📌Merhaba Arkadaşlar egemoney Borsası 100+100 tl red başı etkinlik düzenliyor. 📌 Yapmanız Gerekenler Çok Basit Telefon numaranızla ref linkime tıklayarak Kayıt olmak Ardından Emailinizi doğrulamak kimlik ön arka kyc oldu bitti gitti. 🔵 TOO MANY REQUEST HATASI VERIRSE MAIL ILE KAYDOLURKEN TELEFON NUMARANIZLA KAYDOLUN Veya 1-2 kez daha deneyin KYC İŞLEMLERİNİZİ İNTERNET SİTESİNDEN DENEYİN HERGÜN 03:00 DA KONTEJYAN ACILDIGI GİBİ KAYIT OLUN KYC NİZİ SONRA YAPSANIZDA OLUR ÖDÜLLER 04:00 DA HERGÜN HESABA YATIRILIR. ◼️📌📌◼️23Kasım Saat; 15:50 Güncelleme;◼️📌📌◼️ ◼️Arkadaşlar sistemde aşırı bi yoğunluk var ◼️Hergün gece 📌03:00📌 da başlıyor kayıtlar Ve 10 dakikada 1000 kişi bitiyor bu 10 dakikada kaydolup kyc işlemlerinizi hızlıca yapabşlirsiniz önemli olan kaydolabilmek sisteme ◼️Günlük 1000 kişi ◼️Ö(nemli olan kayıt olabilmek) Kyc nizi yapıp 3-4 tl yollayınca Paranızı çekebiliyorsunuz ◼️BENDEN REFERANS OLANLAR UID NUMARALARINI ILETSINLER BANA ◼️burdan veya cobaltt1@hotmail.com adresinden UID numaranızı atın. 🛑KYC AŞAMALARINIZDA TAKILMA OLURSA HAFTA İÇİ 09:00-17:00 ARASINDA MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNE BAĞLANABİLİRSİNİZ 5 DAKİKADA ONAYLARINIZ TAMAMLANACAKTIR. Kyc Onaylanmıyorsa ; 08502416777 Bu numarayı arayıpta onaylatabilirsiniz uygulama Link; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.egemoney.trading Ref Link; 👉 https://egemoney.com/tr/signup?ref=338395 kayıt ekranında iken Gözükmesi gereken kod 338395 🤯refsiz link; ( ÖDÜL YOK) www.egemoney.com 🔵 Forum dışı arkadaşlar cobaltt1@hotmail.com bana mail yolu ile ulaşabilirler 📌 Sizdeb bana gelecek olan 100 tl nin 30 tl sini size Binance veya Banka yolu ile iletiyorum. 📌 Benden ref kişileri anlık olarak kyc yapıp ypamadıgını ve maillerini görebilmekteyim Referans Listemden. 📌 Hergün 1000 adet üyelik kotasının oldugu söyleniyor ve 03:00 da sıfırlandıgını söylüyor müşteri temsilcisi. 📌 Güven olarak herhangi bir sıkıntınız olmasın Fibabank ile ortaklıkları var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanyilmazx -- 26 Kasım 2022; 2:14:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim