Şimdi Ara

Eğlenceli zaman geçirmek için Extreme Sro,120Cap--Başlangıçta 1m Silk Hediyemiz !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
15.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silk verdikleri doğru fakat ben bu konuyu kopyala yapıştır yapmadım birçok şeyi ekledim , türkçe hale getirdim ve server son durumu 120Lv geliyor, bunuda eklicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicke -- 18 Mart 2012; 20:52:41 >
  • Server ilk olarak 120Lv Olucak ardından 13D Gelicek , Şuan Update yapılıyor.Lv 120 De eğlenceli vakit geçirmek için herkesi bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicke -- 18 Mart 2012; 20:52:24 >
  • Lv 120 geldi buyrun sizide bekleriz
  • 1m Silk Herkese Bedava.. Buyrun dolduralım serverı ve eğlenceli vakit geçirelim.
  • Türkçe olsaydı açıklama daha dikkat çekici olur dostum en kötü translate terk yap kokain
  • Sürekli invalid security code yazıyor kayıt olmuyor
  • Girdim ama 1m silk yok :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feagty -- 1 Nisan 2012; 10:39:04 >
  • 1m Silk Charı açtığınızdan sonra yükleniyor.Şuanda charınızda yüklenmiştir muhtemelen.Bi bakarsanız.
  • Eski mesajımı gördümde garip oldum oynadığım sw checkken zaman geçsin diye indirmiştim. Üstünden 2ay 1 gün geçmiş şuan swdeki en iyi wizzim ^^ Gelmeyi düşünenlere seve seve yardım ederim gerçekten çok kaliteli bir server.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss01

Eski mesajımı gördümde garip oldum oynadığım sw checkken zaman geçsin diye indirmiştim. Üstünden 2ay 1 gün geçmiş şuan swdeki en iyi wizzim ^^ Gelmeyi düşünenlere seve seve yardım ederim gerçekten çok kaliteli bir server.

birazdan oyunda olacağım ve büyük ihtimal OutOfLimits adlı karakter ile oynayacağım. Yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wakisazhi

quote:

Eski mesajımı gördümde garip oldum oynadığım sw checkken zaman geçsin diye indirmiştim. Üstünden 2ay 1 gün geçmiş şuan swdeki en iyi wizzim ^^ Gelmeyi düşünenlere seve seve yardım ederim gerçekten çok kaliteli bir server.

birazdan oyunda olacağım ve büyük ihtimal OutOfLimits adlı karakter ile oynayacağım. Yardımlarınızı bekliyorum

Kusura bakma dh de fazla takilmadigimdan görmedim mesajını yarın saat 16 ile 23 arası oyunda olursan DmP_ adlı karaktere pm atarsan seve seve yardım ederim. Başka gelmeyi düşünen arkadaşlar olursa yarın belirttiğim saatlerde pm atarsa eğer sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet başlamayı düşünenler için up. Hertürlü yardımda bulunurum.
  • quote:

Evet başlamayı düşünenler için up. Hertürlü yardımda bulunurum.

120 cap olan sw da mısın? Başlamayı düşünüyorum.Maksadım yardım istemek değil sadece ortam olsun yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

120 cap olan sw da mısın? Başlamayı düşünüyorum.Maksadım yardım istemek değil sadece ortam olsun yeter

Evet orda

Bende ordayım wizz'i bota attım para kasmaya çalışıyorum

• ben 100 olanı indirdimde silk felan vermedi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

quote:

quote:

Evet orda

Hangi botu kullanıyosunuz? Mbotu açmayı deniyorum ama her seferinde SRO Folder i baştan seçtiriyo açarken.Açtığımda da start client diyince tepki vermiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet orda

Hangi botu kullanıyosunuz? Mbotu açmayı deniyorum ama her seferinde SRO Folder i baştan seçtiriyo açarken.Açtığımda da start client diyince tepki vermiyor

MBot.

• quote:

MBot.

bende dediğim gibi oluyor
  • SroKing kullanıcaksınız mbot çalışmaz ki bunda vsro data değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wakisazhi

quote:

Seni şimdi hatırladım moon+17 staff basmıştın :) Ayrıca 120 cap olanda mbot çalışıyor 100 olanda sroking. Yeni charım _DmP pm atabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.