Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ | 2018 GİRİŞLİLER (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
9
Favori
13.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iki kisi 12k uc kisi 9k fakat 9 aya bolunuyor 1 k da giriste depotizo varmis.uc kisilige bakacagim persembe hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Üç kişilik odalar için aylık bin lira civarına denk bi fiyat söylemişlerdi artı yanlış hatırlamıyorsam bin lira da depozito :) Tek ve iki kişilik odaları da sorma gereği duymadım ben de onlar hakkında bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaircmnsta

iki kisi 12k uc kisi 9k fakat 9 aya bolunuyor 1 k da giriste depotizo varmis.uc kisilige bakacagim persembe hocam.
    hocam 9kyı verdikten sonra egeyurda gitmek daha mantıklı değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 12 Eylül 2018; 0:13:14 >
  • Bu öğrenci köyünün yedekten girme işleri nasıl oluyor biri aydınlatabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yekase2084

Bu öğrenci köyünün yedekten girme işleri nasıl oluyor biri aydınlatabilir mi
    +1 up
  • arkadaşlar geçen sene öğrenci köyünde kaldım istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.

Bunun dışında size basit tavsiyelerim.

-Üniversitede karşınıza bir kız gelip kart mart istermisin şöyle böyle birşeyler saçmalarsa istemiyorum diyin.Ellerinde bi tablet var orda isminizi kontrol edelim kart çıkıyormu diye soruyorlar onuda kontrol ettirmeyin bilgilerinizi bi verdinizmi adınıza kart çıkmış oluyor :D

-Hazırlık sınavını geçmenizi tavsiye ederim.Pek yararlı değil.İngilizceniz sıfırsa gidebilirsiniz ama lisede gördüğünüz ingilizceden farklı bir seviyeye gelmezsiniz.

-Eğer hazırlık okumaya karar verdiyseniz ilk gün size orjinal kitap satmaya çalışacaklar.
    Sakın almayın.Fotokopisini ucuza alırsınız.

-Ege yurda kayıt olan arkadaşlar,orda galiba yemek içinde bir para veriyormuşssunuz kayıt olurken.
    Yurdun dibinde yemekhane var ordan daha ucuza yiyebilirsiniz.Yurdun yemeklerine kayıt olmanıza gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 12 Eylül 2018; 16:30:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yekase2084

Bu öğrenci köyünün yedekten girme işleri nasıl oluyor biri aydınlatabilir mi
    Öğrenci köyünden bir telefon geliyor.Yurt hakkı kazandınız diye.%90 olasılıkla ilk dönem bitince hak geliyor.
    Onun dışında kyk gibi 2.yedek yerleştirme falan gibi birşey açıklanmıyor.

Bu sene öğrenci köyü çıkmadı diyelim,özel yurda kaydoldunuz.Bir sonraki Seneye öğrenci köyünde kalmak için mayıs ayı gibi tekrar başvurular açılıyor.Bu başvurularda çıkma şansı daha yüksek.Bana öyle çıkmıştı.
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    hocam hazirlik sinavinin zorlugu nasil? hazirlikta dersler nasil isleniyor? bir donem okuyup ikinci doneme muaf olma var mi? bu hazirlik kitaplarini almasak hocalarla bir sikinti olur mu? tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Öğrenci köyünden bir telefon geliyor.Yurt hakkı kazandınız diye.%90 olasılıkla ilk dönem bitince hak geliyor.
    Onun dışında kyk gibi 2.yedek yerleştirme falan gibi birşey açıklanmıyor.

Bu sene öğrenci köyü çıkmadı diyelim,özel yurda kaydoldunuz.Bir sonraki Seneye öğrenci köyünde kalmak için mayıs ayı gibi tekrar başvurular açılıyor.Bu başvurularda çıkma şansı daha yüksek.Bana öyle çıkmıştı.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam, teşekkürler.

• quote:

hocam hazirlik sinavinin zorlugu nasil? hazirlikta dersler nasil isleniyor? bir donem okuyup ikinci doneme muaf olma var mi? bu hazirlik kitaplarini almasak hocalarla bir sikinti olur mu? tesekkurler.
    Hocam hazırlık sınavı bence baya kolay bir sınav.Hele de lisede ingilizce okumuşsanız ve biraz grammer kelime bilginiz varsa kolaylıkla geçersiniz sınavı.

Sınav örneklerine burdan bakabilirsin.http://ydy.ege.edu.tr/tr-1373/sinav_ornekleri.html Çok benzer sorular soruyorlar örnek sınavla.

Hocam 2 grup var.Birisinde sıfırdan başlanılıyor.Diğerinde biraz ilerden başlıyorlar.4 ders oluyor.Writing-Reading-Listening&Speaking-Grammar.Sınıflar 18 kişilikti galiba.Dersler sohbet muhabbet havasında geçiyor.

Muaf olma var.Ben yaptım.Sömestır tatilinde muafiyet sınavı oluyor.Ona kayıt oluyorsunuz.Sınav 2 gün sonra yapılacak sınavla aynı zorlukta,yani kolay (bence).Muaf olduktan sonra istersen kaydını dondur,istersen bölümüne başla sana kalmış.

Kitapları almazsan hoca illa git al falan demez.Orjinal almak zorunda değilsin zaten.Sahte fotokopi kitabı ucuza alıp kullanabilirsin.Onun dışında kitap almayıp derse gidersen ,hoca kitapta konu işlerken napıcaksın o senin için sıkıntı olur hoca için değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 12 Eylül 2018; 16:29:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tesekkurler hocam.yarim donemde muaf olursam 1.sinif ogrencisi mi olunuyor yani 2.donemde ardili olmayan dersleri alip devaminda güz döneminde ise 1.donem 2.donem olarak mi devam ediyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altaircmnsta -- 12 Eylül 2018; 16:43:19 >
  • quote:

tesekkurler hocam.yarim donemde muaf olursam 1.sinif ogrencisi mi olunuyor yani 2.donemde ardili olmayan dersleri alip devaminda güz döneminde ise 1.donem 2.donem olarak mi devam ediyor?
    aynen o şekilde.1.sınıflar gibi 2.döneme devam ediyorsun.irregular öğrenci oluyorsun yani.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Hocam erkek kyklar hakkında bilginiz var mı? Çok pis falan midir kampüse uzak midir vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

Hocam erkek kyklar hakkında bilginiz var mı? Çok pis falan midir kampüse uzak midir vs
    Hocam bornova mevlana da bir erkek kyk varmış ve baya iyiymiş ama daha hiç orda kalanla tanışmadım.

Birde baya uzakta erkek yurdu var, adı neydi hatırlamıyorum . Orda kalanlar baya bir yol çekiyormuş.

Daha fazla bilgim yok malesef. Bana çıkmamıştı kyk yurdu. Erkekler bu konuda baya şanssız. Kyk yurt sayısı baya az izmirde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 12 Eylül 2018; 17:34:24 >
  • muafiyet sınavı yerleri hala acıklanmadı yav

• aciklanmis sinav yerleri arkadaslar

• aynen herkese basarılar

• Hazırlık sınavında puana göremi kur belirliyorlar yoksa 70 altı alan herkes a1 seviyesindemi baslıyor bilen varsa bi zahmet bilgilendirse

• Up beyler ev bulamıyoruz eeeev

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.