Şimdi Ara

EGE UNIVERSITESI #2014 GIRISLILER# (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
314
Cevap
14
Favori
11.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Bunu avantaja çevirmek herkesin elinde olan bir şey. Şu hazırlık okuyupta gereksiz diyenleri anlamıyorum, hazırlıkta gezmekten başka bir şey yapmayıp: '' eğitim çok gereksiz! '' diyenlerin amaç zaten belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forex11 kullanıcısına yanıt
    Dün pazar günü sunucu bakımı vardı. Geçici bir süre siteler açılmadı. Şuan problem yok.

http://unidestek.net/izmir-burs-veren-vakiflar/

Diğer Burslar: http://unidestek.net/kategori/burs/
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehelYusuf

quote:

Orijinalden alıntı: kartal0707

Hayırlısı olsun bakalım :)
     EGE UNIVERSITESI #2014 GIRISLILER#

Dostum bu sene çoook garip bir çocuk da ege Elektroniği kazandı aşırı garip bir çocuktur adı musadır

Nasil garip biri :D

• quote:

Orijinalden alıntı: FesliyenliYmrta

Gecen carsamba muafiyet sinavi olduk. Ben cok umutlu degildim. Ama dun sonuclar aciklandi, bi baktim gecmisim. Ama soyle bi hata var. Benim adim soyadim yaziyo. Ama ogrenci no'su yanlis. Bu yanlislik neden kaynaklanmis olabilir. Baskasiyla karistirmis olabilirler mi? Yanlis kodlamadan olcagini sanmiyorum, yillardir kodlama yaparim daha hic yanlis yapmadim.

Sayfada numaranı aramayı denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRKeRs -- 15 Eylül 2014; 13:38:31 >
  • quote:

quote:

quote:

Dostum bu sene çoook garip bir çocuk da ege Elektroniği kazandı aşırı garip bir çocuktur adı musadır

ben dört sene beraber okudum çözemedim valla çözmek zor

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben dört sene beraber okudum çözemedim valla çözmek zor

Soyadi ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0707 -- 16 Eylül 2014; 9:30:08 >

• Yeni kayıtların ders seçme ile ilgili birşey yapması gerekiyor mu? Muafiyet sınavını geçtim, bilgisayar mühendisliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

Yeni kayıtların ders seçme ile ilgili birşey yapması gerekiyor mu? Muafiyet sınavını geçtim, bilgisayar mühendisliği.

Aynen ben de merak ediyorum.Girdim ders seçimine sadece hazırlık sınıfı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

Yeni kayıtların ders seçme ile ilgili birşey yapması gerekiyor mu? Muafiyet sınavını geçtim, bilgisayar mühendisliği.

Yeni kayitlarin yapmasina gerek yok dediler.Ama sisteme girip ders seciminr tikladigim zaman dersler cikiyor.Ben yaptim kayit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller.

quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

Yeni kayitlarin yapmasina gerek yok dediler.Ama sisteme girip ders seciminr tikladigim zaman dersler cikiyor.Ben yaptim kayit.

Bugün de baktım hala sadece hazırlık sınıfı var ders olarak.Biraz daha araştırayım belki bölümden bölüme değişiyordur.

• Ben de hazırlık sınavında bilerek 68 puan işaretledim 69'u bile yapmadım. Kalan sorular boş. Sınav sonucum 76 Hiç tanımadığım her hangi bir yakınımın olmadığı şehir. Hele bir de satışa gelip 2+1 evde yalnız yaşayınca bela çok olacağından hazırlık okumayı istemiştim. Yapacak bir şey yok çözüm buluruz bir şekilde

Asıl problem ders seçme olayı. Hala hazırlık olarak gözüküyorum orda bu da ayrı bir ironi.

Turist gibi başlıcaz üniversiteye yok mu üst dönemlerden derman olacak

Makine Mühendisliği.

• Beyler ben ön kayıtta hazırlık okumak istiyorum demiştim ama sınavdan 70 alınca vazgeçtim.Şu anda hazırlık öğrencisi olarak görünüyorum direk 1'den başlamam mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

Beyler ben ön kayıtta hazırlık okumak istiyorum demiştim ama sınavdan 70 alınca vazgeçtim.Şu anda hazırlık öğrencisi olarak görünüyorum direk 1'den başlamam mümkün mü ?

Genel bir problem heralde. Hazırlık sınavında 70 ve üstü alan herkes hazırlık sınıfı diye gözüküyor. Sen istesen de istemesen de 1 den başlayacaksın zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CleefYildiz

quote:

Beyler ben ön kayıtta hazırlık okumak istiyorum demiştim ama sınavdan 70 alınca vazgeçtim.Şu anda hazırlık öğrencisi olarak görünüyorum direk 1'den başlamam mümkün mü ?

Genel bir problem heralde. Hazırlık sınavında 70 ve üstü alan herkes hazırlık sınıfı diye gözüküyor. Sen istesen de istemesen de 1 den başlayacaksın zaten :)

Ciddi misin ? Eğer hazırlık okursam ailemden bayağı azar işiteceğim de

• macpo333 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım ama kime sorduysam ( ki bunlar 80 üstü not alanlar ) onlarda da hazırlık öğrencisi diye gözüküyormuş. Yarın öğrenci işlerini rahatsız edicem bakalım ne diyecekler. Ders seçme konusunda endişeliyim ben.
  • quote:

Ben de aynı durumdayım ama kime sorduysam ( ki bunlar 80 üstü not alanlar ) onlarda da hazırlık öğrencisi diye gözüküyormuş. Yarın öğrenci işlerini rahatsız edicem bakalım ne diyecekler. Ders seçme konusunda endişeliyim ben.

Sen de mi ön kayıtta hazırlık okumak istiyorum dedin ?
  • quote:

quote:

Evet ama sonra ben de vazgeçtim. 2 yukarıda ilk mesajımda görebilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

Evet ama sonra ben de vazgeçtim. 2 yukarıda ilk mesajımda görebilirsin.

Hayırlısı artık ben doçent doktora mail attım cevap bekliyorum

• Bana şu ders programını açıklayabilecek olan var mı?
    Anlamadım bir türlü A'lar B'ler C'ler

http://me.ege.edu.tr/documents_all/ogrenim/1.Sinif_DERS_PROGRAMI_2014_15_GuZ.pdf
  • quote:

90 üzeri aldım ve açılan dersler bölümünde sadece hazırlık sınıfı seçeneği var.

80 üstü alan bir arkadaş aynı durumdaydı,bugün öğrenci işlerine sormuş ve hiçbirşey yapmamasını söylemişler.İkimiz de bilgisayar mühendisliğindeyiz.Kayıt sırasında hazırlık okumak istediğimizi söylemedik.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.