Şimdi Ara

EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (3801. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.187
Cevap
37
Favori
2.185.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37993800380138023803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harbiden ne günlerdi, geldi geçti işte...

Allah sonumuzu hayır etsin, dünya hayatı işte böyle kısa ve geçici
  • Anammmm ofofofo gelelı 1 sene oldu oyoyo işe baslıyalı 1 sene oldu anammmmm :D su gibi geçip gidiyor zaman
  • Selam arkadaşlar ben diplomamı bugün aldım, kısa dönem askerlik için başvurucam, ancak hangi belgeler gerekir diplomamın aslını mı vermeliyim? Bilgisi olan varsa sevinirim:)
  • Sahuru beklerken bir bakayim dedim efsanelere ne günlerdi bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: dardanel811

PAşa abi, volkan, isa ... özledim sizi... ne günlerdi, 2 sene olacak nerdeyse :( bu kadar çabuk mu yaşlanmak...

sağolasın kardesim benim, simdi 341 ler zamanı :)
  • rekoru kıran kısa dönem çıkmayacak sanırım.. :)
  • efsane dönemdik gerçekten, ne muhabbetler döndü burada, ne günler geçti askerde hey gidiii... eskimişiz biz yaa, selamlar olsun tüm tertiplerime..
  • Hiçbir dönem 331 ler kadar efsane olmayacaktır. En kalabalık ve en eğlenceli.. Tüm tertiplerime selamlar, saygılar.. :)
  • 331.Dönem fedaileri hala buralarda çok güzel bir durum bakalım ne zamana kadar konumuz ve fedailer burada olacak =)
  • Hatırlamak istemiorum diodum o günleri döndüm haala aklımda :D

331 KD. 48. Piyade Eğitim Alayı Tokat 1. Tabur 1. Bölük
  • Şırnak Sarıziyaret bölüğü :)
  • 2 sene olacak nerdeyse. Ne günlerimiz geçti bu sayfada

331 KD. Efsanelerin Efsanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winboxx -- 5 Eylül 2011; 20:12:26 >
  • Ne günlerdi gerçekten ya, zaman ne ara geçmiş dün gibi burdaki muhabbetleri hatırlıyorum.Bu Aralıkta gidecek 343.dönemlere bakıyorum daha 4.sayfa olmuşlar harbi harbi efsaneyiz ve bence hep öyle kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitedamn

Kasım ayı gelip, sevk evraklarını alıp, rahatlasakda güzel ve mutlu bi şekilde kısa süre sonra, geçici bir süreliğine kaybolacak özgürlüğümüzü rahatça ve güzel dolu günlerle yaşayabilsek.

hey gidi.

nereden nereye...
  • Selamlar ahali :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonywayt -- 9 Ekim 2011; 14:19:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailor1984

331.Dönem fedaileri hala buralarda çok güzel bir durum bakalım ne zamana kadar konumuz ve fedailer burada olacak =)

buradayız abi
  • selam tertipler Allah hepiminizi korusun
  • 331'i duyunca kendimi burda buldum.Çok ilginç.. .)
    Son bir gün kala o telaş,bitmeyen sorular,corap mı alayım don mu..
    Akıllı mı takılayım saf mı..
    .)
  • Valla askerdeyken gunler gecmezdi hergun binbir kufur kiyamet edip isyan ederdim ama simdi tatli bir ani insanin akljna geliyo arada..331 hakketten efsane donem..
  • eyy gidi günler eyyyyy geldi geçti biteli coook olduu ama unutulmuyor manisa batı kışla günleriii
  • 
Sayfa: önceki 37993800380138023803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.