< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Eğer bu netlerde değilsen ilk 20k yi unut (3. sayfa)
-
-
tyt 85-100 ayt hatırlamıyorum çok ama gene ayt 50si vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100net100k -- 6 Ocak 2022; 22:9:54 > -
ydt ilk 100 deneyeceğim ben de
-
Cok guzel olur hocam ,benim tyt 24 cekemem gibi pek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vip fizik bir videosunda 4-5 saat uyuyun diyordu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hsjsjskekosodkdkskmsemms
8 saat uyuduğu halde dershanede uyuklayan ben...
Yutubcuların çoğu boş. Nasıl çalışması gerektiğini başkasından dinleyen kişi kapasitesinin tamamını kullanamaz. 7de kalkma 12de kalk. Her gün oyun oyna sosyal medyada takıl. Günde birçok ders çalışmak yerine tek ders çalış. Bunlar başarıya engel değil bence.(Sayısal ilk 100 makine gibi reisler hariç)
Telegrami silmek zorunda kaldim knk.Bi insta bi donanimhaber kaldı sosyal medya anlamında.
aynen hocam istanbuldayım teşekkürler
-
Öncelikle çok geç cevapladım kusura bakma. Benim de moralim bozuluyordu geçen sene. Sadece konuları öğrenmeye çalış merak etme yaparsın. 40kyı bırak ilk 10k ya bile girersin. Ben 22k ya girdim çünkü nisandan sonra adam akıllı çalışmaya başladım. Hatta geçen yıl 25 mart civarlarında ayt denemesi olmuştuk 38 net yapmıştım düşün. Ben yaptıysam herkes yapar.
-
Say
-
nereyi yazdınız hocam
-
Mezuna kaldım hocam. Daha iyisini yapmak için
-
anladım,başarılar hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: küllerindendoğmak
Bu mesaj silindi.Hocam 30 bile yapmıyordum. Muhtemelen 25 falandı. Geçen yıl ocak ayında gerçekten berbattım ve 100k zor yaparım diye düşünüyordum. Matematik 15 falandı. Çünkü konu eksiğim çoktu. Fen de 10 falandı işte. 25 falandı ayt.
-
Sağol hocam sana da
-
Hocam son özdebire girdiniz mi nasıldı?
Yok hocam burdaki kurumda tödere girdim. Özdebire girmedim. Ama töderle özdebir yakın seviyelerde olmuş galiba aldığım duyumlara göre. Orta seviye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X