Şimdi Ara

Eğer Rusyadaki Türkler silahlı bir terör örgütü kursa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Eğer Rusyadaki Türkler silahlı bir terör örgütü kursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruslar Türkler gibi aptal değil düşmanlarına taviz versin.Örnek PKK ilk eylemini 82'de yaptı Turgut Özal dönem başbakanı "birkaç çapulcudur" dedi ve bıraktı eğer zamanında müdahale edilseydi bunlar olmazdı.Ama Rusya öyle mi?Hadi yiyorsa.
  • Ciddi bir dış yardım ve doğru coğrafi bölgede bir örgüt kurularak Rusya yıpratılabilir.
  • Arminius kullanıcısına yanıt
    Hayatını yaşıyolarda geçmişte yaşadıkları zulümü herkes biliyo senin baban deden türlü işkenceye maruz kalsa vatanına bağlı kalabilirmisin

• Katılıyorum yazdıklarına yani tam mesela kazakistanın kuzeyinde kurulsa diğer özerk ve muhtar cumh. Gizliden desteklese gibi tam anlatamadım ama

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Ciddi bir dış yardım ve doğru coğrafi bölgede bir örgüt kurularak Rusya yıpratılabilir.

Hemen de yıpratmış koca ülkeyi, Birde taktik vermiş, silah Ve mühimmat olarak ne kullanalım stratejist arkadaşım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezar312 kullanıcısına yanıt
    Tamam öylede sonuçta örgüt yani nerde olacağını nerde bomba patlatacağını nerde eylem yapacağını abd yada rusya bile bilemez gerçi çoğu örgütün abisi abd de

• quote:

Orijinalden alıntı: BozkurtCM

Katılıyorum yazdıklarına yani tam mesela kazakistanın kuzeyinde kurulsa diğer özerk ve muhtar cumh. Gizliden desteklese gibi tam anlatamadım ama

Valla böyle bir yapıdan muakkak ki rusyanin haberi olur. Hem SSBC den sonra kurulan devletler kendi silahlarını uretebiliyor mu? Eğer uretebiliyor bir nebze. Ama rusya bunu öğrendiği anda çöker başlarına. Tabi turklerin sayısı da az değil. Eğer dünya dokunmaz ve Türkiye destek verirse belki. Bilmiyorum :D yanı çeçenler bile kök sokturmus. Bizimkilerde bir şeyler yapabilir.

• Mesela pkk yı bizi yıpratmak için besliyorlar ya Türkleride rusyaya darbe vurmak içinde besleyebilir bazı ülkeler olamazmı

• Putin bombalardı, siz Rusya'yı Türkiye mi zannettiniz, gözünün yaşına bakmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

Yakında öyle planım var rusyada eski osmanlıyı kuracağım örgütümüzün adı sonçerililer

HAYDİ OSMANLI TORUNLARI HEP BERABER TEKBİİİİRRRR

ALLAAHHUAKBAAARR

Emrindeyim Führerim

• Rusya federasyonu içinde bir oblasta dahil olup kendine bizim algıladığımız manada Türk diyen kim var ?

Birazcık tarih okuyun beyler Rusya bunları asimile etmek için onlara farklı isimler koymuştur sen Türksün değil sen Kazaksın, Kırgızsın, Tuvasın demiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Rusya federasyonu içinde bir oblasta dahil olup kendine bizim algıladığımız manada Türk diyen kim var ?

Birazcık tarih okuyun beyler Rusya bunları asimile etmek için onlara farklı isimler koymuştur sen Türksün değil sen Kazaksın, Kırgızsın, Tuvasın demiştir.

İsabetli bi cevap oldu gerçekten Türkü Türke düşman yapabiliyolarsa kurulcak bi örgütüde engelleyebilirler yani sanırım bu iş birazda kültürle alakalı mesela osmanlı zamanında kürtler asimile edilseydi böyle bi oluşum dış desteklere rağmen oluşmazdı oluşsa bile bu denli destek bulamazdı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.