Şimdi Ara

Ege bornovak kyk yurdu erkek bloğu taşınma söylentisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan memleketteyim izmirden uzaktayım, yurttaki arkadaşlarım bornovadaki yurdun kız yurdu olacağını söylediler öyleyse biz erkekleri nereye alacakalar yurt yok ki izmirde, bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
    bu arada ben dokuz eylülde okuyorum bornovada kalıyorum ama.

• kyk'da kalan arkadaşlar bir süreliğine (en fazla 1 yıl ) inciraltında bucada yurtlara yerleştirileceklerini daha sonra yeni yurtlara yerleştirileceklerini öğrenmiş. Şu an bornovada birkaç yurt ya da bina alınmış sanırım onu yurda çeviriyorlarmış. Kyknın müdürü böyle demiş. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.
  • Karma yurtları temizleme çalışmasının bir parçası sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

Karma yurtları temizleme çalışmasının bir parçası sanırım...

aynen öyle ama o kadar saçma bir uygulama ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan_Depik

quote:

Bende öğrenci köyü olmazsa 2. alternatif diye oraya başvurdum.Ancak inciraltı na alıcaklarmış sanırım oradaki erkekleri.Öyle bir durumda ben dahil çoğu kişi gitmez herhalde.Hayır madem kız ve erkeklerin YANYANA bloklarda kalmasını sakıncalı buluyorsun barı kampüsün içine birtane daha yurt yap da orda kalsın öğrenciler

• bir de çiğli muhabbeti var o nerden geliyor, gidip de çiğliye yerleştirmesinler deu da okuyorum çok zor olur. Peki yol ne kadar sürer tınaztepe incir arası?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan_Depik

quote:

Bende öğrenci köyü olmazsa 2. alternatif diye oraya başvurdum.Ancak inciraltı na alıcaklarmış sanırım oradaki erkekleri.Öyle bir durumda ben dahil çoğu kişi gitmez herhalde.Hayır madem kız ve erkeklerin YANYANA bloklarda kalmasını sakıncalı buluyorsun barı kampüsün içine birtane daha yurt yap da orda kalsın öğrenciler

inciraltı bornova yaklaşık 45 dakika bir yol şehir hayatında çok önemli değil. Geliş paran 1 tl olacak. 1-2 ay dayanmaya değer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Erkek Kyk Yurtları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretatbak

bir de çiğli muhabbeti var o nerden geliyor, gidip de çiğliye yerleştirmesinler deu da okuyorum çok zor olur. Peki yol ne kadar sürer tınaztepe incir arası?

Dostum bu işte büyük bir problem.

Çiğliden tınaztepeye olan gidiş güzergahına bakar muhtemelen. Çiğli ile Halkapınar 45 dakika falan sanırım emin değilim. Oradan buca otobüsü ya da bornovaya geçip buca otobüsüne bineceksin ki her halükarda günde en az 2 buçuk saat yolda olursun.
  • Çiğliye kaydırdılar galiba Ege üniversitesinde okuycam çiğli kyk çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~REALİZE~

Çiğliye kaydırdılar galiba Ege üniversitesinde okuycam çiğli kyk çıktı.

bana da dostum. napacauk?
  • Bende şu an memleketteyim yüksek ücretli yurtta yedek sıram 149. Akrabam İzmir'de kyk genel Müdürlüğüne gidip sordu. Büyük ihtimal çiğli deki yurdun çıkacağını söylemişler.

Dokuz Eylül Üniversitesi'nde okuyorum. Hergün çiğli Tınaztepe işkence. Umarım oradaki görevli yanlış bilgi vermiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nucléar

quote:

Orijinalden alıntı: ~REALİZE~

Çiğliye kaydırdılar galiba Ege üniversitesinde okuycam çiğli kyk çıktı.

bana da dostum. napacauk?

Valla kardeşim hergün o yolu çekecez bugün gittim bakmaya okulların açılmasına yetişmez falanda diolar .
  • misafirhaneye kayıt yaptırdım ben ne olur ne olmaz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nucléar

misafirhaneye kayıt yaptırdım ben ne olur ne olmaz diye.

Hangi zihniyetle oradaki yurda verirler anlamadım O kadar öğrenci o yolu nasıl çeker . Zten yurt çiğlininde dışında kalıyo yanında otoban var katip çelebi üniversitesi var . Kaydı yaptırdık bakalım ya hayırlısı artık
  • ~REALİZE~ kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı mayırlısı yok babacan direk geçirdiler sağlamından. Eve çıkana kadar çekeceğiz o yolu
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.