Şimdi Ara

EĞER AL DERSENİZ YARIN GİDİP ALACAĞIM YARDIM LÜTFEN !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    az yakan demişsiniz ama ford fiesta otomatik araç bakıyorsunuz.şehir içi 9-10 lt yakar diye düşünüyorum.gerçi lpg de var sanırım ve siz lpg de kullanacaksınız.
    bütün bunlar haricinde,arkadaşların da dediği gibi,bu fiyat fazla sanırım.aynı aracdan biz antalyada 3 hafta önce bulduk 34.500'e).daha biz pazarlık yaparken konyadan birisi geldi aldı ve gitti.(piyasası da 37-38 bence)
    yine de içinize siniyorsa alın tabi ki.
  • Sıfırı 49 lira arada 5 yaş ve makyaj var. Ben olsam almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat gerçekten pahalı kardeş..
  • Otm. olması avantaj ama 5 senelik araba. Bu sürede ESP standart oldu. Otm. şanzımanın değeri de 3-4 bin gibi görünüyor fiyat listesinde.

İkinci el arabanın ekspertiz, evrak, her değişim parçasnın yarı ömründe olması derken görünmeyen masrafı en az ~2bin zaten. Satarken de üçüncü el olacak, sonra garantinin de değeri var, bunları eklemedim.

Herkesin kendi fikridir ama bence değmez. 4, 5 daha ekletyip 0km Fiesta alırdım. 96 yerine 82 beygir olsun, yeni olsun. 1.25 motorla yeni olmasına rağmen MTV de aynı olur. Otm. isteniyrsa, fiyat 50'ye yaklaşır ama uzun vadede yine daha avantajlı bence.
  • Bir Bartınlı olarak bildiğim bir şey varsa Karabükten araba alınmaz.. Arabalarına bakmazlar , bakımlarını ihmal ederler hor kullanırlar , trafikte 78 plaka gördümmü uzak duruyorum , şoförlükleri berbattır.Trafikte saygı yoktur, .
  • 40 a dizel focus hb ler var ben olsam focus alırdım
  • Sakın almayın. Bende 2012 tdci fiesta var. Trend paket. Piyasası 34 dolaylarında. Tamam otomatik şanzıman ve donanım avantajı var fakat dizel bile değilken arada 6 bin fiyat farkı abartı.
  • Biraz bile performans beklentin varsa uzak durmalısın.
  • Biraz daha araba-model araştırması yapmalısın bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 46 ya güncel kasası var
  • Plaka niye kapalı ?

• 32 civarına bırakıyosa neden olmasın.

• Merhaba.
    2005 model 112.000 km de Astra (H kasa) 1.6 Elegance Twinport
    23.500 TL

Aracın toplamda 33.000 TL' lik hasar kaydı var ama kasko olabiliyormuş.
    Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • SADECE 2.300 KM'de BOYASIZ,ACTİVE,OTOMATİK,KAHVERENGİ,SIFIR GİBİ
    İlan No: 228165333
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sadece-2.300-km-de-boyasiz,active,otomatik,kahverengi,sifir-gibi-228165333/detay

Hocam 5 lira daha çıkarsan hem yeni kasa hemde 0 km leri var

• 1.5 ay önce 2012 1.4 dizel 61 binde tramerde kaza olmayan sadece kapıda boya olan fiesta trend i 34 bine aldım (tavan hariç boyalı 2004 corsa 1.4 benzinli + 14 bin tl) bu arkadaş abartmış sanki.
  • Alma

• Suraya bak arkadas ya dusuk segment arabaya 40 000 demis adam bir de benzinli ne dyeyim yuh…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat günceldir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.