doğru başka yok sanırım iyte de ucundan belki tutabilir diye düşünüyorum onu da egenin bir üstüne yazdım zaten ama garanti olan ege < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EGE KİMYA MÜHENDİSLİĞİ VS MARMARA KİMYA MÜH (2. sayfa)
-
-
Ege yeni rektörle birlikte gelişmeye başladı tüm çevresi restore edilmeye başlandı ve kampüsü mükemmel. Aynı zamanda yökak tarafından 5 yıllık tam kurumsal akredite alan ilk üniversite oldu kaçırma derim.
-
Sıralamanız nasıl
-
66k sıralamam ikisi de biraz düşük ama istediğim bölüm bu daha çok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kampüsü hep çok güzel bir okul zaten şüphem yok hocam benim düşündüğüm sektörde marmaraya göre daha düşük bir konumda mıdır yoksa ege çok daha uygun
Dostum itü kimya ya da ytü metalürji yazabilirsin o sıralamaya
hocam kimya okumayı çok isterdim ama iş imkanları okumanın zorluğu vs gözüm korktu açıkçası sonlara yazdım yine de itü kimyayı ama gelmesi mümkün değil metalurji içinse bilemiyorum pek düşünmedim sanırım nasıl bir bölüm sizce
Bizde geçen yıl Kimya ve kimya mühendisliği arasında kaldık.
Hacettepe, Ege Kimya müh. YTU ( %30 ing) ve tutuyordu ama biz Odtü Kimyayı tercih ettik.
Hacettepe Kimya Müh. yaz diyecektim ama gelmez.
Ege Kimya mühendisliğini tercih edebilirsiniz bölgesinde tek, donanımlı ve isimli universite ve %100 ingilizce. Bu sene 70.000 lere kadar düşer gibi
Marmara %30 ingilizce
Kafanda Kimya varsa Itü kimyada olabilir. Ama o da %100 ingilizce değil. Gelmez demişsin ama gelir niye gelmesin geçen yıl 76900 de kapamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 14 Ağustos 2021; 15:17:41 >
Iyte daha iyi bunlardan orayi yaz geliyosa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Metalurji de fena değildir malzeme ile ilgilenir kullandığımız her üründe de malzeme vardır, iş imkanları da aşırı kısıtlı değildir hocam, siz ders içeriklerine bir bakın derim
Hocam kimya mühendisliğinin de türkiyede çok fazla imkanı yok, odtü itü ytü hacettepe olsa kimya mühendisliği yazın derim ama iş imkanları açısından itü kimya ya da ytü metalurji daha iyi olur diye düşünüyorum
Edit: kimya mühendisliği de zor hocam hatta kimyadan daha zor diye biliyorum fizik derslerinden dolayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknight36 -- 14 Ağustos 2021; 17:53:46 >
Hocam neden yok kimya müh imkanları türkiyede
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İmkan derken iş imkanlarından bahsettim hocam, ceng ee makine kadar fazla iş alanı yok onu bahsetmek istemiştim
hocam tutar ben sadece listemde altlara yazdım gelmez anlamında dedim itü kimyayı düşünücem sanırım kafam çok karışık
tam 66k yaptım o da tam 66k ile kapatmış hocam yazdım ama düşük ihtimal herhalde tutar umarım istiyorum ben de
hocam yine de sanki kimya daha geniş bir sektör kendimi sınırlandırmak istemiyorum ayrıca benim istediğim sektör ilaç veya kozmetik o sebeple ya kimya ya da kimya mühendisliği düşünüyorum daha çok
İYT ve Hacettepe yıllara göre sıralamalara bakınca zor gibi
Ama Ege ve Marmara olur. Ama tercihini Ege yap, %100 ingilizce
-
maalesef hocam iyte çok istiyorum ama gelmez muhtemelen onun altına yazmak için ege ve marmara arasındaydım ama egeyi yazdım şimdilik zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X