Şimdi Ara

[SATILDI] EFT EOD EU + Mail Devirli (Escape from Tarkov)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 EFT EOD EU + Mail Devirli (Escape from Tarkov)

EOD hesap, 30 LVL, Hideout btc farm 1 var. Görev yapmadan lvl kastığım için bayağı görev birikti rahat bir şekilde 40 lvl civarını görür.

34m ruble mevcut. Günlük ortalama 700-1000k para geliyor hideout.

Fiyat : 3499 TL (Oyunu sıfırdan alırsanız 5000+ lira paranız gider, hazır lvl kasılmış paralı hesap wipe a kadar idare eder)

Geçen wipe açtım hesabı mail sırf bu hesap için açıldı. Mail ile teslim ediyorum.

Sıfır hesaplara 3500-4000 TL para istiyorlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3499 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Mailde kurtarma epostası ve telefon bilgisi olmadan mı vereceksiniz ödeme ve şifre değişimi nasıl olacak , fiyat son fiyat mı ?

• Beniahmer58 kullanıcısına yanıt

Mailde zaten kurtarma adına bir şey yok emanet duruyor :D Ödemeyi yapıp hesabı alacaksanız elbette. Fiyat son hatta btc farmı falanda bastım lvl 28.

• Görselleri güncelledim, güzel fırsat arkadaşlar kaçırmayın. Forumdan her wipe sonrası 1-2 hesap satarım hepsinin ilk sahibiyim sıfır maile açıyorum. Mail ile teslim ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.