Şimdi Ara

efsane vlad rehberi mübarek üçlü içerir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu build yüzünden vlada ad çıkmaya basladım doran ring ne lae

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce de açmışım la ben bu konuyu ama okudukça gülerim adam ciddi ciddi savunuyor
  • W duman olan rehber mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runato

W duman olan rehber mi

nasıl da biliyor
  • Mübarek üçlü nedir aga ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu ve muhabbetleri hatırlıyorum üstüne ne muhabbetler dönmüştü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoI3aR

Bu konuyu ve muhabbetleri hatırlıyorum üstüne ne muhabbetler dönmüştü :)

biz baltaninsapi zamanına yetişemedik yorum atamadık ama kitlenmeden önce ulaştık konuya hocam siz niye yorum yazmamışsınız 2007'lisiniz sonuçta ama adam bence tüm forumu sağlam trollemiş
  • çektiği kanları kusuyor
  • Yerlere yatmıştım gülerken ne konuydu be anılarım depreşti
  • quote:

Orijinalden alıntı: WannaFight

Yerlere yatmıştım gülerken ne konuydu be anılarım depreşti

link var mı ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FEELMYBULLETINSIDE

quote:

link var mı ya ?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roman Godfrey

quote:

quote:

link var mı ya ?

+1

http://forum.donanimhaber.com/m_51582329/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: hcsatHD

quote:

Orijinalden alıntı: Roman Godfrey

quote:

quote:

link var mı ya ?

+1

http://forum.donanimhaber.com/m_51582329/tm.htm

Bu tek yüzüğü ele geçiren ve onu takan muazzam bir güce sahip oluyor ehehe.

Şakacı birde ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

bu konuyu hatırlıyorum læ 2. sayfada mesajım duruyor.
    konuyu açan kişiyle lol'de birkaç oyun oynamıştım s1 zamanlarında habire morde - vlad oynardı.tabi o zamanlarda morde es numero uno zamanlarıydı ikisinede efsane item FON rushlardı
    Senin nick neydi hocam Sezon 1'de, ne zaman beraber oynadık :D

Hocam hala Vlad oynuyorum ama Mordeyi bıraktım üzerine yüz kere değişti her iki şampiyonda, vladı bırakmadım ve hala doran ın yüzüğü alıyorum. Ayrıca, geç olsa da Koreli pro arkadaşlar da farkına vardılar, onlar da alıyor yüzüğü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nick Valensi

quote:

Orijinalden alıntı: CoI3aR

Bu konuyu ve muhabbetleri hatırlıyorum üstüne ne muhabbetler dönmüştü :)

biz baltaninsapi zamanına yetişemedik yorum atamadık ama kitlenmeden önce ulaştık konuya hocam siz niye yorum yazmamışsınız 2007'lisiniz sonuçta ama adam bence tüm forumu sağlam trollemiş

Alıntıları Göster
    Efsaneler arasında olmaktan mutluyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759

Senin nick neydi hocam Sezon 1'de, ne zaman beraber oynadık :D

Hocam hala Vlad oynuyorum ama Mordeyi bıraktım üzerine yüz kere değişti her iki şampiyonda, vladı bırakmadım ve hala doran ın yüzüğü alıyorum. Ayrıca, geç olsa da Koreli pro arkadaşlar da farkına vardılar, onlar da alıyor yüzüğü.

Alıntıları Göster
    çoğunlukla lee jungle, warmog + atma's yapardım. sende çoğunlukla top lane oynardın diye hatırlıyorum. west server'ında olması lazım. çoğu oyunda Holy Templar oyun nickim ama lol'e 2009'da kayıt olunca bu isim alınmıştı bende o ara bir şey sallamıştım ama ne olduğunu hatırlamıyorum, oynamayı bırakalıda baya oldu. birde geçen ay yeni oyun modu gelmişti onu denemek içi 1 hafta filan oynamaya yeni üyelik açmıştım. zaten beni hatırlarsan hep lee oynayan biri olarak hatırlarsın, isimden filan çıkaracağını sanmıyorum o zamanların oyun içi ss'lerini saklamadıysan.

• quote:

çoğunlukla lee jungle, warmog + atma's yapardım. sende çoğunlukla top lane oynardın diye hatırlıyorum. west server'ında olması lazım. çoğu oyunda Holy Templar oyun nickim ama lol'e 2009'da kayıt olunca bu isim alınmıştı bende o ara bir şey sallamıştım ama ne olduğunu hatırlamıyorum, oynamayı bırakalıda baya oldu. birde geçen ay yeni oyun modu gelmişti onu denemek içi 1 hafta filan oynamaya yeni üyelik açmıştım. zaten beni hatırlarsan hep lee oynayan biri olarak hatırlarsın, isimden filan çıkaracağını sanmıyorum o zamanların oyun içi ss'lerini saklamadıysan.

Alıntıları Göster
    Aynen top oynardım vlad ve morde oynardım. Nickten hatırlarım muhtemelen ya eğer çok oynadıysak.

CrueLProjector vardı Türkiye LOL 6. sıydı o zamanlar. Forumda iyi muhabbet dönüyordu. @Nicholai Hel oynuyordu 1 oyun oynamıştık beraber bana sövmüştü kötü oynadım diye, hala unutmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759

Aynen top oynardım vlad ve morde oynardım. Nickten hatırlarım muhtemelen ya eğer çok oynadıysak.

CrueLProjector vardı Türkiye LOL 6. sıydı o zamanlar. Forumda iyi muhabbet dönüyordu. @Nicholai Hel oynuyordu 1 oyun oynamıştık beraber bana sövmüştü kötü oynadım diye, hala unutmam.

Alıntıları Göster
    lol'e başlamadan önce cod 4 multi oynardım xfire üzerinden. esl turnavaları filan derken xfire üzerinde arkadaş listem 200 küsür filandı. şuan steam'deki gibi hangi arkadaşın hangi oyunu oynadığını gösteriyordu xfire açıkken, benim listedeki çoğu kişide lol oynuyor görünüyordu. bende merak edip yüklemiştim 2009'da. isim olarak emin değilim ama ramirez olabilir, çünkü cod 4 single player modunda ramirez isimli bir karakter vardı. ismi hoşuma gittiğinden, hemde cod 4 multi oynadığımdan onu kullanmış olabilirim.

• quote:

lol'e başlamadan önce cod 4 multi oynardım xfire üzerinden. esl turnavaları filan derken xfire üzerinde arkadaş listem 200 küsür filandı. şuan steam'deki gibi hangi arkadaşın hangi oyunu oynadığını gösteriyordu xfire açıkken, benim listedeki çoğu kişide lol oynuyor görünüyordu. bende merak edip yüklemiştim 2009'da. isim olarak emin değilim ama ramirez olabilir, çünkü cod 4 single player modunda ramirez isimli bir karakter vardı. ismi hoşuma gittiğinden, hemde cod 4 multi oynadığımdan onu kullanmış olabilirim.

Alıntıları Göster
    Tanıdık geldi ama tam hatırlamadım. :D xfire ben de kullandım gene aynı şekilde cod 4 için, turnuva seviyesinde oynamadım ama takılıyordum tabi promod vs. 800 küsür cod 4 saatim 3000 küsür lol saatim vardı gitti hepsi. Muhtemelen xfire da eklemişimdir seni.

• bunu da unutmayalım
     efsane vlad rehberi mübarek üçlü içerir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumblapinta -- 2 Eylül 2019; 0:55:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.