Bildirim
EGLENCELIK (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Tek ihtiyacınız..............para kardeş. İddaa falan oynayın -
quote:
Orijinalden alıntı: FRoGKaTa
Tek ihtiyacınız..............para kardeş. İddaa falan oynayın
bı kere oynayım dedım hıcbı mac tutmadı bı daha da oynamam :D -
quote:
Orijinalden alıntı: specter216
quote:
bı kere oynayım dedım hıcbı mac tutmadı bı daha da oynamam :D
O zaman dh'de donate başlığı açın -
quote:
quote:
quote:
O zaman dh'de donate başlığı açın
ıse yarar mı ki
-
quote:
quote:
quote:
quote:
O zaman dh'de donate başlığı açın
ıse yarar mı ki
Yarayabilir. Bir paypal hesabı falan verin 5'er 10'ar yollarlar. Ben yollamam ama bende öğrenciyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Just_Savagery
quote:
quote:
Hocam büyük ihtimal üniversitelisiniz ve yaşıtlarınız suan yan dairede falan götürüyor sizde götürsenize ?
sence bızım de goturebılme ıhtımalımız az bıraz olsa yapmaz mıyız
bu tıplerle gıderımız var mı :D
Hocam herşey tip değil allahınız var yakışıklısınız hani burda makara bir yere kadar.Mühendislikte okumuyorsanız hertürlü kaldırırsınız,ben daha üniversiteli olamadım bu sene kısmetse ama yemin ediyorum halinize cok üzüldüm.Nerde okuyorsunuz ?
Bu arada üniversiteli arkadaşlarımın yanına gittiğimde asosyal olduklarına çok rastlıyorum hatta bir kere yalan olmasın üniversiteye götürdüler,onlardan daha iyi konusmustum kızlarla yani önemli olan özgüven bence.
tam okumadım konuşmayı ama şu ana kadar şeye benzettim konuşmanı. Bizim liseli arkadaşlar diyo ki "üniversitede kızlar teklif ediyomuş lan. Her gün seks varmış" falan ve kendilerini böyle dolduruyolar... Bilmiyorum üniversiteli değilim ama...dediğin kısımdan sonra koptum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
[DHTUBE=http://www.zapkolik.com/74642/senin-yuzune-ne-olmus-xd.html] -
ayiptir sormasi hepiniz neden ciplaksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: O Rei
quote:
quote:
quote:
Hocam büyük ihtimal üniversitelisiniz ve yaşıtlarınız suan yan dairede falan götürüyor sizde götürsenize ?
sence bızım de goturebılme ıhtımalımız az bıraz olsa yapmaz mıyız
bu tıplerle gıderımız var mı :D
Hocam herşey tip değil allahınız var yakışıklısınız hani burda makara bir yere kadar.Mühendislikte okumuyorsanız hertürlü kaldırırsınız,ben daha üniversiteli olamadım bu sene kısmetse ama yemin ediyorum halinize cok üzüldüm.Nerde okuyorsunuz ?
Bu arada üniversiteli arkadaşlarımın yanına gittiğimde asosyal olduklarına çok rastlıyorum hatta bir kere yalan olmasın üniversiteye götürdüler,onlardan daha iyi konusmustum kızlarla yani önemli olan özgüven bence.
tam okumadım konuşmayı ama şu ana kadar şeye benzettim konuşmanı. Bizim liseli arkadaşlar diyo ki "üniversitede kızlar teklif ediyomuş lan. Her gün seks varmış" falan ve kendilerini böyle dolduruyolar... Bilmiyorum üniversiteli değilim ama...dediğin kısımdan sonra koptum
Kardeşim o teoriyi herkes söyler ben bizzat yaşıyarak söylüyorum.Zaten sadece arkadaşa öneri verdim,dhde takılamasa tipide var zaten hertürlü ayarlar ama dhde takılıp asosyal falan takılırsa o iş yaş anca gelir burda konu açar.Benimki öneri sadece.O teori ayrıca cürütülmüş değil birazcık tipin varsa,dhde takılmıyorsan hertürlü götürüyorsun zaten.Suan takıldıgıma bakma polislik için dondurdum olmadı seneye tekrar devam edicem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 29 Mayıs 2012; 14:36:11 >
-
Bunlarla Aynı Çatı Altında kalınmaz tiplere bak -
size tek bir tavsiyem var o da solariuma girin -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEHHANI -- 29 Mayıs 2012; 17:49:26 > -
-
-
.
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X