Şimdi Ara

Eğlenceli PART TİME iş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malum okullar kapandı bir çok kişi iş arıyor yazın çalışıp harçlık yapım falan muhabbeti oluyor o yüzden konuyu açma gereği duydum ki elaman açığımız var

Öncelikle ben bu işi 4 yıldır yapıyorum iş berbat ve söylediğim gibi olmasaydı ben bu kadar yapmazdım . işi anlatacak olursam iş extra garsonluk türkiyenin en ünlü otellerinde yalılarında garsonluk . başlıkta eğlenceli dememin nedeni işin sıkıcı olmaması her zaman bir hareket halindesiniz ve işler genelde düğün parti nişan v.s işler olduğu için sıkılmıyorsunuz zamanın nasıl geçtiğinin anlamıyorsunuz çalışma saatleri oldukca uygun öyle 10 13 15 saati falan bulmaz ve bu işin asıl konusuna gelirsek yani maddi kısmına işte çok güzel para var günlük en az 50 tl ve bu işin en güzel yani tip yani bahşiş yaz aylarında para kaynağının ta kendisi diğelimki iş uzadı saat başına para alıyorsunuz servis ve yemek şirketten eve servislerle bırakılıyosunuz işe başladığınız gün sigortalısınız öyle 2 3 ay bekle gibi laflar yok ( oteller sigortasız elaman çalıştırmadıkları için şirket mecburen günlük sigortanızı yatırıyor ) anlatılacak ayrıntılar var ama ilgilenen arkadaşlar bana ulaşın daha ayrıntılı anlatırım eğer iyi sayıya ulaşırsam yani burdan iyi bir başvuru olursa kendi kadromu kurup DH ekibi olur ve bir çok işe beraber gideriz

• İstanbuldaysan siviltoplumorgutlerine bak greenpeace af örgütü doğal hayatı koruma vakfı ve unicef iyi para alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick-entry uyumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.F.O

İstanbuldaysan siviltoplumorgutlerine bak greenpeace af örgütü doğal hayatı koruma vakfı ve unicef iyi para alırsın

Anketörlük dimi bunların hepsi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

quote:

İstanbuldaysan siviltoplumorgutlerine bak greenpeace af örgütü doğal hayatı koruma vakfı ve unicef iyi para alırsın

anketörlük diye geçmiyor yüz yüzeci diye geçiyor her kurumun yaptıgı kampanyalar var onları karşındaki insanlara anlatıyosun ve sonunda kampanyaları yürütmek icin cüzzi rakamlarda destekci olmasını istiyorsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

quote:

anketörlük diye geçmiyor yüz yüzeci diye geçiyor her kurumun yaptıgı kampanyalar var onları karşındaki insanlara anlatıyosun ve sonunda kampanyaları yürütmek icin cüzzi rakamlarda destekci olmasını istiyorsun

kısacası milleti kandırıyosun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.