Şimdi Ara

EFSANE OYUN CM KULÜBÜ : (ARTIK GÜNCEL ) LİNK PAYLAŞIMLARI YAPILACAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
7.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yavemmo1

Hocam bende geçen bir cd markette gördüm oyunu böyle güzel bir kutuda çıkarmışlar ama almadım :D

bende cm koleksiyon cd mevcuk korsan ama olsun isimi goruyor bide usb bellek var save leri içine atiorum :) daha once cok save kaybettm artk salama aldm :) yenı yenı fm 11 oynyorum 3 4 sezon bitirdm. fm 14 alamaya calisiyorum sıteye uye olablrsem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihErcan1

quote:

Hocam bende geçen bir cd markette gördüm oyunu böyle güzel bir kutuda çıkarmışlar ama almadım :D

bende cm koleksiyon cd mevcuk korsan ama olsun isimi goruyor bide usb bellek var save leri içine atiorum :) daha once cok save kaybettm artk salama aldm :) yenı yenı fm 11 oynyorum 3 4 sezon bitirdm. fm 14 alamaya calisiyorum sıteye uye olablrsem :D

Fm artık baydı yaa her sene bir iki makyaj yapım önümüze atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

+1

istediğin harhangi bir lige ekleyeblırsın ornegin isp. italya ama o liglerden 1 tane kulüp sildikten sonra eklemen gerekiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihErcan1

quote:

Fm artık baydı yaa her sene bir iki makyaj yapım önümüze atıyor

evet fm ne kadar oynasamda cm kadar zewk alamiyorum hele cm 00-01 oda cok hoşuma gidiyor benm hagi li hakanli gs :) o oyunda ilk macimi diyarbakirla yapmistin 6 1 yenmişlerdi beni o zamanlar 10 yasında felandm :) editörden kadro kurmayi cok severdim :) hatta bir haftlik okulda haftalik okul harcligimi birktirp cuma günleri okuldan kacardm oyunu oynamak için :))

• Arkadaşlar merhaba. Herkes CM 03-04 ü unutamıyor anlaşılan. Bende en fazla FM2012 ye kadar dayanabildim. Artık CM 03-04 oynamak istiyorum. Şuan CM03-04 yeni sezon güncelleme arıyorum. Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless3535

Arkadaşlar merhaba. Herkes CM 03-04 ü unutamıyor anlaşılan. Bende en fazla FM2012 ye kadar dayanabildim. Artık CM 03-04 oynamak istiyorum. Şuan CM03-04 yeni sezon güncelleme arıyorum. Bilgisi olan var mı?

Konularda içerik,link,harici site adı paylaşımı yasaktır . Bu yüzden özel olarak size link atabilirim . Sağlam ve virüssüz bir link atmak için bir arama yapayım linki özelden atarım
  • Hala oynayan varmı ? :)
  • Teşekkürler. Link bulabildin mi? Şuan tekrar başlayacağım. FM 2013 ü aldım neredeyse hiç oynamadım. Artık menajerlikten çıkardılar iyice. Zaten ağdan oynama olayı steam a geçince çok soğudum. Bilmiyorum bundan sonra ne yaparım. Kaç senedir oynuyorum bu oyunu. Hiç düşünmemiştim CM03-04 e dönmeyi, ama...
  • Nasıl indirebiliriz? yardım edenlere teşekkürler
  • İndirmek için link var mı ? nette sağlam bulamadım ben
  • Arkadaşlar güncelleme bulan olursa haber versin.
  • Efsane oyun harbiden win8.1 de oynanırmı oyun kurdum ama açmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugune kadar durur flashimda. Cocuktum daha, buyuk kuzenim butun gun oynardi. Benim de bilgisayarima kurmustu bize gelince oynamak icin. Karistira karistira cozmustum oyunu. Cok efsanedir benim icin fm 2012'ye kadar oynamisimdir herhalde. Hey gidi gunler.

Kasper Schmeichel, Rincon, Mexes, de La Cuesta, Temur, Roncatto, Pazzini, Cerci, Montolivo, Diego, ismini unuttuklarim ve regenlerim.. Neler yapiyorsunuz ulen bensiz? :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

Bugune kadar durur flashimda. Cocuktum daha, buyuk kuzenim butun gun oynardi. Benim de bilgisayarima kurmustu bize gelince oynamak icin. Karistira karistira cozmustum oyunu. Cok efsanedir benim icin fm 2012'ye kadar oynamisimdir herhalde. Hey gidi gunler.

Kasper Schmeichel, Rincon, Mexes, de La Cuesta, Temur, Roncatto, Pazzini, Cerci, Montolivo, Diego, ismini unuttuklarim ve regenlerim.. Neler yapiyorsunuz ulen bensiz? :(

hort gibi olucak ama yazdıklarının son kısmı duygulandırdı beni bee
  • Arkadaşlar elinde sağlam 2014 transfer yaması olan var mı?Piyasada olanlar genelde çok saçmalanmış oluyor yaşlar ve güçler tutmuyor.Bir de oyuna direk 2014 ten başlama şansımız yok mu illa ki 2003 ten mi başlıcaz yıl olarak?
  • Yaz dostum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    kardeşim sana yarın gün içinde link atıcam pmden
  • SON YAMAMIZ :
    Link ; CM 03/04 2013-2014 Transfer Güncellemesi (Oyun dahil 58 MB)

Kuruluma gerek yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavemmo1 -- 21 Haziran 2014; 20:10:21 >
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin kardeşim
  • Arkadaşlar transferlerimizi , fikstürlerimizi , maçlarımızı ve skorlarımızı , ayrıca başımıza gelen CM olaylarını buraya yazabilirsiniz .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.