Şimdi Ara

Ege mi cerrahpasa mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yegeseleyese

Ya nolur dalga geçmeyin de bildiğiniz bir şey varsa söyleyin nolur :') bizim okuldan mezunlara soruyorum çapadakiler cerrahpasayi onlar da orayi kotuluyor :( siz cerrahpasa da misiniz?

Dostum bir yildir aklimda çapa vardi ama kime sorduysam capadaki yeni sistemi kotuluyor ve ctf oneriyor.. senin benim gibi ikilemde kalan cok kisi var bi onu altinda birlesip paylaşım larimizi yapslim yanlis tercih yapmasin kimse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hedefim orasiydi selcukta oturuyorum izmire 1 saat aileme yakin olsun ulasim kolay olsun diye de puanima yazik etmis olur muyum o dusunduruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: İyrem

Evet hedefim orasiydi selcukta oturuyorum izmire 1 saat aileme yakin olsun ulasim kolay olsun diye de puanima yazik etmis olur muyum o dusunduruyor

Durum böyleyse Ege yazman daha iyi olur diye düşünüyorum. Ege'nin puan olarak daha üstteki tıplardan bir eksiğinin olduğunu sanmam. Ayrıca tıp okumak kolay değil, okula evinden gidip gelirsen daha rahat edersin. Ama ben İstanbul'u seviyorum ve İstanbul'da okumak istiyorum dersen durum başka tabi.

• İyrem İ kullanıcısına yanıt
    ege yi bilmem cerrahpaşanın sadece önünden geçtim ama çapa için söyliyebileceğim şu adamı tıptan sogutur(benim için tabiii) türkiyenin en iyi tıpçıların yetiştirdiği bir yer ama binaları görürsen burda tıp okunmaz diyebilirsin(kişisel görüşüm)
  • Tabi ki cerrahpaşa yahu soru bile değil
  • Konu acsak alakasiz insanlar sacma sapan yorum yaparlar daha cok kafa bulandirmaya gerek yok bence zaten forumda oralarda okuyan belli kisilere sorunca yorum yapiyorlar ama yine de yuzyuze cevredekilere sormak lazim. Sizin siralamaniz kaç geldi sormasi ayip :p

• 1.3k hocam.. konuyu da açtım bu arada

http://forum.donanimhaber.com/m_93913433/f_//tm.htm#93915299

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İssiz Adam -- 29 Haziran 2014; 21:19:54 >
  • puanın cerrahpaşaya yetiyorsa egeyi yazma derim belki şehir degiştireceksin maddi olarak biraz zorlanacaksın ama bence deger
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.