Belki de forum tarihinde bir ilke geçebiliriz diye düşünüyorum. Konuyu tamamen ciddi ciddi düşündüğüm için açıyorum.
Öncelikle konuyu tam olarak açmam gerekirse, millet şampiyon olursa sokaklara çıkıp kutlayacak ben de diyorum biz de forumda bir çeşit koreografi tarzı şeyler yapalım kendi çapımızda. Bu nasıl olacak derseniz, gerek açılan başlıklarla, gerek açılan konuların içeriğindeki süslü yazılarla-şekillerle-resimlerle, smiley'ler ile veya da not defterinde klavye karakterliyle yapılan güzel şekiller olabilir. Örnek çoğaltılabilir. Yani demek istediğim klavyemizin ve forumun kullanıcılara verdiği tüm imkânlar çerçevesinde güzel bir kutlama yapılabilir diye düşünüyorum forumda. Neden olmasın ki?
Şimdi bu durumla ilgili benim kafamda 1-2 tane düşündüğüm koreografi var. Bu işi yapmak için gerçekten cıvıtmayacak ve ciddi olabilecek Fenerli arkadaşları liste olarak buraya ekleyeceğim. Daha sonra hepsine tek tek P.M. ile "Msn" adresimi yollayacağım ve "groupsim" denilen ortak sohbet bölümünde bu konuyla ilgili fikirlerimizi sunup, plan yapacağız. (( Daha doğrusu böyle bir ortam düşünüyorum. ))
Gerçekten istekli tüm Fenerbahçeli arkadaşlarımızı ekleyeceğim.
Son olarak belirtmem gereken bir şey var. Yapacağımız kutlamada / koreografide kötü bir içerik olmayacak, fakat buna rağmen forumu kirletmek dolayı adminlerden 3 ila 7 gün arasında forumdan veya bölümden uzaklaştırma cezası alabilme ihtimalimiz olduğunu düşünüyorum.Yani bunu biraz da göze alabilecek kişileri düşünüyorum. Benim için fark etmez."Nasıl olsa Fenerbahçe'm şampiyon oldu umrumda olmaz."diyorum. (( Eğer şampiyon olursak böyle düşüneceğim daha doğrusu. ))
Bu iş için özellikle Cuma akşamı ve gecesini uygun görüyorum uzun uzun görüşmek için.
İnşallah şampiyon olursak forumda koreografiyi yaparken yine timsaha gelip rezil olmayız, diyerek sözlerimi bitiriyorum.
asosyalliğin bukadarı çık dışarda eğlen
quote:
Orijinalden alıntı: Hüseyin**
asosyalliğin bukadarı çık dışarda eğlen
Arkadaş eğlenmeyeceğimi kim söyledi? Zaten ben direk maç biter bitmez yapalım demiyorum. Belki 1 saat sonra belki 2-3 saat sonra belki de ertesi gün.
Ekle beni
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
Ekle beni
Pm gönderdim hocam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme