Şimdi Ara

EGE UNIVERSITESI #2014 GIRISLILER# (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
14
Favori
11.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yemek yapmayı falan bilsem ben de öyle yapacam da zaten diyetisyenlik olduğu için okulda öğrenip öyle çıkacam oraya bu köy başvuruları başladı mı acaba nerden bakacağız bunlara
  • Eylülde başlıyor neye göre alıyorlar bilmiyorum ama çok talep varmış sıra gelene kadar kyk veya yurtta kalırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi bölümdesin ?
  • Beyler ön kayıt sitesine girince sitede kaydınız bulunmuyor diyor ne zaman açılacak ön kayıt bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnttwild

hangi bölümdesin ?

Beslenme ve diyetetik sen?
  • Makine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnttwild İ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: forex11

Yanlız öğrenci köyünde kontenjan tek ve iki kişilik ayni katogoride özel yurtlarlara bi bakın bakalım:D bide yemekler zaten okula bağlı hesap yaptığında hemen hemen aynı gibi köyün konumunuda unutmamak lazım buarada.. mutlaka başvurun yani gelirse neala

Koyde kalanlar yemek olayini takmiyor zaten 4 tl ekle gunlugune yemekhane iki adim dostum;) kahvalti bile veriyor onuda yemekhanede yerimdersen 6 tl gunluk yemek masrafin oyle dusun

• Sağolasın aynı durumdayız yurt konusunda baktım telefonlarda aynı merak ettim

• Ben son sıralardan girdim öğrenci yurdu konusunda ekşisözlükte çok kötü şeyler yazmışlar bir ara 3 ay internet falan yokmuş yemek de dahil olmayınca fiyatı pahalı gibi.

Yurtlar da o şekilde sanırım ya iyi değil ya da pahalı.

2+1 ev kiraları 450 den başlıyor 2 kişi kalmak daha mantıklı geldi bana faturalar eşya yemek derken aylık 500-600 tl çıkar gibi adam başı.

Hem de kafan rahat istediğin saatte gir çık.Kafa birini bulmak gerek sadece bunun içinde erken gidip ev bulup ev arkadaşını ben seçmeyi düşünüyorum en azından şuanlık plan böyle.

Bu müfredatta FİZİK-I,MATEMATİK-I görünüyor neleri kapsıyor acaba? O kadar öğrendik 2 ay daha bakmayıp unutmaya niyetim yok.
  • Günde yarım saat okula gidiş yarım saat okuldan dönüşü göze alın Bornova değil Konakda yaşayın derim :) Bornova öğrenci için fazla lüx :)
  • uaonur32 U kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende öyle düşünüyorum Bornova çok fahiş fiyatlar var yurt ve evde ..konak kampüs metroyla 20 dk burada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

Ben son sıralardan girdim öğrenci yurdu konusunda ekşisözlükte çok kötü şeyler yazmışlar bir ara 3 ay internet falan yokmuş yemek de dahil olmayınca fiyatı pahalı gibi.

Yurtlar da o şekilde sanırım ya iyi değil ya da pahalı.

2+1 ev kiraları 450 den başlıyor 2 kişi kalmak daha mantıklı geldi bana faturalar eşya yemek derken aylık 500-600 tl çıkar gibi adam başı.

Hem de kafan rahat istediğin saatte gir çık.Kafa birini bulmak gerek sadece bunun içinde erken gidip ev bulup ev arkadaşını ben seçmeyi düşünüyorum en azından şuanlık plan böyle.

Bu müfredatta FİZİK-I,MATEMATİK-I görünüyor neleri kapsıyor acaba? O kadar öğrendik 2 ay daha bakmayıp unutmaya niyetim yok.

Buradan bölümden veya hazırlık okursak hazırlıktan birini bulup kalmak iyi olur bence. Evde*

• quote:

Aynen hocam bende öyle düşünüyorum Bornova çok fahiş fiyatlar var yurt ve evde ..konak kampüs metroyla 20 dk burada

konak ı boşver hocam forum bornovanın yanındaki çevre yolunun yanındaki evlerde 2+1 kiralar 400 tl civarı kampüse 10-15 dk yürüme mesafesinde
  • ben birşey sorcaktım ege üniversitesi elektrik m.y.o harç ücreti ne kadardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

konak ı boşver hocam forum bornovanın yanındaki çevre yolunun yanındaki evlerde 2+1 kiralar 400 tl civarı kampüse 10-15 dk yürüme mesafesinde

Edebiyat fakultesine en yakın özel, yurume mesafesi kac dakikadır ?

• Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Sıralama 5670.
  • özel yurtta kalıp mutlu olan pek görmedim çoğu öğrenci köyüne geçmeye çalışıyor öğrenci köyünde yemek olmayabilir ama yemekhanelerde sabah öğle akşam yemeği çıkıyor ve sabah 2lira öğle ve akşam 2,5lira olmak üzere oldukça uygun fiyattan yemek veriyorlar özel yurtlarda 3-4 kişlilik odaların bile 500 lira civarında olduğunu ve yemeklerin çoğu yurtta kötü olduğunu düşünürsek öğrenci köyü oldukça avantajlı oluyor girebilirsen öğrenci köyü kendi evine çıkmadığın sürece en mantıklı çözüm
  • Öğrenci köyündeki 2 kişilik odanın 3 adım atabileceğin büyüklükte olması beni çok daraltıyordu :((

• arkadaşlar ege üniverstesi diş hekimliğini kazandım. ancak ön kayıt yaptıramıyorum. kabul etmiyor sistemde kaydınız bulunamadı diyor. ne yapmam lazım ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.