Şimdi Ara

Eğitim Setleri ve Kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
9.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Tüm set ve kitaplar

13-Görseleğitim - Php ile satır satır kodlamalı ETicaret Seti
    16-Snalöğretim - Php eğitim seti
    1-Seçkin - Adan Zye Php - 35TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhansti -- 22 Kasım 2017; 12:6:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. AE CS3, Flash CS4-5 ben de var. Sınav hazırlıkları dolayısıyla açıp izleyemedim. Autocad ve 3D SM ile ilgilenmiyorum. Photoshop CS5 için 35 TL fiyat belirlemişsiniz. Fiyatı fena değil ama ben o fiyatı veremem. Ben en fazla öğrenci olduğum için size 20 TL verebilirim. Kargo bana ait olacak. Toplamda 25-27 civarı tutacak. 10 TL için olmuyorsa kalsın. Siz bilirsiniz.
  • zaten sitedeki fiyatının çok çok altına veriyorum. bu da çok geliyorsa birşey diyemem tabi iyi alışverişler.

• Evet nerdeyse yarı fiyatına veriyorsunuz. Ama ben mesajımda da belirtiğim gibi öğrenci olduğum için ve aldığım harçlıktan en fazla bu kadar ayırabildiğim için bir teklif sunmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin93 -- 25 Ocak 2012; 2:05:15 >
  • Tekrar merhaba arkadaşım. Seti 30 TL'ye alırım ama kargo sana ait olur. PTT Kargo ile gönderirsen ödeyeceğin miktar 5 TL civarında olur. Sete ihtiyacım var. İnternette istesem Photoshop ile ilgili bir sürü doküman bulurum ama öğrenmişken sağlam bir kaynaktan öğrenmek istiyorum. Umarım teklifimi geri çevirmezsin. Eğer kabul edersen setle ilgili kısa bir görüşme yapalım. Kabul etmesen de canın sağolsun :)
  • Maalesef tanıdığım kimse yok. Mezun olduktan sonra herkes çil yavrusu gibi dağıldı. Yer değiştirdiğim için oturduğum yerde kimseyi tanımıyorum. Ama sahibinden.com'da alışveriş yaptığım bir abi vardı. Ondan Flash CS4-CS5'i almıştım. O da bana Flash'ın kendisini sarmadığını 3D SM'e geçmek istediğini söylemişti. Faturayı atmadığım için üzerinde telefon numarası yazıyordu. Sana telefonunu veririm ararsın. Eğer şanslıysan daha almamışsa 3D SM setlerini senden alır. Bana gelince teklifimi kabul ettiğin için teşekkür ederim. 30 TL hazırlıyorum. Şimdi setle iligili birkaç bir şey sormak istiyorum. Gerçi siz ilanı yayınlarken cd'lerin üzerinde herhangi bir çizik yok diye söylemişsiniz. Ben tekrar onay almak için sormak istedim. CD'lerin hepsi çalışır vaziyette olup lisans numarası DVD'nin içinde değil mi? Benim ilanı görünce ilgilendiğiniz için de ayrıeten teşekkür ederim. Sizin ilanı görseydim konu da açmazdım. :) Bir tek Illustrator kaldı. İnş. olan ve satmak isteyen biri çıkar da onu da alırım. Tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin93 -- 25 Ocak 2012; 14:05:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyin93

Maalesef tanıdığım kimse yok. Mezun olduktan sonra herkes çil yavrusu gibi dağıldı. Yer değiştirdiğim için oturduğum yerde kimseyi tanımıyorum. Ama sahibinden.com'da alışveriş yaptığım bir abi vardı. Ondan Flash CS4-CS5'i almıştım. O da bana Flash'ın kendisini sarmadığını 3D SM'e geçmek istediğini söylemişti. Faturayı atmadığım için üzerinde telefon numarası yazıyordu. Sana telefonunu veririm ararsın. Eğer şanslıysan daha almamışsa 3D SM setlerini senden alır. Bana gelince teklifimi kabul ettiğin için teşekkür ederim. 30 TL hazırlıyorum. Şimdi setle iligili birkaç bir şey sormak istiyorum. Gerçi siz ilanı yayınlarken cd'lerin üzerinde herhangi bir çizik yok diye söylemişsiniz. Ben tekrar onay almak için sormak istedim. CD'lerin hepsi çalışır vaziyette olup lisans numarası DVD'nin içinde değil mi? Benim ilanı görünce ilgilendiğiniz için de ayrıeten teşekkür ederim. Sizin ilanı görseydim konu da açmazdım. :) Bir tek Illustrator kaldı. İnş. olan ve satmak isteyen biri çıkar da onu da alırım. Tekrar teşekkür ederim.

Tüm setler kutusunda aldığım gibi durmakta. Lisans Kodları kutunun içine yapışık vaziyette. Kendim çalışırken cdlerin nero ile imajını alıp deamon tools ile çalışırım yani her çalışmada cdyi takıp iş yapmam. Cdler bende iken sadece imaj almak için dvdroma takılmıştır. onun haricinde kutusunda masum masum duruyor.:)

• iyi günler ben Asp.net eğitim seti + kodlab asp.net kitabını almak istiyorum fakat fiyatı bana göre firaz fazla acaba 40 tl ye göndermeniz mümkünmü bende öğrenciyim sete ve kitaba ihtiyacım var kargo bana ait olcak teşekkürler.
  • pm
  • pm cevapladı.

• 1 - 13 ve 14 teki ürünler tarafımdan alınmıştır.
  • 12.ürün tarafimdan satın alınmıştır.
  • Kargoyu az önce aldım, kitaplar da set de aynen arkadaşın belirttiği gibi. Ayrıca ilgili, dürüst ve güvenilir bir arkadaş. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narcosis

Kargoyu az önce aldım, kitaplar da set de aynen arkadaşın belirttiği gibi. Ayrıca ilgili, dürüst ve güvenilir bir arkadaş. Teşekkürler.

Teşekkürler. Güle güle kullanın.

• gözünü kapalı alışverişinizi yapabilirsiniz,arkadaşın söylediğinden eksiği yok fazlası var:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetveli

gözünü kapalı alışverişinizi yapabilirsiniz,arkadaşın söylediğinden eksiği yok fazlası var:)

Teşekkürler. Güle güle kullanın.

• Kargoyu dün aldım kesinlikle setin birşeyi yok allah gökhan beyden razı olsun...
  • Kısmetse salı günü Python kitabını alıyorum arkadaştan.
  • Çok iyi bir satıcı sözünün eri 2 kitap gönderdi 2 side gıcır gıcır sağolsun
  • linux kitabını almak istiyorum ankara dayım elden alabilirim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.