Şimdi Ara

Eğitim Birliği. MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
15.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğitim Birliği MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA

Esas Birliği GAZİMAĞUSA MRK.K.LIĞI / MAGOSA / MAGOSA

Selamlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juann0303 -- 25 Temmuz 2016; 0:48:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne la ustaya kıbrısa yollamışlar hep. yeni manisa bura demek:) ben ikisinide mebs de yaptım. bizim zamanımızda mebs de kalıyorlardı yada ankara içine dağılıyorlardı. iyiki öyleymiş. alışıyor bir süre sonra insan;)

• Bilet hazır 5 gibi teslim olacağım.

• Eğitim Birliği MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA
    Esas Birliği 16 NCI MKNZ.P.TUG. KH. / DİYARBAKIR MERKEZ / DİYARBAKIR
    Anlaşılan bir Diyarbakır sadece bana çıkmış. Hakkımızda hayırlısı.
  • Bana da kıbrıs 28.mekanize p.tüm.mebsbl magosa çıkmış

• bay büyük kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı ama tek fark ben de sadece 28.mekanize p.tüm mebsbl magosa yazıyor daha fazla ayrıntı yok sendeki gibi.

• _OlguN_ kullanıcısına yanıt
    28inci mekanize p.tüm mebsbl Magosa yazıyor usta birliğinde. Nasıl bir yer bilgin var mı? Muhabere sınıfıymışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mu.ac.er.Hakan

28inci mekanize p.tüm mebsbl Magosa yazıyor usta birliğinde. Nasıl bir yer bilgin var mı? Muhabere sınıfıymışım.

Esas sınıfın muharebe ise güzel.
    Fakat iyi bak. Mebs yazıyor diye olmaz. Sınıfta piyade mi yazıyor muharebe mi ?

Mağusa (Magosa olarak yazılıyor dediğim gibi oku orada) çok uzak ve ters yerde. Fakat denize sıfır . MAğusada ki birisi lefkeye güzelyurta gelemez. Çünkü 3 saat araç değiştirmesi lazım bu da çarşını yakar.
    Sen hep Lefkoşa ve mağusada takılacaksın. Belki girne de olur.

Mağusada sıkıntı komuta kademesi. Biraz zorlu geçiyor. Su sorunu olabilir. Duş alacak suyunuz gelmeyebilir. Gelse de tuzlu olur.
    Ben güzelyurttaydım. Asla su sorunu yoktu. Fakat lefkoşa alev dağı ve mağusada arkadaşların "bazıları" su sorunu ciddi diyordu. Şansına. Merkez tümende olduğun için şanslısın. FAKAT SINIFIN MUHABERE ise. kağıdını iyi oku

Sınıf kısmında muhabere yazıyor . Tekrar tekrar baktım  Eğitim Birliği. MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mu.ac.er.Hakan

Sınıf kısmında muhabere yazıyor . Tekrar tekrar baktım  Eğitim Birliği. MEBS OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI / ANKARA MAMAK / ANKARA

hakkıyla verilirse işin masada oturup evrak işleri yapman lazım.
    sınıfın karşılığı budur..

Nasip meselesi,hakkımıza hayırlısı olur inşaallah. İlgilendiğin ve cevap yazdığın için teşekkür ederim.
  • Selam millet bir arkadaşım kısa dönem olarak buraya gidiyor.

Ben askerliği yapmadım kasım da gideceğim ama yeri gördüm özel kuvvetler komutanlığı subaylık sınavım için gitmiştim. Güzel yer.

Şimdi sorum şu arkadaş 29 temmuz da katılması gerekiyor. Ama çocuğun 5 ağustos da yani bir hafta sonra öğretmenlik alan sınavı var.

Ne yapması gerekiyor yardımcı olabilecek var mı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.