Şimdi Ara

ege diş vs harran tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankara diş falan düşünmüyor musunuz? Belki gelebilir. Gazi de kesin gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

yalan söylüyor mu dedim hocam merak ediyoruz doğru tercihi yapmak için

• Slash702 S kullanıcısına yanıt
    Hala arastiriyorum denizi olan bi buyuksehir bulabilirsem tip icin direkt yazicam kastamonu elazig falan geliyor bana ama resmen koyden fsrki yok sehirlerin sosyal aktivite 0, 6 yil orada dayanabilir miyim bilmiyorum ordu guzel sehir insani iyi ve sosyal oraya biraz kafam yariyor ama gelmesi zor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • urfada yaşıyorsan ege seçenek bile değil, harran yaz bana dua edersin yardımcı da olurum yüzyüze de okulda

• 29k’ya ege diş de harran tıp da gelmez yav?

• Hocam bilemiyorum ailemden uzak olmak istiyorum belki firat tip falan yazarim

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Knk okul birinciligi kontenjanina gore yok atlastan baktim son 3 yilda da harran tip 35k lardan almis okul birinciligi icin, ege dis de 28k ile almis gecen sene ayni kontenjandan bu sene 29k denenebilir gibi geldi

• harran tıp yazardım şahsen 6 yıl sonrasını da düşün.

Tıptan pişman olan yok mu sanıyorsunuz? Öyle tozpembe bir dünya yok tıp kazanınca. Ondan dolayı diyorum.

• yaşlandık, okumamışım devamını :)) okul birinciliğiyle gelir bence de.

• kaskow kullanıcısına yanıt

Tabi toz pembe değildir ben maddiyat olarak sordum

Dişte 90bini şuan zaten devlette kazanıyorsun maaş ve dönerlerle birlikte ama inanın diş hekimi için çok bir para değilki. Döner olmasa hademe işe maaş anlamında aranızda 10bin tl bi fark var. Özellerde klinikler para basıyor. Ama bi ton masraf etmek gerekiyor. En bayağı klinik 3milyondan açılıyor. Ve cidden çok yorucu bir meslek. Heran sanayide çırak, inşaatta usta gibi çalışıp bedenini hırpalıyorsun. Hele hele devletteyse durum feci. Tıp ta çok yoğundur zihinsel anlamda ama bedensel yorgunluk bölümden bölüme çok farkediyor. Halen daha rahatlar sayılır. Saygınlık dersek artık hekimlerin bi saygınlığı kaldı mı bilinmez ama varsa da Tıpçıların halen bir tık fazla. Hele diş hekimliğinde atanma mevzusu ayrı bi çile. Şansa kadere ya atanıyorsun ya atanamıyorsun, millet kaç kere kuraya giriyor. İlle de sağlık olacaksa bence Tıp yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 16 Temmuz 2024; 22:47:39 >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

hocam dişte 90 bin devlette alıyorsun da dişte devlet çok zor sorun orada işte yoksa tabi ki çok bir para değil ama tıp gelse yazarım gibi ama sıralamam sınırda 29100 geldi

• Bence başka dişlere yönel baya 🎈 bi okul yurt da çok pahalı zaten

• senin durumunda olsam tip yazardim. klinik acabileceksen diş yaz kendi isinin patronu olursun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.