Şimdi Ara

Efsane Pokemon Ligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O günde sona ermişti sonunda. Berke çok yorulmuştu. Sonunda kendini yatakhanede ki yatağına attığına çok sevindi. Tam gözlerini kapatırken bir parıltı gördü. Parıltının kendisini çağırdığını hissetti sanki ama ben öyle hissetim diyerek önemsemedi. Fakat çağrılma duygusu giderek artıyordu. Sonunda o parıltıya gitmeye karar verdi. Parıltıya yaklaştıkça parıltı kayboluyor yerine bir cisim beliriyordu. Parıltıya iyice yaklaşmıştı. Sonunda parıltının yanına vardığında parıltının içinde bir pokemon vardı. Nasıl olurdu. Pokemonlar sadece bir efsaneydi. Pokemona elini değdirdiğinde birden kendini bir tünelden geçiyor zannetti. Tünele girdiği gibi çıkmıştı. Tünele girdiği sırada hava kararıyordu. Fakat tünelden çıktığında gün yeni doğuyordu. Etrafına bakındığında bir ormandaydı ve ileride bir çocuk vardı. Çocuğun karşısında bir totodile ile bir growlithe dövüşüyordu. Totodile growlithe'i yenmişti. Çocuk poke topunu çıkartıp growlithe yakalamıştı. Çocuğun yanına yaklaşıp nerede olduğunu soracaktı. Berke çocuğun arkasından ilerleyerek çocuğa "Neredeyim biliyor musun herhalde yolumu kaybettim" dedi.
    Çocuk "Palet kasabasına üç saatlik bir uzaklıktasın" dedi, yeni pokemonuna bakarak.
    Berke pokemon dünyasına gelmişti. Burada ona kim yardım edecek diye düşünürken yanındaki çocuk "İsmini öğrenebilirmiyim" sorusu ile karşılaştı.
    "İsmim Berke"
    "Bende Emre. Tanıştığımıza memnun oldum"
    "Bende" diyebildi Berke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-794C1993F -- 30 Ağustos 2010; 23:40:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Im Crazy

O günde sona ermişti sonunda. Berke çok yorulmuştu.Sonunda kendini yatakhane'deki yatağına attığına çok sevindi. Tam gözlerini kapatırken bir parıltı gördü. Parıltı onu kendine çağırıyordu ama konuşarak değil.Bu çok garipti.Sonunda onun bir pokemon olduğunu anlamıştı.Ama bu nasıl olurdu bu sadece bir efsaneydi. Ve birden kendini bir ormanda buldu. Önünde bir çocuk olduğunu ve Bir Totodile'nin bir Growlithe ile dövüştüğünü gördü. Totodile Growlithe'yı yendi ve çocuk onu yakaladı.Berke kendini fark ettirmek için çocuğa seslendi.

Fikri Olanlar Söylesin lütfen tıkandım.

o günde sona ermişti sonunda. Berke çok yorulmuştu. Sonunda kendini yatakhanede ki yatağına attığına çok sevindi. Tam gözlerini kapatırken bir parıltı gördü. Parıltının kendisini çağırdığını hissetti sanki ama ben öyle hissetim diyerek önemsemedi. Fakat çağrılma duygusu giderek artıyordu. Sonunda o parıltıya gitmeye karar verdi. Parıltıya yaklaştıkça parıltı kayboluyor yerine bir cisim beliriyordu. Parıltıya iyice yaklaşmıştı. Sonunda parıltının yanına vardığında parıltının içinde bir pokemon vardı. Nasıl olurdu. Pokemonlar sadece bir efsaneydi. Pokemona elini değdirdiğinde birden kendini bir tünelden geçiyor zannetti. Tünele girdiği gibi çıkmıştı. Tünele girdiği sırada hava kararıyordu. Fakat tünelden çıktığında gün yeni doğuyordu. Etrafına bakındığında bir ormandaydı ve ileride bir çocuk vardı. Çocuğun karşısında bir totodile ile bir growlithe dövüşüyordu. Totodile growlithe'i yenmişti. Çocuk poke topunu çıkartıp growlithe yakalamıştı. Çocuğun yanına yaklaşıp nerede olduğunu soracaktı. Berke çocuğun arkasından ilerleyerek çocuğa "Neredeyim biliyor musun herhalde yolumu kaybettim" dedi.
    Çocuk "Palet kasabasına üç saatlik bir uzaklıktasın" dedi, yeni pokemonuna bakarak.
    Berke pokemon dünyasına gelmişti. Burada ona kim yardım edecek diye düşünürken yanındaki çocuk "İsmini öğrenebilirmiyim" sorusu ile karşılaştı.
    "İsmim Berke"
    "Bende Aris. Tanıştığımıza memnun oldum"
    "Bende" diyebildi Berke.

biraz düzeltme ile harika oldu.

Edit: Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 30 Ağustos 2010; 21:44:50 >

• Çocuğun adı Emre olucak onu düzeltebilir misin ve yol arkadaşı , düşman olmak üzere 2 kategoride eleman alınacak.
    Yarın devam edicem.

Not:Bundan sonra düzenli olarak bölüm gelicek sanırım haftalık olarak yayınlanacak.
    Not2:Enforce sabah pm at 2. bölüm için bu bölümde seni sokalım hikayeye.
    Not3:İlk efsane ile karşılaşıcaz.
    Not4:Ne çok not yazmışım be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-794C1993F -- 30 Ağustos 2010; 23:42:18 >
  • Bence yapıcılığını Emrenin rpsinde kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

Bence yapıcılığını Emrenin rpsinde kullan.

Rp ne zaman açılacak haberin varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Efsane DH 6. OSM - OFM Ligi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.