arabalarımızı satıp eski kasa Toyota peşıne düşücez.

• Ha bu eskı merakı klasik araba merakı gibi bir şeyse bir şey diyemiycem

• hem iç malzeme hem de motor itibariyle sorunsuz ve yüksek kmler devirebilen bir araç olması.çoğu kişiye göre toyotanın en iyi ürettiği seri
  • Enistemin vardi. 96 model boyasiz kazasiz 170Binde. İlana koydugum andan itibaren resmen telefon susmadi. Yarim saat icinde birisi geldi bakti aldi ve goturdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte BMW E39 VS sorunsuz efsane corolla
     EFSANE KASA TOYOTA NEDEN BU KADAR TUTULUYOR EFSANE KASA TOYOTA NEDEN BU KADAR TUTULUYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

işte BMW E39 VS sorunsuz efsane corolla
     EFSANE KASA TOYOTA NEDEN BU KADAR TUTULUYOR EFSANE KASA TOYOTA NEDEN BU KADAR TUTULUYOR

Ne kadar sacma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1990 model Corolla'yı beğenirdim. Daha sonra bu efsane kasalar çıktı ve onları daha çok sever oldum. 94'de Türkiye de üretilmeye başlandı Sabancı ve Toyota ortaklığı ile. Bu efsane kasanın mavi rengine hayrandım. Ha, 18 - 19 bin lira istemeleri biraz abartı tabi alan razı satan razı.

EFSANE KASA TOYOTA NEDEN BU KADAR TUTULUYOR

EFSANE KASA TOYOTA NEDEN BU KADAR TUTULUYOR

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.