Şimdi Ara

eğer rakipte 1 tane oyuncu oynatma hakkınız olsaydı kimi seçerdiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burak'i koyardim orda ne yaptigi umrumda degil sadece bizde oynamasin yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip defansa dany i koydunmu tamamdır. Eğer hocayı göndermek istiyorsan danyi kendi takima al sorun çözüldü. 2. tercihim tuncay şanlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alex. Rakipte oynacak olsa da yeterki oynasın.
  • Dany Dany Dany

• Qral Burak Yılmaz a.k.a. the last system destroyer

• öyle berbat oynayan çıksın gitsin takımdan nerede oynarsa oynasın diyeceğimiz adamları bu sezon ya sattık ya da kiralık gönderdik.. açık konuşayım kimseyi göndermezdim..
  • la burakla selcugu secmesek de oynarlar, ben takimin etkili oyuncusu muslerayi cikarip erayi secerdim

• Valla bizden göndersem Sezer'i bir de Süzen'i gönderirim adamlar artislikten top oynayamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

öyle berbat oynayan çıksın gitsin takımdan nerede oynarsa oynasın diyeceğimiz adamları bu sezon ya sattık ya da kiralık gönderdik.. açık konuşayım kimseyi göndermezdim..

Sen göndermeyeceksin zaten. Rakip takımın kadrosundaki isimleri değişeceksin veya onların yerine istediğin oyuncuyu yazacaksın sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

öyle berbat oynayan çıksın gitsin takımdan nerede oynarsa oynasın diyeceğimiz adamları bu sezon ya sattık ya da kiralık gönderdik.. açık konuşayım kimseyi göndermezdim..

Sen göndermeyeceksin zaten. Rakip takımın kadrosundaki isimleri değişeceksin veya onların yerine istediğin oyuncuyu yazacaksın sanırım.

hmm.. gsde muslerayı çıkartır erayı koyar sizde de diego yerine selçuk şahin.. veya sowu çıkartıp yine selçuk falan ne bilim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

sizde de diego yerine selçuk şahin..

FBJK diyorsunuz bir de.

• Rakibe bir ilk 11 kurarım, o derece.
  • Kazma Burak'i koyardim.

• Selçuk-oğuzhan

yada

Burak-Webo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.