Şimdi Ara

Efsanevi telefon bu keyif anlatılmaz yaşanır XPERİA Z (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
3.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by_mer

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Hocam arka arkaya 10 tane uygulama actiginizda (bunlarin icinde chromede olsun) ilk actiginiz uygulama kaldiginiz yerden mi devam ediyor yoksa kendini bastan mi baslatiyor?

Kamerasi ile cekilmis fotograflari atar misiniz?
    Acik hava
    Makro
    Musluktan damlayan su
    Karanlikta flasli.

Ve ekran hakkinda onceki kullandiginiz telefonla karsilastirma yapip yorum yazar misiniz? (Onceki telefonunuzun iyi bisey oldugunu farzettim)

Tesekkurler

Hocam kullandıgım kadarı ıle acık olan uygulamaları stannby konumundan sonra tekrardan erısebılırsınız aynen devam edıyor fakat stand by gecısınde uygulamalar kapalı oluyor ve pıl harcamıyor kasama olayı gercekten sımdıye kadar karsılasmadım muzık dınleyıp 3d cok rahat oynadım sıkıntı yok ısınma kasama problemı kesınlıkle yok cok fazla konusan vede kullanan bırı olarak 3 gun cok rahat batarya gıdıyor

Batarya 3 günmü gidiyor Ziyaaaaa

yalan borcum olduğunu sanmıyorum daha 1 haftalık bır cıhaz bırakta olsun bakalım ne kadar surede bu performansını kaybedecek ama 3 günlük bır kullanım suresı benım acımdan cok sahane

stamnıa modu fazlasıyla gorevını yerıne getırıyor bunuda asla unutmamak gerekiyor kullanan gerçekten bana hak verecektır bu ozellık sony fazlasıyla on plana çıkarmaya yetıyor ekstra program yüklemeye gerek yok batarya ıle ılgılı

• bence çok da iyi tel değil ama hayırlı olsun
  • Güle güle kullaaaann
  • Çokta iyi bir telefon değil diyorsunuz, bir telefondan daha ne bekliyorsunuz bir anlasam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca cihazın fotoğraflarını koyar mısın?

Pil 3 gün ne la? Mutlu akü mü bu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Hocam arka arkaya 10 tane uygulama actiginizda (bunlarin icinde chromede olsun) ilk actiginiz uygulama kaldiginiz yerden mi devam ediyor yoksa kendini bastan mi baslatiyor?

Kamerasi ile cekilmis fotograflari atar misiniz?
    Acik hava
    Makro
    Musluktan damlayan su
    Karanlikta flasli.

Ve ekran hakkinda onceki kullandiginiz telefonla karsilastirma yapip yorum yazar misiniz? (Onceki telefonunuzun iyi bisey oldugunu farzettim)

Tesekkurler

Hocam kullandıgım kadarı ıle acık olan uygulamaları stannby konumundan sonra tekrardan erısebılırsınız aynen devam edıyor fakat stand by gecısınde uygulamalar kapalı oluyor ve pıl harcamıyor kasama olayı gercekten sımdıye kadar karsılasmadım muzık dınleyıp 3d cok rahat oynadım sıkıntı yok ısınma kasama problemı kesınlıkle yok cok fazla konusan vede kullanan bırı olarak 3 gun cok rahat batarya gıdıyor

çok fazla kullandığım halde 3 gün gidiyor demişsiniz, pil istatistiklerinizi paylaşabilir misiniz acaba ekran görüntüleriyle ? 3 gün de kaç saat ekran açık kaldı, kaç saat oyun oynadınız, kaç saat internete girdiniz, kaç saat görüşme yaptınız, kaç saat müzik dinlediniz bir görelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozqur333

bence çok da iyi tel değil ama hayırlı olsun

hocam merakımı maruz gorunde beklentınız nedır 12 cekırdek ıslemcı 1 ay gıden batarya 8 gb ram falan mı bır telefondan beklentınız nedır cok merak edıyorum sıze gore sony cok ıyı degıldır bana gore cok guzeldır cıhazın aslında ıse yarar olduguna kanaat getırmek kullanıcya kalmıs bır sey yoksa her kafadan bır ses cıkıyor
    ayrıca tesekkur ederım daha ıyısı sızın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: just sky

Hoca cihazın fotoğraflarını koyar mısın?

kullanmayan grubu olarak ne kadar kolay yorum yapabılıyorsunuz degıl mı işim gücümde yokta burada onlarca kısıye yalan dolan seylerden bahsedıcem kullanan benım sonucu sunan benım ınanmayana yapacak bır sey yok alırsın cıhazı test edersın olur bıter sacma yorum yapmanın anlamı yok acık ve net hersey cok fazla gorsume yapan vede muzık dınleyen sureklı ınternet kullanımı bankacılık ıslemlerı vs gıbı bır cok ısı telden halleden bırı olarak batarya olayını yeterlı sevıyede cozmus ama en buyuk pay stamnıa modu sayesınde cozmus bu ısı gercekten fazlası ıle hakkını verıyor kullanmadan yorum yapmak kotulemek yanlıs seyler marka taraftarı olarak bu yorumları algılıyorum artık

• güneşli havada kullanma fırsatın oldu mu hiç ? güneşli havada ekran görünürlüğü ne seviyede ?
  • Akil almayan tarafini soyle yeter

• Hayırlı olsun ama abartılacak bi yanı yok telin
  • Hayırlı olsun
    Bence tam fiyat performans ürünü.
    Bütün sistem özellikleri işlemci ram kamera yeterli
    ekran zaten kalitesini ortaya koyuyor.

Sizden bi test yapmanızı rica edelim.
    1- Bu ekran ile 3G internet kullanımında acaba şarj kaç saat gider?
    2- Bilişim sitelerinin test videolarında kamera açılışı sistem özelliklerine göre yavaş kalıyor denmiş
    gerçekten kamera açılışı diğer xperia lar gibi 5-10 sn leri buluyor mu?
    3- Mümkünse, yüksek kapasiteli oyunlarda Çözünürlük sebebi ile açlımama veya uyumsuzluk yaşanıyor mu? deneyebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

Hayırlı olsun
    Bence tam fiyat performans ürünü.
    Bütün sistem özellikleri işlemci ram kamera yeterli
    ekran zaten kalitesini ortaya koyuyor.

Sizden bi test yapmanızı rica edelim.
    1- Bu ekran ile 3G internet kullanımında acaba şarj kaç saat gider?
    2- Bilişim sitelerinin test videolarında kamera açılışı sistem özelliklerine göre yavaş kalıyor denmiş
    gerçekten kamera açılışı diğer xperia lar gibi 5-10 sn leri buluyor mu?
    3- Mümkünse, yüksek kapasiteli oyunlarda Çözünürlük sebebi ile açlımama veya uyumsuzluk yaşanıyor mu? deneyebilirmisiniz.

Kamera açılışı 5sn civarı suruyor ilk açılışta.real racing 3 gta vice city nfs most wanted yukledim gayet akıcıydı.kare atlama falan yoktu.
    tabi bunlar benim dusuncelerim.

• O telefonun çok konuşmayla 3gün gideceğini sanmam.
    Hiç suya soktunuzmu
  • bataryanın üç gün idare etmesi pek inandırıcı gelmedi pil kullanımını gösteren ekrandan bi ss atsanız iyi olur ne kadar beklemede kaldığını ne kadar süre kullandığınızı görmek amaçlı
  • quote:

quote:

kullanmayan grubu olarak ne kadar kolay yorum yapabılıyorsunuz degıl mı işim gücümde yokta burada onlarca kısıye yalan dolan seylerden bahsedıcem kullanan benım sonucu sunan benım ınanmayana yapacak bır sey yok alırsın cıhazı test edersın olur bıter sacma yorum yapmanın anlamı yok acık ve net hersey cok fazla gorsume yapan vede muzık dınleyen sureklı ınternet kullanımı bankacılık ıslemlerı vs gıbı bır cok ısı telden halleden bırı olarak batarya olayını yeterlı sevıyede cozmus ama en buyuk pay stamnıa modu sayesınde cozmus bu ısı gercekten fazlası ıle hakkını verıyor kullanmadan yorum yapmak kotulemek yanlıs seyler marka taraftarı olarak bu yorumları algılıyorum artık

Fotoğraf, ss?

Honda city ye 3 litre yaktırma geyiğine döndü bu da.

• quote:

quote:

Bu arada, nokta virgül gibi noktalama işaretlerini kullanırsan, burada bu konuyu okuyan yüzlerce insan, yazdıklarını daha rahat anlar. 3 kere okudum şu yazdığını.

• quote:

quote:

Telefonu bende kullanıyorum inceleme de yaptım ama sizin şarj nasıl 3 gün gidiyor anlamış değilim ilk sizden duydum ekran görüntüsü koyarsanız çok iyi olur

• Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Batarya olayının iyi olduğunu duymuştum ama 3 gün gerçekten android bir cihaz için mükemmel ötesi bir şey. Arkadaşlar ekran görüntüsü istemekte haklı açıkçası.
    Ayrıca yukarıda da yazılmış, güneş ışığı altında ekran performansı nasıl?
    Kutudan şarj ünitesi çıkmış mıydı? (XZ'yi hangi ülkeden aldığınıza bağlı biraz da)

Hoparlör olayı düşündüğüm gibi biraz ters konumda ve sınırlı bir alanda. Neyse artık alışılır bir süre sonra.
    Artık oyunlarla ilgili soru sorulmasını da anlayamıyorum, youtubeda yüzlerce video var, bir zahmet bakıverin arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

quote:

quote:

Telefonu bende kullanıyorum inceleme de yaptım ama sizin şarj nasıl 3 gün gidiyor anlamış değilim ilk sizden duydum ekran görüntüsü koyarsanız çok iyi olur

Boşver sen onun dediklerini çocuk heyecan yapmış besbelli

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.