Şimdi Ara

Egea da arka frenler neden disk değil? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
15.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lounge donanımda arka frenler disk
  • Herhalde en full'ünde var sadece disk'li olanıda gördüm disk'siz olanıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilsion

Türkiye de parçaları birlestiriliyor millet yerli diyor

çoluk çocuğa laf anlatmak nekadar zor.
    iyalyada üretilmiş bi araç diyelim ,sökün bakın bakalım 100 farklı ülkenin parçasını bulursunuz.
    baskı balatası fransız,bujileri japon,enjektörleri alman vb her parçası farklı ülkenin markasıdır.
    italyada montajlanınca italyan oluyorda burada montajlanınca neden yerli olmasınayrıca fiat ın araçlarının çoğu parçası Türkiyedeki fabrikalarda üretiliyor.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Sen anlamıyorsun kardeşim kendi otomobilimizi uretemiyoruz başkasının iş gücünü oluşturuyoruz. Neden herşey Çin malı? Çünkü Çin de iş gücü ucuz. Bizde de yerli otomobil olmayınca iş gücü olarak kullanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

iyalyada üretilmiş bi araç diyelim ,sökün bakın bakalım 100 farklı ülkenin parçasını bulursunuz.
    baskı balatası fransız,bujileri japon,enjektörleri alman vb her parçası farklı ülkenin markasıdır.
    italyada montajlanınca italyan oluyorda burada montajlanınca neden yerli olmasınayrıca fiat ın araçlarının çoğu parçası Türkiyedeki fabrikalarda üretiliyor.

Burda yerli mi yazıyor? Türk malı mı?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Egea da arka frenler neden disk değil?

• hatcback kasasında standart... diskler...
    kullanıyorum ve çok memnunum ferrari masarati arası firen tutuşu var....çünkü o iki markada fiatın...
  • sadece 120 hp dizel olanında vardı galiba, klasik tofaş kafası ne kadar kırparsam kar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lounge donanımda bile kampana, rakibi olduğu markalar çoktan kampana frenleri tarihe gömdü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Burda yerli mi yazıyor? Türk malı mı?
    Bu mesaja eklenen görseller:

HP marka bilgisayar aldım,arkasında made in çin yazıyor

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim egea yerli

• Ezber bozan pabucumun sedanıda ondan

• Senin arka kampana mı disk mi muhterem bana pek tutmuyor gibi geldi.
  • Bildiğim kadarı ile A sınıfında bulunan hyundai'nin en küçük hacimli aracı i10'da bile 4 disk fren kullanılıyor. Bu sebeple C sınıfı bir aracın donanım veya motor seçenekleri ne olursa olsun güven hissiyatı vermesi açısından kesinlikle disk fren kullanması gerekirdi.
    Arkaların kampana olmasının fren açısından araca ne derecede dezavantaj sağlar tam bilmiyorum ama psikolojik olarak insan üzerinde kötü bir etki bırakıyor.
  • yerlimi dedi biri?

cidden yerlimimiymiş?

şaka yapıyor olmalı?

ozaman???

bmw nin arka camı burada üretiliyor yaniii ozaman

evet

evet

BMW de yerli oto.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

hatcback kasasında standart... diskler...
    kullanıyorum ve çok memnunum ferrari masarati arası firen tutuşu var....çünkü o iki markada fiatın...

Bende süperb biniyom ama kendimi A6'da yok yok A8'de, oda kesmedi Porşede hissediyorum, çünkü aynı firmanın araçları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 5 Ekim 2016; 22:29:22 >
  • Fiat.it'den alıntıdır. (05-10-2016 22:50)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 5 Ekim 2016; 23:06:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

bi soru sorduk ne rezıl ınsanlar var gormus olduk burda 5 dakikada Bu kadar karaktersizin bol oldugu forum baska var mı acaba?

Hocam şu forumda bu kadar takım tutan tayfa varken bu cevaplar normal.

Adam bir ton para verip aldığı araçta niye kampana var diyorsun, kendine küfredilmiş gibi üzerine alınıyor.

Allah'ın akıl yoksunu ben bu araca tonla para döktüm, bunun arkası niye disk değil, hani bu aracın çarpışma testi diye soracağına millete laf yetiştiyorlar.

Ben bu forumda başka bir marka için motor zayıf dediğimde, "olsun yollar duble sollamaya gerek yok" diyen beyin yoksunlarını gördükten sonra herşey normal geliyor.

Şizofren hastalığı tanımıyla uyumlu galıba bu insanlar. Hayali olarak bu araba onların gozlerınde en iyi araba oluyor galiba. Burda bırı sorgulayınca da direkt saldırıyorlar falan. Ama ben cok eglendım sagolsunlar :D

• Türkiyedede monte ediliyor o zaman Türk malı.
    Parçalar 100 ayrı ülkede üretiliyor ama Turkiyede birleştirilirse Türk malı Çinde toplanırsa made in china yada italyan malı ?????
    Arkadaşlar yok öyle birşey kendinizi kandırmayın.
    İtalyan şirket Türkiyede iş gücü ucuz diye üretim fabrikalarından birini Bursa da açtı diye yerli malı araba üretmiş olmaz.
    Bu hesaba göre hp Çin malı iphone Çin malı öyle mi?
    Yok öyle birşey arkadaşlar mercedes bmw audi ne kadar yerliyse Fiatta o kadar yerli ucuza işçi buldu Türkiyede insanlara iş verdi diye o marka yerli olmaz.
    Kapitalist düzende firmaların maliyetleri nerede iyiyse orayı seçer yarın bir başka ülke çok daha ucuza çalıştırır ve avrupaya yakındır fabrikayı oraya taşır olay bu. Karar verici kimse neresiyse üretici o dur.
    Tasarım kime ait ise markanın sahibi kimse marka hangi ülkeye ait ise üretilen ürün onundur.
    Fiat hiç mi yerli değil diye sormayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: zgrp

Türkiyedede monte ediliyor o zaman Türk malı.
    Parçalar 100 ayrı ülkede üretiliyor ama Turkiyede birleştirilirse Türk malı Çinde toplanırsa made in china yada italyan malı ?????
    Arkadaşlar yok öyle birşey kendinizi kandırmayın.
    İtalyan şirket Türkiyede iş gücü ucuz diye üretim fabrikalarından birini Bursa da açtı diye yerli malı araba üretmiş olmaz.
    Bu hesaba göre hp Çin malı iphone Çin malı öyle mi?
    Yok öyle birşey arkadaşlar mercedes bmw audi ne kadar yerliyse Fiatta o kadar yerli ucuza işçi buldu Türkiyede insanlara iş verdi diye o marka yerli olmaz.
    Kapitalist düzende firmaların maliyetleri nerede iyiyse orayı seçer yarın bir başka ülke çok daha ucuza çalıştırır ve avrupaya yakındır fabrikayı oraya taşır olay bu. Karar verici kimse neresiyse üretici o dur.
    Tasarım kime ait ise markanın sahibi kimse marka hangi ülkeye ait ise üretilen ürün onundur.
    Fiat hiç mi yerli değil diye sormayın.

Ağzınıza saglık hocam.. Çİnden sonra en dusuk asgari ucrete sahip ulkelerden biriyiz. Avrupanın çini biziz tabiki buraya yatırım yapmak en mantıklısı. Vw fabrikaları kapatıp burda açsaydı en ucuz araba satan firma olurdu dunyada..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.