hocam ben iyi anları videoya alıp demolari sildim. ad falan verilmediği için demolara(oyun icinde) karışıklık oluyor diye sildim.(Bu işlerle ugrasan biri olarak bi çözüm biliyosan iyi olur bu arada ) videoyu atayım istersen,begernirsen koy begenmezsende ilerdeki vuruşların demolari atarim
Hocam depolama niyetinde değilseniz yukarıda belirttiğim sharing link olayı var oyun geçmeden 1 hafta içinde bana yollayabiliyorsunuz ben indirebiliyorum o share linkten. Video yollamanız benim pek işime gelmiyor çünkü çekim şekli, kalitesi, fpsi farklı olabiliyor ayırca slow motion vs. gibi işler de yapamıyorum video üzerinde. Demo yollarsınız geldiğinde.
quote:
Orijinalden alıntı: CanOguzhan
Güzel bir awp reflex shot vardı ama geçti sanırım
Bir sonrakini yollarsınız hazırda bekliyorum
Evet dostlar yaklaşık 1 aydır forumda değilim takip etmiyordum hazır boş zamanı da buldum yeni video derlemeleriyle devam etmeyi düşünüyorum. Videolarınızı yukarıda belirttiğim şekilde yollarsanız editleyip koyacağım inşallah. Hayırlı ramazanlar gelsin videolar
Konu up! video lazım dostlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme