EgeTech Güvenilirmi?
-
-
Merhaba, Güvenilir firmadır fakat şuan virüs olaylarından ötürü kapalılar hizmet vermiyorlar. Kayıt konusunda ile Egetech cihazlarına uzak bağlantı ile biz yardımcı oluyoruz ücretsiz şekilde. Tekrar hizmete girdiğinde gönül rahaatlığı ile alabilirsiniz -
whatsapp üzerinden ve sahibin*en üzerinden mesaj attım fakat geri dönülmedi ayrıca ürünlerin kendine ait resmi yok nasıl güvenebiliriz lütfen measjlarıma geri dönebilirmisiniz -
Bende merak ediyorum güvenilir mi -
inan ben daha çok öğrenmek istiyorum fakat kimse bilmiyor galiba -
Dediğim gibi şuan kapalılar virüsten dolayı. -
Satış yapılmıyor şuan yani , sahibinden deki ilan tarihleri ve fiyatları da eski tarih olması lazım. -
adresleride tam olarak yok ama -
Ben de merak ediyorum sattıkları cihazlar orijinal mi diye. -
arkadaşlar oradan redmi note 8 almak istiyorum 1250tl alınırmı alınabilirmi güvenilirmi lütfen biri yazsın -
yani bu zamana kadar hiç duymadım, emin de değilim -
hiç alan yokmu oradan yahu? -
Kardesim demekki yok. 250 lira cebimde kalsın diye dolandırılmaya gerekte yok. Biraz fazla verin iciniz rahat olsun. Bu kadar didik didik ditmeyin. Sonra siz üzülürsünüz -
bro haklısın ama işte çıkmıyor bende uygununa kaçmaya çalışıyorum eldeki bu yapçak birşey yok forumdaki bir üyenin arkadaşı almış 2 aydır kullanıyormuş bende iyice emin olmak istiyorum -
Aldın mı buradan -
emocan güvenilir 3 cihaz aldım aynı haftada. tek sıkıntıları şarj cihazları kutudan çıkan değil syrox diye bir marka yolluyorlar. -
Güvenilir galiba.. upp -
Bende buradan cihaz aldım Beylikdüzü şubesine gittiğinizde telefoncu beklemeyin ofis ortamında karşılıyorlar sizi ilgi alaka 0(sıfır) siz sürekli soru soruyorsunuz onları zorla konuşturuyormuşsunuz gibi oluyor ordaki arkadaş sanki orada zorla çalıştırılıyormuş gibi davranışlar sergiledi telefonun açılış ve kullanılması ile ilgili videoyu bile gönderirken yanlış numara verdi. sahibinden.com da ilanlarını görerek aradım görüştüm 3.400 tl ye anlaştık ben işimden çıkıp onların dükkanına pardon ofisine geçmem 1 saat sürdü o süre zarfında orada zorla çalıştırılıyormuş gibi davranış sergileyen arkadaş abi dolara zam geldi dedi 3.450 tl dedi bende param olmasına rağmen 3.400 tl ye aldım pişman mıyım değilim 50 tl 50 tl dir. velhasıl kelam telefon güzel aklımdaki soruları kendileri zorla cevaplamasına rağmen güzel bir alışveriş oldu ama ticaret ahlakında zayıflıkları vardı. şimdi burdan orada çalışan arkadaşlar diyecek ki ulan p.zevenk 3400 tl ye iphone 11 kalitesinde telefon alıyorsun birde bize çamur atıyorsun diyebilirler haklılarda ben sadece yaşadığım tecrubeyi paylaşmak istedim hayırlı işler. bu arada verginizi verin orjinal telefon kullanın
-
Sahibinden bir ton paylaşımda bulunmuşlar aradık bir telefon için var dediler 2100 TL anlaştık malum olan yere geldik aradım sizi bu cihaz bu fiyat o cihazdan elimizde yok nasıl yani var ama 2500 TL telefonda anlaştım kimle konuştunuz sizinle ben değilim bilmem ne beyfendi sizdiniz bu cihaz bu fiyat kayıdı yapılmış kutulu sıfır ürün yok öyle bir cihaz üslup rezalet agizinda yemek benimle konuşmaya çalışıyor karşımda şımarık patron çocuğu hareketleri neyse cihazı almadık tabi kayıt icinde başka bir yere gönderiyorlar bilmem ne çıkarken kolay gelsin diyorum he eyvallah böyle rezillik görmedim denemek isteyen buyursun denesin sırf faydam dokunsun o gittiğin 19km yol acısına yazıyorum inanmayın yazılı bir şekilde fiyat fotoğraf almadan gitmeden 1 saat önce arayın netleyin yazılı bir şeyiniz olsun elinizde diyeceksiniz sen niye yapmadın yaptım o şımarık hallerini hiç yoktan firmaya iade etim başka müşterileri var iken denemesi bedava inanmayan gitsin
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık ses az çıkıyor
- powerbank şarj etmiyor
- xiaomi güncelleme kapatma
- xiaomi 13 pro imei atılıyor mu
- xiaomi volte açma
- android 14 alacak xiaomi telefonlar
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- xiaomi 15 ne zaman çıkacak
- redmi note 12 ne zaman çıktı
- snapdragon 8 gen 4 telefonlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X